URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El joc de les diferències

Alternativa | 25 Març, 2011 07:00

  Aquesta és la nostra resposta a un comentari anònim de la secció fil directe del Punt Informatiu. Un comentari que forma part d'una campanya bruta contra el refugi d'animals.

El comentari en qüestió és el següent:

“Una persona crida per dir que aquestes eleccions municipals de Pollença seran ben divertides. Resulta que hi ha un candidat que l’han acusat als plenaris de mirar una mica pel gendre; però per contra també n’hi ha dels que eren acusadors, amb sogres beneficiàries d’alguns serveis públics que mai han anat a concurs. Es veu que comandi qui comandi tant tenen uns com altres.”

Evidentment als corruptes i a la seva xarxa clientelar els interessa estendre la idea de que tots els polítics són iguals per afavorir l’abstenció. D’aquesta manera els seus seguiran comandant i fent parts i quarts en benefici d’uns pocs, mentre Pollença s’enfonsa.

Però anem a analitzar el comentari i juguem a les diferències:

1.- La manca d’ètica del comentarista ja es pot veure a la primera frase on diu queles eleccions seran divertides per que tots els polítics fan o faran parts i quarts. Si això fos veritat no seria divertit sinó que continuaria l’enfonsament actual de Pollença, un municipi ric amb uns serveis pels ciutadans pèssims i enfonsat en una crisi total per la mala gestió dels nostres governants.

2.- El fil directe parla "d'un candidat al que han acusat de mirar una mica pel gendre". El candidat no és altre que el regidor de serveis, jardins i cementeris, regidor des de 1999, amb responsabilitats de govern des del 2001 i amb dedicació exclusiva des del 2003. I quan diu "que ha estat acusat de mirar una mica pel gendre" es refereix a que hem demostrat amb documents i amb els informes corresponents de la secretària i l’interventor que el senyor “candidat” Martí Ochogavía Mayol, com a regidor delegat de serveis, va proposar els pressuposts presentats per l'empresa del seu gendre a una Junta de govern (2004) . El comentari oblida a més a més que “el candidat” també “ha mirat una mica” per l’empresa de la seva germana i el seu cunyat i ha signat i votat les factures de la mateixa sense contracte en vigor. Tot plegat suma 844.521,07 euros en cinc anys (entre el 2003 i el 2008). Si el comentarista anònim pensa que això és simplement “mirar una mica” no ens estranya que amb gent com ell Pollença es trobi com es troba. Hem d’afegir que aquests fets van ser denunciats per tota l’oposició i que a pesar de tot s’ha mantingut aquesta situació il·legal  i fins l’actualitat el “candidat segueix mirant una mica” pels seus familiars, això sí, amb els nostres doblers.

3.- Després el comentarista anònim diu: “n’hi ha dels que eren acusadors, amb sogres beneficiàries d’alguns serveis públics que mai han anat a concurs.” L’anònim es refereix a Miguel Sánchez, que fa uns anys forma part de l’assemblea d’Alternativa i que des de fa unes setmanes és el nostre número 2 a la candidatura. Una persona que mai ha ocupat cap càrrec a l’Ajuntament, ni ha tingut cap dedicació exclusiva, ni ha presentat, ni firmat cap factura en cap Junta de govern...

Quan parla de “sogres beneficiàries” es refereix a na Josefina i al Refugi d’Animals que fins enguany han tingut un conveni amb l’Ajuntament. Un conveni que a l’anterior legislatura el regidor de medi ambient va consultar als serveis jurídics  si es podia renovar i li varen dir que no hi havia cap tipus de problema. (conveni  pàg 1, pàg 2, pàg 3, pàg 4). Ara, quan el Refugi ha renunciat a firmar cap conveni amb l’Ajuntament s’ha dit que era necessari un concurs públic i immediatament s’ha iniciat la regularització d’aquest servei. Res a dir, encara que cal recordar que més d’un any després no s’ha regularitzat ni la jardineria ni l’enllumenat del municipi.

Per altra banda, evidentment hi ha una altra diferència notable i és que el Refugi no és cap empresa amb ànim de lucre i que Josefina i la seva família no s’han beneficiat de res, sinó que han fet moltes hores i molta feina de forma altruista per ajudar als animals.

És hora d'acabar amb el desencantament de sempre, per maig hi ha una Alternativa diferent.

Comentaris

jrv

"Molleros"

jrv | 27/03/2011, 17:57

Crec que la questió recurrent de "molleros" i no "molleros", que sol ser manipulada en temps d'eleccions, i moltes vegades arribant a actituds infantils, mereix un article sencer. Respectant el dret de tot hom a expressar la seva opinió, tinc a dir que a part del Ple mensual de l'Ajuntament, on en TEORIA s'han de debatre les questions d'interés públic, els BLOGS d'URXELLA i el PSM son els ÚNICS foros on la llibertat d'expressió a aquest municipi, hi te cabuda de forma absoluta, dins les limitacions propies de les elementals regles de convivència.
Si les dades PUBLIQUES que maneja l'Ajuntament, no fossin ocultades per aquest, és veuria que no hi ha cap tipus de discriminació envers el moll, i que les legislatures on hi ha hagut mes deixadessa envers el MOLL, han sigut les que hi ha hagut mes molleros al consistori.
Per tant, no es tracta de si hi ha "·molleros" o no, ES TRACTA de si els 17 regidors i regidores tenen voluntat de fer progressar el MOLL, el Municipi, La Cala , Formentor, etc. La questió està en saber quina energia i seny i dedicaran, quin esforç personal, quines idees tenen per fer avançar el municipi, i capacitat de portar-les endavant( dedicacions exclussives apart, me refereixo a progrés COL·LECTIU)Amb quin equip humà conten per portar endavant el seu projecte, si en tenen. O simplement, volen "pintar-la" i treura un benefici personal i de la seva colla.

Miquel Sánchez

Re: El joc de les diferències

Miquel Sánchez | 27/03/2011, 17:54

Arribat fa una estona de Sóller posant "piles" el cap de setmana, com al Port de Pollença el Port de Sóller ple d'obres.

Per altra part no ha fet falta aquest blog per atacar a UMP, al darrer plenari en Pepe ja els hi va dir que la seva oposició havia estat molt fluixa.

Garci

Re: El joc de les diferències

Garci | 27/03/2011, 16:22

Crec que massa gent confon els comentaris de la gent amb l'opinió d'Alternativa. Crec que Alternativa no ha atacat a ningú i tampoc a UMP.

I me sumo als comentaris que es demanen on han estat aquests anys els d'UMP. I no només ells, també el PP ha vegetat aquesta legislatura, tot i tenir 6 regidors.

Mollero que no es de UMP

Re: El joc de les diferències

Mollero que no es de UMP | 27/03/2011, 12:13

Yo también soy mollero y te haré una pregunta sencilla "mollero"; dime que han hecho estos años los concejales de UMP, a parte de calentar la silla en el pleno.
Sois demasiados los que sólo os acordaís del pueblo cada cuatro años.

Joan Ramon

Un altre mollero

Joan Ramon | 27/03/2011, 10:35

Jo soc del Moll, visc al moll, me sent del moll...
i no me sent amb absolut representat per Unió Mollera Pollencina, per tant, no crec que des d'Unió Mollera Pollencina es pugui parlar com a representat dels que es consideren del moll.
Per altre banda, com molta altre gent del moll, m'agradaria veure un projecte real per el moll, com han fent per exemple AIPC (Agrupació d'independents de Porto Cristo), però en 16 anys amb representació municipal, no puc dir el mateix d'Unio Mollera. Per tant, no mi sento representat, no veigcap proposta en l'ambit de serveis socials (molt necessaria al moll), de temps de lleure, en dotació de serveis, propostes de desastecionalització turística i si això suposa que me diguin que no soc "du molll", que i farem...
Salut

Joan Ramon

Espanya plural?

Joan Ramon | 27/03/2011, 09:42

Els amics de Josera Bausa i Carlos delgado, segueixen atacant tot allo que no sigui Unitat i submisió envers Castellà, Jimenez losanos ens conta la seva versió, quan4.500 professors gallecs planten cara a la política franquista del PP d'imposició del Cestellà:

Reproduït de la web de Jiménez losantos...

SE DECLARAN EN REBELDÍA

Más de 4.500 profesores de Galicia se niegan a dar clase en español (imagin que deu ser, exclussivament, doncs deuen tenir l'assignatura de Castellà, com aquí)

Avisaron a la Xunta que seguirían dando las clases en gallego y amenazaron: un solo expediente y "toda la enseñanza se pondrá en pie".

Enveja fa, la defensa de la propia llengua dels Gallecs. I jo hem deman, que entenen els espanyolistes per Espanya plural?
Una Espanya on les altres llengüs, és a dir, Euskera, Gallec i Català, han de ser minoritzades?

Pepe

Re: El joc de les diferències

Pepe | 27/03/2011, 09:38

Mollero hem de distingir comentaris que són simples exabruptes i atacs que ha hagut, i als que no mereix la pena ni contestar, del que són crítiques argumentades que també n'hi ha e. I també s'ha de distingir el que és l'opinió d'Alternativa(articles) dels comentaris.

Mantenir la dicotomia Pollença -Port i viceversa no lleva cap lloc. No és el moment de divisions i de rivalitats absurdes i dic això tan en un sentit com en altre. S'han de analitzar els problemes en conjunt i aportar les solucions igualment.
El desgavell ha afectat a tot el municipi i no n'hi ha solucions parcials.

Pens que tota la gent que teniu aquesta

Una pregunta, tots aquets que atacau a UMP ho feis pel simple fet de q sou de Pollença o per que com que això és política s'ha de criticar per criticar i val tot? Jo independentment de les meves idees crec que feis una molt bona feina i tot i que no vos votaré no tenc la necessitat d'atacar-vos. Nomes això

un mollero

Re: El joc de les diferències

un mollero | 26/03/2011, 19:13

Una pregunta, tots aquets que atacau a UMP ho feis pel simple fet de q sou de Pollença o per que com que això és política s'ha de criticar per criticar i val tot? Jo independentment de les meves idees crec que feis una molt bona feina i tot i que no vos votaré no tenc la necessitat d'atacar-vos. Nomes això

Mollero JRV

UNio Mollera...etc.

Mollero JRV | 26/03/2011, 14:49

Si no vaig errat, Unió Mollera existeix des de fa uns 16 anys. Ha governat al manco en 8 anys. El resultat ha sigut ben pobre. No crec que això canvii. Si el teixit social és avui dia, pobre a nivell general, al Moll és miserable, i Unió Mollera és fruit d'aixó mateix. I la pobresa d'idees, al manco en l'aspecte col·lectiu i de futur, de PROGRAMA en maiuscules ( Agranar els carrers, canviar bonbetes," al Moll ens tenen oblidats" això no és un programa, és fer dissabte, que també s'ha de fer, vale). De tota forma, que l'inefable Aguilar no sigui cap de llista, ja és "algo".

Joan ramon

Refugi d'animals.

Joan ramon | 26/03/2011, 13:04

Aprofit per deixar el meu petit comentari respecte a la polemica del refuigi:
Un Ajuntament no huaria d'anar contra iniciatives civil en la protecció dels animals!
El meu recolzament al Refuigi d'animals per la seva nona feina.
A l'area de Medi ambient hi ha coses que no es fan bé, com pot ser que es facin moltes pases, sense un informe jurídic des de la secretaria de l'ajuntament? (pregunta retòrica, supos que deu ser practica habituals)

Joan Ramon

Rectificar

Joan Ramon | 26/03/2011, 13:00

Crec que aquest comentari t'onora Cati, i com bé diu en Pepe, qui no fa coses no s'equivoca, però tampoc aporta res, afegiria jo.
Per altre banda, per això és el debat, per clarificar, corregir coses...
Diuen que rectificar és de savis, així que has fet una cosa que a l'esser huma li costa molt de fer, rectificar, per tant,enhoraboana.

Pepe

Gràcies Cati

Pepe | 26/03/2011, 08:25

Cati prefereix una persona que ens digui clarament les coses a aquest blog, i que d'aquesta manera podam debatre i raonar, que no els que fan comentaris als bars, al carrer i no els podem desmentir.
I a equivocacions i ficades de pota segur que no em guanyes. Qui no fa coses no s'equivoca.

Cati Cifre

Aclamació

Cati Cifre | 26/03/2011, 00:05

Bones,

Desprès de informar-me el màxim que he pogut damunt el tema (cosa que hauria d'haver fet abans), vull demanar disculpes. Torn a repetir que vaig donar per cert fets no contrastats. Reconec que la desinformada era jo. M'he sentit bastant malament perquè he ficat la pota amb una gent que no es mereix aquest tipus de difamacions i son un exemple per la resta de la societat. Intentaré aprendre d'aquest error i si no hagués estat per aquest blog encara seguiria pensant igual que fa uns dies. Tothom s'equivoca, i jo me vaig equivocar.

Salut

Miquel Sánchez

Re: El joc de les diferències

Miquel Sánchez | 25/03/2011, 21:50

A veure si va ser per la coca i el vi que hi havia molta gent.

Follonero

Re: El joc de les diferències

Follonero | 25/03/2011, 21:48

Efectivament al miting de UMP hi havia bastanta més gent de la que es mereixen que els votin si el criteri és la feina que han feta per el Port. En 4 anys nefasts per el Port no em sabut res d'ells. No val estar 4 anys (o 12) inactius i després pretendre 1 més abans de les eleccions ser una opció fiable per els ciutadans. Per altre banda com diu Miquel el desgavell és a nivell de tot el municipi i els problemes del port sols s'arreglaran si s'arregla la situació de tot el municipi.

Alternativa per Pollença

Publicat a DBALEARS

Alternativa per Pollença | 25/03/2011, 21:42

Els dirigents de CxI ho seran just 8 anys
Els membres de l’aparell del partit a Palma prometen que després deixaran el càrrec, tot i que en podran tenir més
========================
Doncs que ho posin als estatuts com nosaltres i no hauran de prometre res.

Miquel Sánchez

Re: El joc de les diferències

Miquel Sánchez | 25/03/2011, 21:32

Turgut, ni en Fernando Alonso és tan ràpid, la meva pell no és fina, si s'ha fiquen amb mi, em dona igual, però no amb la meva familia i molt s'estan pasant de la reixa.

Per cert al blog dels amics del PSM comenten que el candidat d'UNPI serà en Mateu Capó, si no vaig errat és el presindent de l'Associació de Veins de Pollença, després dieun que les associacions no estan polititzades.

turgut

Re: El joc de les diferències

turgut | 25/03/2011, 21:18

Miquel acab de veure els comentaris ara mateix. Si t'has fixat, de vegades estic dies sense comentar res, be perquè no estic enganxat a l'ordenador, bé perquè no tenc temps. En tot cas som bastant lliure de comentar quan me dona la gana, per sort.
El meu plantejament deia que tots els que reben subvencions les han de justificar amb factures. Pero es que no es un plantejament, es el que toca. Si el refugi ho fa correctament, jo me'n duc una alegria, perquè també vaig dir que me pareix una feina encomiable, igual que la resta d'associacions sense anim de lucre de Pollença.

I deixa'm dir-te, Miquel, que te veig la pell molt fina i poc bregat en batalles electorals. Crec que hauras de menjar molta butza en el proper mes i mig, no se si te convé començar tan fort repartint a tort i a dret. D'això en Pepe te'n podrà donar una classe que ha rebut molt.

Miquel Sánchez

Re: El joc de les diferències

Miquel Sánchez | 25/03/2011, 20:39

Doncs sembla que a diferència de Cati Cifre en Turgut no ha quedat convençut, ho dic perquè no ha comentat res a la publicació avui del conveni entre el refugi i l'Ajuntament doncs més transparència és imposible crec jo, com veus el refugi ha complit amb les seves tasques indicades al mateix, què no incloïa presentar factures de despeses.

Ara tot just falta que l'Ajuntament faci efectives les factures.

Coses del destí sembla que un familiar del batle signant del conveni és un dels presumptament implicats en la campanya contra el refugi d'animals, naturalment tot el que hi ha són remors, vuits i nous i cartes que no lliguen, ja que de moment ningú a donat la cara, i fins i tot varen demanar anar a la ràdio municipal i al darrer moment varen haver de posar una entrevista amb el director del PALMA AQUARIUM perquè no es varen presentar, quines coses.

Au Turgut hombre reconeix que anavas errat amb el teu plantejament, i que ALTERNATIVA mai s'hagués posat al costat d'una mangarrufa de les moltes qie circulen per Pollença.

Turgut, no tens res a dir?

Alternativa per Pollença

Ajornament presentació OCB

Alternativa per Pollença | 25/03/2011, 15:17

L’OCB de Pollença informa que, per causes alienes a la seva voluntat, s’ha vist obligada a ajornar l’acte “Pollença m’agrada“, que havia de ser també la presentació de la nova delegació. L’entitat informarà puntualment del nou dia i el nou lloc de presentació.

Pepe

Re: El joc de les diferències

Pepe | 25/03/2011, 15:13

Avui hem tingut comissions informatives i hem parlat del refugi i sorpresa... El que deia la nota de premsa de l'àrea de medi ambient sobre que no es podia fer un conveni amb el Refugi no és cert.

La secretària municipal ens han confirmat que no s'havia fet cap informe jurídic que digués que no es podia fer un conveni amb el Refugi. És més ens ha dit que amb la llei en la mà era possible fer un conveni amb el Refugi, simplement s'havia de fer amb el Refugi com associació sense ànim de lucre.

O sigui si l'àrea de Medi Ambient hagués fet les coses bé i hagués demanat un informe jurídic podia haver plantejat perfectament un conveni al Refugi.

uns morts purs

ump

uns morts purs | 25/03/2011, 13:01

Aquets d' union molera son quatre rates

unio mantes i parasits

UMP

unio mantes i parasits | 25/03/2011, 11:27

I amb tot el que han fet en 12, alguns d'ells (bastants) al govern...
Volai dir que no han fet, perdó.

Antònia

Re: El joc de les diferències

Antònia | 25/03/2011, 10:50

Tothom sap que els fils directes les fa na Eva Cerdà, qui jutament amb el su marit reb doblers de l'Ajuntament i és "la voz de su amo". Per cert, quan governeu seria interessant que el poble sàpiga quans diners ens costa aquest diariet

Miquel Sánchez

Re: El joc de les diferències

Miquel Sánchez | 25/03/2011, 10:26

Els problemes del Moll són els problemes de Pollença i de la Cala i viceversa, si Pollença no funciona el Moll tampoc funcionarà.

Brutor a un costat, ens haviem de demanar tots, perquè el Moll ha perdut el seu encant i si és recuperable.

Per què jo de petit anava corrent i botant terrasses amb les padrines prenent "la fresca" a les cases típiques del Moll, des de La Gola fins la "Bona Cepa" i ara els nins no ho podem fer?

Pensau abans de donar les culpes als altres, i en que s'ha convertit aquesta part de la primera línia del Moll.

Mollero

Re: El joc de les diferències

Mollero | 25/03/2011, 10:07

Tens rao amb varies coses Follonero i d'altres les treus de context. També te deixes que hi havia una gentada, o no?

Ichigo

Re: El joc de les diferències

Ichigo | 25/03/2011, 09:53

Sí, aquest comentari no té cap de sentit. Perquè, clar, gent com el que va dir això confon "democràcia" amb "dictadura".

Joan C

Re: El joc de les diferències

Joan C | 25/03/2011, 07:47

Molt bona resposta. Hi ha qui pensa que no s'han de contestar rumors i comentaris mal intensionats com aquest. Jo crec que una bona resposta com aquesta ajuda a combatre aquest joc brut

Follonero

Re: El joc de les diferències

Follonero | 25/03/2011, 07:44

Ahir és va fer el miting de Unió Mollera, per cert en castellà. Crec que s'hauria de dir Unión Mollera Pollensina. Un bon bufet per tots els assistents i la promesa de que si guanyen els "molleros" deixaràn de pasar vergonya aliena. És tot el que han fet per el poble en 4 anys d'0posició

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb