URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Després de 92 mocions.

Alternativa | 31 Març, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Després de presentar al llarg d'aquesta legislatura 92 mocions de tot tipus - un mínim de dues per ple- i pràcticament mil precs i preguntes, hem decidit deixar les nostres properes propostes ja per la legislatura que ve, on esperam poder presentar-les i fer-les complir des del govern. Per això al ple d'avui ja no presentam cap moció.

  Moltes de les nostres mocions han estat rebutjades per l’equip de govern, d’altres han estat aprovades però no executades i a unes poques s’ha fet feina. La majoria de les mocions les hem presentat de manera individual però algunes les hem presentat de manera conjunta amb altres grups, des de l’equip de govern a grups sense representació al ple, passant per la resta de grups de l’oposició. Igualment hem presentat mocions a petició d’associacions o ciutadans.

Hem tingut i tenim moltes idees per executar a l’Ajuntament i canviar i recuperar el municipi, a les vostres mans està que el podam fer.

Avui dijous, sessió ordinària de l’AJUNTAMENT PLE a a les 20,00 hores 

ORDRE DEL DIA

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 23 de desembre de 2010  

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 27 de gener de 2011  

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 24 de febrer de 2011  

4.-  Aprovació, si procedeix, de la proposta del conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Interior, Innovació i Justícia del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença per a la coordinació policial, la millora de la seguretat pública i el suport a la policia turística per a l’any 2011.

Per part de l'Ajuntament es demanen cinc policies turístics, que són els que se van concedir l'any passat per part del govern.

5.- Ratificació de l'acta de recepció de les obres de dotació del servei de clavegueram del solar 30 de la urbanització "L'Alzinar de Sant Vicenç (avinguda Cavall Bernat, 37) signada dia 16 de març de 2011. 

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició de pins a la primera línia del Port de Pollença.

Una bona proposta, a la propera legislatura cal fer feina a l’embelliment del municipi. Igualment caldria substituir i reposar per altres espècies totes les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. Encara que resta clar que el més urgent en aquest moment seria fer feina per aturar l’extensió de la plaga. Fa més d’un mes que vam presentar un pla en aquest sentit sense haver obtingut resposta per part de l’equip de govern.

7.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició d’aixetes municipals als seus llocs originals.

  Una altra bona proposta, que esperam tingui més èxit que la que vam fer nosaltres per novembre; on demanavam l'inici de l'expedient d'incoació de Bé d'Interès Cultural del sistema hidràulic de Ternelles (canalització, hídries i "grifons"), i que va ser rebutjada pel grup PP-UMP i l’equip de govern. Com recordareu una vegada rebutjada la nostra moció vam fer una petició (article)  directament a  la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric l'inici de l'expedient de protecció

8.- Aprovació, si procedeix, de la proposta d’adhesió al Pacte de Batles i Batlesses.

Una proposta positiva per part de l’equip de govern i que ja haviem inclòs al nostre programa. El Pacte es marca com a fita un ús eficient de l'energia i aconseguir, abans de l'any 2020, una reducció del 20% de les emissions del gasos amb efecte d'hivernacle que contribueixen al canvi climàtic.

9.- Propostes/Mocions d’urgència

La Xarxa Audiovisual de Corresponsals de Radio i Televisió de Mallorca ha proposat una moció de suport a la seva feina i un pronunciament a favor del no tancament la mateixa. La moció la presentam conjuntament tot els grups excepte el PP-UMP.

 

Recordeu,

Divendres 1 d'abril de 2011.

20.30h. Centre Cultural de Pollença.

Xerrada.

La repressió del 1948 a Pollença.

Pere Salas, Doctor en Història.

Comentaris

Garci

Re: Després de 92 mocions.

Garci | 01/04/2011, 06:42

Crec que no tothom s'ho pren tan seriosament com tu Miquel. Per alguns presentar-se a batlle és un joc, una espècie de carrera electoral i pus.

Miquel Sánchez

Re: Després de 92 mocions.

Miquel Sánchez | 31/03/2011, 22:20

He arribat fa una estona del ple i molt decepcionat, crec que a lmanco els caps de llistes de totes les formacions haurien d'haver estat presents avui a la sala, no val la ràdio en aquest cas, supòs que algú no podia per feines però n'hi ha 17 a la llista.

Swatzennager

Re: Després de 92 mocions.

Swatzennager | 31/03/2011, 22:02

Que no han quedat escalivats a UM-Convergencia? Un altre mestre d'escola... Joan Cerda, Toni Oliver i ara Joan Ramon Mateu. A meiam si acabara tan malament com els altres dos.

turgut

Re: Després de 92 mocions.

turgut | 31/03/2011, 16:57

Un altre que vol agafar una excedencia

Un amigo

Re: Després de 92 mocions.

Un amigo | 31/03/2011, 14:40

En J no tiene ni idea de donde se ha metido. Se tendría que informar de lo que están haciendo sus nuevos compañeros de partido presionando a las personas que van en la lista de la Lliga.

idoi

La funeraria

idoi | 31/03/2011, 14:20

Que el candidat de UM 0 CxI sigui conegut com de la funeraria, és un fet casual? o una premonicio?

A.C.

Re: Després de 92 mocions.

A.C. | 31/03/2011, 13:33

Per cert, aquest home és realment en Joan Ramón Mateu de la funerària?

Antoni Cerdà

Re: Després de 92 mocions.

Antoni Cerdà | 31/03/2011, 13:31

Si és una sorpresa deu ser perquè mai deu haver fet menció d'anar com a cap de llista. Jo no el conec però em fa mala espina això de que sigui una sorpresa. Almenys era d'UM? ha participat en política de qualcun tipo?

Per altre banda, fa por això de que algú vulgui presentar-se amb aquest partit i a un ajuntament que té un forat económic tan gran. Realment ho fa pel poble?

Candidat d'UM???

"K" | 31/03/2011, 12:51

Ostres, en "J", conegut dins el seu grup d'amics, serà el candidat per UM??? No fotis???
quina gran noticia!!! O no!!!

Ichigo

Re: Després de 92 mocions.

Ichigo | 31/03/2011, 12:33

En resposta a la notícia de l'enllaç: maleït sia. Sabia jo que l'any passat era mal any. Si la maleïda UE no hagués triat Espanya per la presidència durant 6 primers messos, ara no passaria res. PERÒ NO!!! I El Jueves tenia raó en que tots els espanyols som els gilipolles de l'any passat (espanyol mitjà). Maleït tot i maleïdes infraccions a Pollença.

Alternativa per Pollença

Notícia UH

Alternativa per Pollença | 31/03/2011, 10:55

Pollença, municipio donde se cometieron más infracciones en la costa en 2010

ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/pollen-a-municipio-donde-se-cometieron-mas-infracciones-en-la-costa-en-2010.html

Otro candidato

Re: Després de 92 mocions.

Otro candidato | 31/03/2011, 10:29

UM, perdón quería decir Convergència ya no tendrá que recurrir a Michel como solución desesperada y han encontrado a un candidato; el director del colegio Miquel Capllonch del Puerto. O un incauto o un vivo.

Garci

Re: Després de 92 mocions.

Garci | 31/03/2011, 08:44

Crec que presentar mocions a aquestes altures, i vist que no han fet cas de res del que s'ha presentat en els últims 4 anys, és només una forma de que el plenari duri més, perquè ja sabem el seu futur. Tal vegada es cerqui més el titular que la finalitat de la proposta.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb