URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Necessitam més sensibilitat

Alternativa | 15 Març, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

A partit del article de suport al refugi d'animals hem rebut explicacions del regidor de medi ambient, en Juanjo Mir,  que l’agraïm però li voliam fer una sèrie de reflexions.

Si el regidor no es vol carregar la bona gestió del refugi, l’ha de demostrar amb fets i no amb paraules. El primer que hauria de fer és procurar pagar l’important deute de 61.000 euros que té per serveis municipals fets pel refugi.

El conveni firmat al 2006 entre el refugi i l’Ajuntament, segon el regirdor,no es pot reeditar, ja que la Llei de contractació del servei públic no ho permet, i el tipus de servei ha de ser contractat amb un plec de condicions administratives, negociat amb publicitat. Sempre defensarem el compliment de la llei, la transparència i els concurs públics. no volem favoritismes ni parts ni quarts a cap servei municipal. Encara que és evident que ni el regidor de medi ambient ni l’Ajuntament poden dir el mateix, ja que n’hi ha nombrosos serveis sense contractes als que es factura de manera il·legal, o han fet concursos irregulars com el pla de mobilitat. Encara esperam la regulació del servei de grua municipal, a la que es va comprometre en Juanjo Mir fa ja dos anys, quan vam descobrir  que no havia cap contracte,  i ell era regidor de policia.

Pensam que és factible arribar a altre tipus de conveni. legal. Volem un refugi no una canera municipal. Cal col·laborar amb el refugi i evitar que els animals  pugin acabar sent sacrificats. Cal tractar als animals d'una manera ètica i no que aquest acabin a Son Reus, on l’any passat es van matar pràcticament 2000 animals. Pollença era l’enveja d’altres pobles, i ara tot apunta a que serem un poble més, amb empreses que tracten el tema només com un negoci.

 Necessitam més sensibilitat; cap a les associacions i cap a les animals

Hi ha Alternatives.

- Tots els serveis municipals han de fer-se respectant la llei de contractació publica.

- Hem de donar suport a totes les associacions sense ànim de lucre que fan feina al municip, amb unes condicions d’igualtat i transparència.

- El refugi d’animals és un referent de feina ètica amb els animals que cal cuidar i potenciar.

 


Esperam les vostres fotografies pel VI concurs de fotografia Urxella . Teniu de temps fins el 1 de maig.(article) Enguany hi ha la novetat de que es valoraran especialment les fotografies que tenguin a veure amb la mobilitat, l'ús de la bicicleta i els mitjans de transport alternatius al cotxe o la moto. En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn.

 

 

Comentaris

Isabel

Refugio

Isabel | 15/03/2011, 19:58

Cuantos animales pasan al ano por el refugio? Cuanta víctimas supondrá el cambio?
Alguien lo sabe?

Juanjo el destructor.

Re: Necessitam més sensibilitat

Juanjo el destructor. | 15/03/2011, 19:54

El que ha fet l'Ajuntament amb el refugi no té perdó. No pot ser casualitat que àrea pe rla que ha passat en Juanjo Mir hagi acabat amb conflictes, enfrontaments.. Aquest al·lot no serveix.

María

Refugio

María | 15/03/2011, 19:08

Hoy han publicado una aclaración,el Refugio tenía un convenio de colaboración que elaboró el Ajuntamente, El Refugio no fué quien buscó esta colaboración, la noche que se reunieron con los representantes de esta entidad, traían los papeles preparados para otra renovación, cundo se describió las condiciones que todos sabeís y a alas que el Refugio se opone, entonces creemos que supuestamente para presionar "sacan" el tema de la licitación pública, esto quiere decir: "si no lo coges y con las condiciones que te pongo, se lo doy a otro", bueno pues no dió resultado. No se negocia con la vida de los animales, y ahora se sacan de la manga que no se recogían animales, cada vez más creemos en la teletransportación (caso típico en Pollença, veáse aunto tractor), debido a que los animales que residen en el Refugio no han venido solos, se les ha recogido de la vía pública entre otros casos. Ahora y después del plante del Refugio es muy fácil tirarle mierda encima. No se sabe que contactos tendrá el Ajuntanment para fomentar las adopciones y que éstas se lleven a cabo. En fin ahora ya es una etapa concluída.

jrv

Sensibilitat

jrv | 15/03/2011, 08:33

Que gent sense sensibilitat cap als animals, estigui a càrrec d'àmbits on és decideix sobre la vida o la mort dels animals, no és convenient

Garci

Re: Necessitam més sensibilitat

Garci | 15/03/2011, 08:24

Son Reus és un escorxador no un refugi per animals. I em costa de creure que la llei dicti que s'hagi d'anar cap a un model com el de Son Reus, sinó que el plec de condicions a l'hora del concurs públic deu poder fer-se amb una clàusula de no assassinat, no?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb