URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (CXXI) Marina de Llucmajor.

Alternativa | 03 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Feia estona que no anàvem per aquella zona i aprofitant que uns amics volien conèixer alguns dels itineraris, aprofitàrem per fer una caminada de Cap Blanc a Cap de Regana.

És una excursió entretinguda, un terreny quasi totalment pla, només interromput per el desnivell d’algunes torrenteres que desaigüen als penya-segats . Tot el temps anam a una considerable altura sobre el mar per el que les vistes són espectaculars.

Arribant a Cap de Regana hi ha uns passos que ens permeten baixar fins a unes maresseres i uns calons on s’hi pot nadar i passar-hi un dia agradable.

Al llarg de la ruta vérem vàries tortugues, senyal que per allà també s’estan recuperant. És molt agradable anar caminant i de cop trobar-se amb aquests animalets tot i que s’ha de tenir cura de no trepitjar els exemplars més joves, ja que tenen la closca molt fluixa i els podem malferir.

                                                                              A.R.F.V.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Trescant pel món (CXXI) Marina de Llucmajor.

Alternativa per Pollença | 03/04/2011, 18:46

Com diu avui Esteban Mercer al Diario de Mallorca parlant de na Annika; "capaces de luchar a brazo partido por la belleza de la que es su casa".
Això és la gent d'Alternativa.

Pepe

Estic metafòric

Pepe | 03/04/2011, 18:16

A aquest Ajuntament els nostres doblers han estat com l'aigua a un colador. Nosaltres hem de ser com els beduins, recuperar i economitzar la major part d'aigua, o Pollença morirà deshidratada.

Garci

Re: Trescant pel món (CXXI) Marina de Llucmajor.

Garci | 03/04/2011, 17:36

No en tenim abastament amb el forat econòmic com per deixar perdre diners de l'Agència Tributaria.

Miquel Sánchez

Re: Trescant pel món (CXXI) Marina de Llucmajor.

Miquel Sánchez | 03/04/2011, 14:59

Pepe, amb el tema de l'IVA del festival crec que podem estar relativament tranquils, si el dèficit que es comenta és veritat es l'Agencia Tribuaria que deu doblers a l'Ajuntament de Pollença, un altra cosa és que la multa per no haver fet les pertinents declaracions "fiuli"

Pepe

Re: Trescant pel món (CXXI) Marina de Llucmajor.

Pepe | 03/04/2011, 11:32

Un dia haurem de parlar de l'IVA del Festival i de tots els dobles que s'han perdut a aquest ajuntament per la mala gestió del nostre equip de govern.
Encara n'hi ha molt de gent que no entén que el que necessitam són bons gestors no gent simpàtica o popular.

Miquel Sánchez

Re: Trescant pel món (CXXI) Marina de Llucmajor.

Miquel Sánchez | 03/04/2011, 09:09

A mi, em varen tractar de pur quan vaig dir que els Ajuntaments havien de liquidar l'IVA de les seves operacions que no són taxes, imposts o preus públics, au l'Ajuntament d'Andratx ja ho sap, publicat a DM

=========================
LORENZO GUTIÉRREZ. ­El PP de Andratx denuncia que la Agencia Tributaria ha sancionado al Ayuntamiento por no haber liquidado a tiempo el IVA recaudado por la venta de un solar en Camp de Mar. Debido al retraso en el pago del impuesto, la Agencia Tributaria ha impuesto 47.255,93 euros de intereses de demora.
El equipo de gobierno vendió el solar en Camp de Mar para que se construyeran bloques de apartamentos. El valor del solar era de 3.901.650 euros. El Ayuntamiento y la promotora que compró los terrenos acordaron el pago del 10% del valor del solar –390.165 euros, más el IVA correspondiente– en el momento de la firma del contrato administrativo, y el 90 % restante un mes después de que el Ayuntamiento le concediera la licencia para construir los bloques de apartamentos.
El PP denuncia que "el equipo de gobierno, obvió, que en la enajenación de terrenos, aunque el pago sea fraccionado, se tiene que liquidar el IVA de la totalidad de la venta, por lo que la Agencia Tributaria levantó acta de inspección al comprobar que no se había liquidado lo que marca la ley en este tipo de transacciones".

Gestión
Los populares se reafirman en las numerosas críticas que han realizado a lo largo de la legislatura, para con "la nefasta gestión que se ha realizado en el área económica del ayuntamiento", y que "sin ningún tipo de pudor, el equipo de gobierno ha puesto al consistorio andritxol al borde del caos. Esta actuación repercute a los ciudadanos de Andratx, que ven como sus gobernantes, con su gestión, realizan acciones que después son investigadas y sancionadas a costa del bolsillo del ciudadano."
Por otra parte, la reclamación de Hacienda conllevará al mismo tiempo, una sanción que "puede llegar a los 150.000 euros, lo que sumados a los 47.000 euros en intereses de demora, supondrá para el ayuntamiento un pago que rondará los 200.000 euros", denuncia el PP.
====================

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb