URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Al manco hem recuperat el tractor... i arreglat.

Alternativa | 08 Abril, 2011 06:00

 Des d’Alternativa per Pollença volem mostrar la nostra satisfacció per que l’Ajuntament ha recuperat el tractor municipal (arreglat i tot), i a la vegada volem denunciar l’incompliment de la llei en quant a que des del govern municipal no se’ns facilita la informació sobre l’empresa municipal EMSER que venim demanant, cosa que augmenta l'opacitat i que pensam que ho fan per ocultar possibles irregularitats.

Com recordareu, el mes de març (article al blog) vam denunciar  que un tractor de l'empresa municipal EMSER havia aparegut a una finca particular. Des d'aquell moment hem fet indagacions i preguntes als plens de març i abril que, després d'un bon grapat d'explicacions confuses, han donat com resultat que al darrer ple el regidor responsable d'EMSER, en Juanjo Mir, reconegués que les coses s'havien fet malament i  que l'empresa Hiermar -que recull les ferralles per l’Ajuntament- l'havia arreglat i posat a funcionar. No fa falta dir que evidentment això no ho podia fer i que és molt estrany el fet de que hagués aparegut en una finca privada. Ara, com a resultat de la nostra denúncia, Hiermar tornarà a l'Ajuntament el tractor arreglat i sencer. 

Aquest tema per a nosaltres no és anecdòtic, a més de demostrar el descontrol existent a l'ajuntament sobre els seus bens, ens confirma que cal revisar la relació entre l'Ajuntament i l'empresa Hiermar S-L.  Fa més de mig any que venim demanant per escrit  i a cada ple  el llistat de factures de l’empresa Hiermar S.L.. Mesos després de les nostres peticions i contra la llei que obliga que se’ns donin aquestes factures, no hem obtingut resultat. Aquesta opacitat ens fa sospitar que la irregularitat del que ha passat amb el tractor no ha estat la primera ni la més important.

I tampoc és la única irregularitat pel que fa a l’empresa EMSER. Fa temps que venim sol·licitant, fins i tot per escrit, el contracte d’electrificació del pou de Son Vila i l’adjudicació definitiva dels contractes de subministrament d'aigua que ha firmat EMSER. I novament no hem aconseguit que se’ns faciliti la documentació demandada. Tota aquesta opacitat no ens fa sinó sospitar que les coses no s'estan fent correctament. Si més no,  no es compleix la llei que obliga a haver de donar tota la documentació i informació als grups de l’oposició que ho sol·licitin.

 Per això tornam a demanar al regidor responsable d'EMSER que abans d'anar-sen compleixi la llei i ens doni la informació demanada.  

 

 



AVUI

20.30h. Centre Cultural de Pollença.

Xerrada.

La presència italiana i la Guerra Civil a Mallorca.

Pep Vílchez, historiador.

 

 


Comentaris

Tofol Plomer

Hem recuperat el tractor

Tofol Plomer | 08/04/2011, 15:07

Mira que bé, ens han tornat el tractor, i arreglat,¿i ara que? ¿ja està?¿el fet de que s'hagui trobat vol dir que ningú es responsable? ¿qui va donar permís per dur-se'l?¿ va ser sense voler? fins i tot es fals de que aquest tractor no tingui papers, es varen perdre quan en Tomeu Cifre (PP) estava de segon batle i es va denunciar la sustracció a la policia, es va demanar al Sr. Cifre que es demanassin uns nous papers a tràfic, cosa que encara es pot fer, una altra cosa es la famosa amnesia política i la deixadesa que sempre hi ha hagut a l'Ajuntament. Si les coses sempre ha de ser així crec que hauriem de fer un pensament i anar agafant coses de l'Ajuntament, si no ens hi troben, fantastic, i si la cosa no surt bé només les haurem de tornar.
Posdata: I si convidan a tots els pollencins a fer el mateix?

Ichigo

"Soy europeo, cazi na'"?

Ichigo | 08/04/2011, 08:15

Això ja és una bona notícia.
Però ara tinc una notícia dolenta:
www.adn.es/economia/20110407/NWS-0237-eurodiputados-no-viajan-turista.html
Los eurodiputados se niegan a viajar en turista.
I va ser a l'Estrassburg, quan la majoria dels diputats s'han posat contra el seu pla d'austeritat, que tracta de viatjar en avions econòmics i no 'prime class' i reduïr les seves dietes i sous. SÍ, és un escàndol. I de l'escàndol surt la protesta:
www.adn.es/politica/20110407/NWS-0870-Twitter-eurodiputadoscaraduras-rebela.html
Rebelión digital contra los 'eurodiputadoscaraduras'.
I per a que quedi clar, que això de "Soy europeo, cazi na'" ha deixat de funcionar amb tots noltros. Una raó més per a odiar la UE.

Alternativa per Pollença

Al Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 08/04/2011, 07:54

Pollença recupera el tractor que había perdido
El grupo Alternativa per Pollença se congratuló ayer de que el tractor de propiedad municipal que se había perdido ha sido recuperado finalmente por la institución local, "arreglado y todo", según destaca esta formación, que va más allá de la anécdota y denuncia el "descontrol existente" en el Ayuntamiento sobre sus propios bienes. Alternativa insta además a revisar la relación entre el Consistorio y la empresa que, al parecer, se había apoderado del tractor "para arreglarlo", según la versión municipal.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/04/08/partidos-catalan-cuidan-ortografia/659923.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb