URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hem estat l'oposició

Alternativa | 07 Abril, 2011 06:25 | facebook.com twitter.com

Els que formem part d’Alternativa per Pollença estam orgullosos de la feina realitzada aquesta passada legislatura. Tot i tenir un sol regidor hem encapçalat la feina d’oposició, demanant explicacions al ple de la nefasta gestió de l’equip de govern, denunciant irregularitats, parlant amb la gent, escrivint un article diari al nostre bloc, traslladant les vostres inquietuds al ple.

Tot i que se’ns acusa sovint de fer una oposició  radical, destructiva i d’estar en contra de tot, hem demostrat que som capaços de presentar propostes constructives i que no sols critiquem sinó que també presentem alternatives. La prova són les més de 90 mocions que hem presentat aquesta legislatura, gran part de les quals han estat rebutjades (l’equip de govern sí que tenia clar que no ens volia donar oxigen), d’altres que han estat aprovades, però en les quals no s’ha fet feina i unes poques han tirat endavant.

Una feina a l’oposició en la qual el nostre regidor s’ha trobat sol molt de temps. El grup PP-UMP, tot i tenir 6 regidors, s’ha estimat més esperar còmodament a esperar que aquest equip de govern caigués tot sol per la seva pròpia ineptitud. És destacable que tot i que la situació al Port de Pollença ha empitjorat de forma notable, els regidors d’Unió Mollera han estat desapareguts. En resum, ni PP ni UMP han fet feina suficient per poder presentar-se com una opció fiable.

Diferent ha estat el cas del PSM, que es va equivocar al començament de legislatura confiant en uns socis que evidentment no eren de fiar, van rectificar, val més tard que mai, i a partir d’aquell moment ens hem sentit molt més acompanyats.

Aquest darrer any la nostra tasca al ple s’ha vist reforçada per l’oposició del Grup d’Esquerra Republicana que, com ens succeïa a nosaltres abans d’aquesta legislatura, veu dificultada la seva tasca per no comptar amb representació al ple. De totes formes creiem que la seva tasca era necessària tota la legislatura.

I finalment als darrers mesos han aparegut partits nous que sorgeixen sectors crítics als grups que formaven part de l’equip de govern, cosa realment positiva si no fos perquè sols han sorgit quan han ensumat les eleccions. Massa tard per poder presentar-se com una alternativa seriosa i responsable.

Nosaltres pensem que som la millor opció, perquè lluny d’esperar al darrer moment per fer promeses i cercar solucions improvisades, hem treballat de forma constant durant aquests quatre anys per arribar a presentar una opció de canvi creïble i rigorosa. La nostra feina feta i l’haver estat al costat dels ciutadans al llarg d’aquets quatre anys, aquest és el nostre principal aval i el que ens diferencia de tots els altres partits que es presenten a les eleccions. Hem estat l’oposició, ara amb la vostra confiança, aspirem a governar.

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Hem estat l'oposició

Alternativa per Pollença | 13/04/2011, 20:15

Aquesta llista mostra els articles dels últims 7 dies més comentats de balearweb

Hem estat l'oposició (82)

Carretera Vella de Lluc: Iniciada la recuperació (13)

Opinió (13)

Falta de previsió tradicional (11)

El Patrimoni i el Medi Ambient, motors de riquesa. (10)
Tancar TVM o tancar el PP? (10)

No és possible la coalició amb el PSM (9)

TORRIJOS DEBE DIMITIR AUNQUE SEA INOCENTE (8)

turgut

Re: Hem estat l'oposició

turgut | 13/04/2011, 18:32

Eu mes comentat i jo encara no he dit res,... "no me consta"

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 13/04/2011, 18:14

Maria gràcies per creure en nosaltres i per ajudar al creixement d'aquest blog i que aquest article sigui el més comentat de tot balearweb.
Cada dia donam la cara amb un article, més de 2000, i entre els més de 20.000 comentaris d'aquest blog trobaràs milers firmats per membre d'Alternativa que donen la cara.

Joan Ramon V.

"Maria"

Joan Ramon V. | 13/04/2011, 11:48

"Maria". o ets un embullós, o estas embullat, o lo de maria és amb minuscula.
Abaix tens el meu nom.

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 13/04/2011, 10:07

Crec que fins ara no t'hem censurat i t'hem intentat rebatre amb arguments, que és el que sempre feim. Així que si vols debatre, aportar idees i crítiques constructives, aquí ens tens.

Maria

radicalisme

Maria | 13/04/2011, 09:46

Jo utilitz les eines que vosaltres em donau.
De manera que tot i que no vos agradi la meva opinió heu de ser conseqüents

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 13/04/2011, 09:33

Ah Maria, tenim un facebok amb 2311 amics i que actualitzam cada dia,aquí també som capdavanters juntament amb elPSM.Visita les pàg dels altres partits a veure com estàn. Si vols seguir laconversa per el facebok tal vegada podrém veure quina Maria ets.

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 13/04/2011, 09:01

Maria estàs una mica pesadeta.Jo consider que escriure amb un pseudonim no està malament sempre i quan no s'insulti a ningú. Molta gent s'hi sent més comodei surgeixen debats que d'altra formano sortirien Si troves que no hi ha diferència entre nosaltres i el fil directe prova de cridar alfil criticant-los i diguent que fomenten elmal rollo i la crispació a veure si t'ho publiquen.
Maria es un Pseudònim o es el teu nom real? A efectes pràctics és elmateix ja que no serveix per identificar-te.

Maria

bloc

Maria | 13/04/2011, 08:37

Vull transparencia, el bloc fomenta la crispacio i l'anonumat. Crec en les persones que donen la cara i fomenten aquets valors.
De manera que, la llibertat dignitat i ètica si, pero donant la cara i per aixo teniu el facebook, on també hi podeu publicar totta la informacio que volgueu.
De manera que si, no hi ha cap diferencia entre el fil directe i vosaltres i si a partir de l'anonimat fomentau la calumnia i la crispacio des de postures extremistes.

jrv

Maria postissa

jrv | 12/04/2011, 19:19

Malgrat me tingui per demòcrata, i defensi el teu dret a expressar-te en aquest blog, i a que gaudeixis la llibertat d'opinió que tu no vols pels altres, malgrat molts d'aquests altres tinguin opinions mes idees i opinions mes profitosses que expressar, el que expresses ja ha abandonat el que és pot denominar opinió, passant a simple mala llet carregada de subjectivitat, com no podria ser d'altra manera. Tu, quan expresses això de " la rispació i la enemistat politica ha arribat a Pollença amb aquest blog que permet l'anònimat..." També el teu d'anonimat , es clar, però aquest no te molesta. Que vols, la censura previa, el " nihil obstat" dels aprofitats i barruts que hi ha fins ara? No poder ventilar qualsevol casta de qüestió, que surti a la llum de la veritat?
Tanta sort d'aquest blog, que ha ajudat a recuperar per a molts els elementals i bàsics conceptes de Libertat d'expressió, LIBERTAT, DIGNITAT i ÈTICA en poques paraules.
Per molts anys.

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 12/04/2011, 15:48

Gràcies María per utilitzar aquest blog i donar la teva opinió a pesar de que sembla que penses que és el culpable de tots els mals d'aquest poble.

Tens tota la raó Maria el poble estava millor sense aquest blog. Això d'informar a la gent, publicar irregularitat, il·legalitats, juntes de govern, plens, ordenances... Quina mala llet, amb el tranquil que viviau fent parts i quarts. Una vertadera pena.Què hem de fer María així és la democràcia i aquest punyeter blog que ha fotut el negoci que uns pocs feien a costa de la majoria.
En quant a que farem quan governem... seguirem obrint finestres, que a l'Ajuntament falta aire fresc. I tu podràs seguir dient la teva a aquest blog.

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 12/04/2011, 15:41

Tothom és inocent mentre no es demostri el contrari. Hem demostrat múltiples il·legalitats en la gestió i maneig dels diners públics, sobre tot en quant a la contractació de familiars i empreses amigues (que molts cops no tenien ni contracte). I això no només ho diem nosaltres, hi ha informes dels propis serveis tècnics de l'ajuntament que ho demostren. Tal vegada no siguin delictes penals, però hi ha molts més tipus de delictes.

Vedres Garma, com qualsevol altre empresa, haurà de respectar la llei. Faltaria més!

Maria

familia i negossis

Maria | 12/04/2011, 15:29

Vidres gamma deixarà de treballar per l'Ajuntament si guanyau vosaltres?
M'havia oblidat de demanar-ho

Maria

Crispacio

Maria | 12/04/2011, 15:28

La crispacio i enemistat politica ha arribat a Pollença amb els vostres blocs que permeten l'anonimat.
I Garci
El que es delicte es imputable i el que no es delicte no ho es .
tothom es inocent fins que es demostri el contrari.
Hi vosaltres si realment creis en la democracia, n'haurieu de fer el vostre lema.!

Ana García Perello (sin miedo a dar la cara)

ESTIC AMB TU MARTI CIFRE

Ana García Perello (sin miedo a dar la cara) | 12/04/2011, 11:12

Sempre que surt el nom del pip aquí, hi ha algú que se posa molt nirviós.
El pip, amb el seu fil directe fa periodisme? Més bé tot el contrari. Estic totalment d'acord amb en Martí. Aquesta MERDA de fil directa només serveix per crear crispació, desunió, mal rollo, i tots els calificatius que li volgueu afegir que jo també compartiré. Ja es ben hora que llevin aquesta MERDA del seu periodic.
I clar que podem opinar sobre les merdes que no mos agraden i més quan aquestes les pagam entre tots. Sabeu la quantitat de doblers que a pagat l'ajuntament durant anys i anys a aquests del punt informatiu? Doncs ho haurieu de sebre. Amb tots els doblers (de tots) que l'ajuntament a aportat a aquests personatges se haguessin pogut fer moltes coses a n'aquest poble. Hi ara que qualcú en rebatri si en vol rebatre. Si voleu més MERDA esper que sapigueu surar.
Martí, hi ha molta gent que pensa com tu, i com diuen al poble del meu pare "a todo cerdo le llega su san Martín"

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 12/04/2011, 10:25

M'agradaria remarcar que nosaltres no "fem fum": hem demostrat amb documents, fets i constatacions totes les acusacions que hem fet. Lo de les imputacions i la fiscalia porta el seu temps i no totes les irregularitats, contractes a familiars, etc. son imputables per fiscalia, el que no lleva que siguin il·legals.

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 12/04/2011, 08:41

Esta ben clar que n'hi ha dues Marias.

Maria de les 10:16; no ha hagut cap partit més transparent que nosaltres. I la teva desinformació és total; tenim facebook i també twiter.

A la María de les 10:16 igual que a pctransparent ja no sé si els hem de fer un dibuix per explicar el que diu la nostra capçelera, continuament confonen el que és l'opinió a alguns comentaris amb l'opinió d'Alternativa i ja no sé com l'hem de dir i no em refereix al tema de denúncies ni res d'això sinó de que LES OPINIONS DELS COMENTARIS D'ALTERNATIVA SURTEN FIRMADES COM ALTERNATIVA. SI MARTÍ CIFRE POSA UN COMENTARI ÉS UN COMENTARIS D'EN MARTÍ CIFRE NO D'ALTERNATIVA.

Maria

injuries

Maria | 12/04/2011, 08:16

benvolgut Martí Cifre. Per mi el Pip que fassi el que vulgui. De fet no se pq li teniu tanta mania, molts dels vostres col·laboradors hi publiquen.
Per altra banda els primer s en fomentar els comentaris anonims sou vosaltres fent un bloc i no un facebook o un twitwr.
De fet sou els que en certa manera feis fum de q hi ha persones o politics d'altres partits que son presuntament corruptes o tenen activitats delictives quan no han estat ni imputats ni cridats per fiscalia.

De manera que mirauvos un poc la vostra guixa i actuau amb transparència

Marti Cifre

ALT I CLAR

Marti Cifre | 11/04/2011, 21:39

Respecta al fill directe del PIP ja és ben hora que qualcú els hi foti una denuncia, alguns comentaris fan mal, estan fora de lloc i son del tot deplorables. I aquest bergants del PIP segueixen número darrera número impulsant l'odi, el mal ambient i la difamació entre pollencins quan el que hauriem de fomentar és tot el contrari.
Si segueixen tocant els collons a la gent seré jo que els hi tocaré els collons a ell i els he duré davant un tribunal.

María

Marías

María | 11/04/2011, 21:34

Aquí hi ha moltes Marías i variades que no tenen res a veure l' una en l'altra...

Alternativa per Pollença

Re: Hem estat l'oposició

Alternativa per Pollença | 11/04/2011, 21:06

Si a aquestes alçades ens haguessin d'enfadar per coses com aquestes anirien bé... la jurisprudència no és tan clara com dius, només cercant una mica:

1 - un juez de Mondoñedo aplica hoy la exoneración de responsabilidad prevista en la LSSI, exculpando a los administradores de un foro de Internet de toda responsabilidad por comentarios injuriosos vertidos por usuarios. El demandante era ex-alcalde del pueblo, abogado, y se defendía a sí mismo.

2- El TS dice que el dueño de un foro no es responsable de las opiniones vertidas en él.

El Alto Tribunal ha desestimado la sentencia condenatoria contra el dueño del foro de internet Quejas Online.
La primera sentencia fue dictada hace tres años por la Audiencia Provincial de Valencia.

EFE. 21.05.2010 - 13.38 h
El Tribunal Supremo (TS) ha eximido de responsabilidad al dueño del foro de opinión en Internet quejasonline.com, que había sido demandado por un abogado de la Mutua Madrileña Automovilista por supuestos ataques a su honor.

El Alto Tribunal ha desestimado la sentencia condenatoria, dictada hace tres años por la Audiencia Provincial de Valencia, contra el foro propiedad de la empresa Ruboskizo, S.L., invocando el artículo 20 de la Constitución sobre el derecho de libertad de expresión.

I la última sentència diu (feb 2011); la última y polémica sentencia dictada por el Tribunal Supremo el pasado mes de febrero contra la web Alasbarricadas.org por comentarios vertidos por usuarios anónimos contra el cantante Ramoncín. A diferencia de otras sentencias dictadas como la que absolvió a la web Quejasonline.com, el titular del foro sí es señalado como responsable de los comentarios de sus usuarios pero:

La última resolución del tribunal sólo exime a los responsables de las webs o foros en dos casos: si no tienen conocimiento efectivo de que los comentarios vertidos en su web son ilícitos o de que lesionan bienes o derechos de un tercero o bien si actúan con diligencia para retirar de forma inmediata los datos.

Biel

Sobre els blogs i els bloggers

Biel | 11/04/2011, 20:27

M'ha semblat interessant...

(h)ttp://www.derechosdigitales.org/glb/guia.php

Salut !

pctransparent71

Re: Hem estat l'oposició

pctransparent71 | 11/04/2011, 17:57

altrnativa un parell de coses, si el pip publica o no, es responsabilitat seva, a voltros no vos lleva o posa. La jurisprudencia es clara, i la voluntarietat, quan un mitja deixa publicar sense cap filtre es clara, llevau comentaris pero quan ja s'han publicat. de totes maneres no vos enfadeu com he dit la responsabilitat es vostra.

Alternativa per Pollença

Re: Hem estat l'oposició

Alternativa per Pollença | 11/04/2011, 17:29

1.- Dius si un mitja de comunicacio publica opinions o fets que són calumnies o difamacions... Nosaltres no les publicam, cosa que per exemple si que fa el PIP al seu fil directe.

2.- La jurisprudència es variada i diversa, però és clar que el primer que considera un jutge es la voluntarietat. A Alternativa hem esborrat un bon grapat de comentaris injuriosos i no cap a nosaltres precisament.

pctransparent71

Re: Hem estat l'oposició

pctransparent71 | 11/04/2011, 17:20

alternativa la responsabilitat se te o no se te, no se dona ni se lleva. consultau la jurisprudencia del tribunal suprem i veureu que si un mitja de comunicacio publica opinions o fets que són calumnies o difamacions, si no poden demostrar, qui les ha publicades en són responsables per no haver comprovat els fets, per molt que no s'hen vulguin responsabilitzar, així són les coses. de totes formes feis el que volgueis, com diriem, la responsabilitat es vostra, millor dit dels administradors de la pagina web.

Alternativa per Pollença

pctransparent

Alternativa per Pollença | 11/04/2011, 16:44

"Aquest blog és plural i lliure. Les opinions dels comentaris reflecteixen només el parer de l'autor del mateix i des del blog URXELLA no ens fem responsables del seu contingut."

pctransparent71

Re: Hem estat l'oposició

pctransparent71 | 11/04/2011, 16:09

voleu que es controlin els que seconectin a xarxea públiques fent-los identificar, pero voltros NO, podeu estar segurs que si un dia hi ha un problema gran part de la responsabilitat sera del mitja allà on s'hagi deixat publicar sense control. mirau UH, o Dm si per escriure fan identificar o no.

pctransparent71

Re: Hem estat l'oposició

pctransparent71 | 11/04/2011, 16:09

voleu que es controlin els que seconectin a xarxea públiques fent-los identificar, pero voltros NO, podeu estar segurs que si un dia hi ha un problema gran part de la responsabilitat sera del mitja allà on s'hagi deixat publicar sense control. mirau UH, o Dm si per escriure fan identificar o no.

Joan Ferrà

90.000 begenades

Joan Ferrà | 11/04/2011, 09:31

L'has clavat, Joan Ramon. Si sumam totes les arengades, tots els vasitos, tots els tassons de vi, tots els melons, tots els glops de mesclat, tots el bunyols o tots els plats d'arròs, pagats amb doblers públics durant quatre anys potser sí que arribam a 90.000.
Deuen tenir estadístiques de les "accions de desgovern"?
El que demostra el comentari de na Maria és com de ben alliçonats tenen al grupet de militants, afins i satel·lits de barra de bar. Els conten quatre dades tretes de no-se-ben-be-on, i s'ho creuen. Això si, no tenen coratge de donar-los cap paper escrit (com a molt mostrar-lo d'un metre enfora) ni fer-ho públic, no fos cosa que mostrassin els peus. Es sorprenent la falta d'anàlisi crític que tenen molts pollencins. I encara ensopegaran amb la mateixa pedra vistes les llistes que mos duen per governar Pollença; no puc entedre com qualcú tingui nassos de defensar les postures d'UM/CxI

JRV

90.000 accions de govern?

JRV | 11/04/2011, 08:34

Maria, simplement NO M'HO CREC, això de les 90.000 "accions de govern". L'Ajuntament i empreses o serveis anexes no te estadistiques de casi res, i menys en tindrà d'això. I com és defineix "acció de govern"?
Anar a un Ple? Anar a una comissió? Pujar o baixar les escales de Montisión? Fer declaracions a la premsa? Trucar per telefon?Fer callar un regidor de la opossició? Correr la mitja maratò? Organitzar un sopar a la fresca? Sortir de una sessió del Ple a can Llobera, com jo he sigut testimoni, i parlar 40 minuts a la plaça vella pel mòbil, passant absolutament del Ple? Donar galletes de xocolata als altres membres del Ple, al mateix ple? Organitzar un joc de magia amb les senyals de transit al Moll, i dir que és una reforma circulatoria? Contribuir al tancament de la carretera vella de Lluc? Fer el pardal amb la declaració del Camí de Ternelles com a Públic? Esgarrar l'imatge de la Cala Molins amb unes construccions horrorosses?
NO segueixo, perque sinó, faria l'estadística, i no me toca a mi.

turgut

Re: Hem estat l'oposició

turgut | 10/04/2011, 21:11

La xarxa publica de plaça es quan menys alegal, perquè l'ajuntament, que es qui la promou, pot donar acces gratuit, pero sempre identificant qui se connecta. Una manera de fer-se seria que quan l'usuari se connecta hagues de proporcionar dades personals, per exemple el seu mòbil. Acte seguit l'ajuntament enviaria a l'usuari una clau al mobil per navegar durant un temps limitat (que per cert hauria de ser autoritzat per la CMT). D'aquesta manera, amb les dades enmagatzemades als servidors se podria sabre quin usuari ha fet la il·legalitat. Ara mateix es impossible.

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 10/04/2011, 19:31

Turgut, bon comentari, i què passa si un comentari amb insults o difamacions venen d'una xarxa pública com aquesta, crec que hi ha una setència que indica que la IP identifica la connexió i nombre de telèfon, mai el autor dels comentaris, baixades de fitxers, etc

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 10/04/2011, 19:11

Tens raó Turgut. Però també és cert que una mateixa IP, en comentaris consecutius que es defensen i en un espai molt curt de temps és extrany... però tot pot ser

turgut

Re: Hem estat l'oposició

turgut | 10/04/2011, 19:08

Amb el tema de les IPs, anau una mica alerta amb el que deis. Que surti de la mateixa IP no vol dir ni molt manco que surti del mateix ordinador. Sense anar mes lluny, a Pollença tenim una xarxa municipal oberta a plaça, i tots els ordinadors que es connecten des de la xarxa de la plaça apareixeran amb la mateixa IP, per exemple. I poden no tenir res a veure un amb l'altre, perque la xarxa es publica i tothom que passa per plaça s'hi pot connectar. Es nomes un exemple.

Ichigo

Don't feed the Troll

Ichigo | 10/04/2011, 19:06

Que quedi clar que a cap, i ho diré seriosament, cap usuari ha de portar-se com un troll dins cap pàgina web, perquè els trolls d'Internet diuen bajanades fora del contexte, a més de continguts indiscriminatoris i baralles, com aquesta en aquest article que varen fer uns quants trolls.
La propera vegada que algú vulgui barallar, que se'n vagi al carrer. Que això és Urxella Alternativa per Pollença, no Street Fighter. Entesos?

Joan

Sort ja ja parteixen

Joan | 10/04/2011, 16:03

Per cert, de les 90.000 accions del equip de Govern, ara record que la primera fou la de ampliar les dedicacions exclussives i els sous d'aquestes dedicacions exclussives(bona manera de actuar contra l'endeutament), supos que també deus contar les de donar algunes tasques sense concurs, deixar fer obres a la plaça en ple estiu, veuré com algunes regiduries en dedicació exclussiva no en foten ni brot, condemnar el moll a obres a la plaça en temporada turística con tal de poder dir que és fan coses, ex regidors imputats per casos de corrupció al que fa poc els jutges ja han demanat per algunes peces condemnes...
Si si, anam bé, 90.000 Accions no se, però un poble endeutat, amb practiques clientelars i mangarrufes si ens deixen, sort que malgrat els nervis d'alguns, ja els queda poc temps per seguir fent mala gestió amb els doblers de tots els ciutadans.

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 10/04/2011, 16:00

Maria, nosaltres no hem fet més que corroborar que tres comentaris amb noms diferents parteixen del mateix ordinador. La resta tu mateixa t'has muntat la història, tal vegada per que coneixes bé aquests mètodes... com pintar el cotxe d'un regidor a ca seva de nit, o tot el que surt al sumari de l'operació voltor; "agafar pels cullons a Tomeu del PP, cercar informació per presionar a Tomeu del PSM,prendre mesures en contra o a favor de en virtut de si són propers o no al partit ... Si vols et puc enviar una còpia del sumari i veuràs el que és actuar com la màfia. Tot això no era al seu programa però el feien.
De totes maneres he de reconeixer el teu mèrit Maria ets la única persona que m'he trobat disposada a defensar la feina de l'equip de govern a la darrera legislatura. Fixa-te si han fet bona feina que ni els seus partits (UM, UNPI i PSOE) han volgut que es tornin a presentar.

Joan

treure les coses de botador...

Joan | 10/04/2011, 15:57

Maria, crec que treus les coses de botador, amb el mirar el IP, l'únic que comproven, és que des d'un mateix ordinador, una persona fa comentaris canviant de noms, i això demostra que el que fa és intentar embullar la troca.
Els que si han amenaçat en reclamar l'IP per denunciar els comentaris, són alguns membres de l'equip de Govern actual, d'aquell partit que és dia UM...

Maria

Ip=faixisme

Maria | 10/04/2011, 15:32

Per cert estic d'acord ab el tema de les cadires i que la majoria del que demanaui vos toca directament.

A mes tu has presentat 1000 mocions però el grup de govern ha realitzat 90.000 accions d'acord amb els seus corresponents programes electorals, que són els que va votar la majoria del poble de pollença DEMOCRATICAMENT i sense mirar IPs ni identificacions d'aquells que no els votaven

Maria

Ip=faixisme

Maria | 10/04/2011, 15:30

pepe i miquel Sanchez,
Aquest fet de quan no vos va be els que vos diuen mirar la IP, em fa por. Que passa que voleu identificar els que no stan 'acord amb vosaltres?
Que fareu? represalies? La veritat això recorda les practiques més lamentables de qualsevol estat dictatorial sigui de dretes o esquerres. I vos ompliu la boca de democracia.
Feis por. Si tinguessiu el poder de identificar el titular de la IP Que farieu?
Ja vosval

María

pctransparent

María | 08/04/2011, 22:10

No perdeu temps amb aquest subjete, palla eés lo que amolla per aquesta boca molla

María

pctransparent

María | 08/04/2011, 22:10

No perdeu temps amb aquest subjete, palla eés lo que amolla per aquesta boca molla

María

TRACTOR

María | 08/04/2011, 22:00

Jo crec que mai va anar a parar el tractor a tal empresa, aixó no crec que sigui així, més bé crec que qualqú creu que de els bens municipals en port disposar lliurament per donar-lo a qui l´hi paresqui a canvi d' una llauradeta a les seves finques. Quí deu esser....?

jrv

Encruia -andamio

jrv | 08/04/2011, 19:40

Això de l'andamio (una bastida) es una paraula recurrent de la demagògia barata, i es mes vell que l'anar a peu. Sembla que nomes fan feina els que pujen a un andamio, els altres no feim feina. Ja li deian a Carrillo fa 40 anys, el que és va jugar mil vegades la vida.
A mi també m'agradaria, "Pindarro" veurer-te aprovant unes opossicions i exercint la pedagogía amb la devoció i profit en que ho fa en Pepe, que estic segur que estaria mes còmode a un "andamio", que no amb les molesties que ha patit ell i la seva familia,(i el seu cotxe) i aguantant xorrades com les teves, "Encruia", "Agatocles", i tants de noms postissos.
Per cert: on paraveu aquest anys anterios? Tan sols sortiu, perdó, surts per les eleccions?

Jrv

Pindarro, encruia, uff...

Jrv | 08/04/2011, 19:25

Tinc l'idea, pindaro, de que qui no sap valora la feina dels altres, és que, o no en fa, o no en sap fer.I el teu comentari te un tufillo de palla mental. Per cert: qui t'ha dit que el PSM, o el que sigui, vulgui pactar amb Alternativa? No hauriem de fer les eleccions, abans?.I qui és l'imputat d'Esquerra Unida? I que te a veura Esquerra Unida amb Alternativa? I creus que la situació economica i organitzativa de l'Ajuntament de Pollença està per friviolitats de pactes. Per altre part, crec que a la única cadira en Pepe i els seus companys i companyes per descansar, son les de casa seva cada vespra. I que no li tornin la seva actitut democràtica i dialogant, fent salvatjades al seu cotxe els hooligans d'altres partits.

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 08/04/2011, 15:46

No tinc vergonya pc transparent, no n'hi ha dret hem presentat més de 90 mocions, al·legacions i més de 1000 precs i preguntes només referents a temes particulars? No el puc evitar em preocupa el municipi on visc des de Formentor a la carretera vella de Lluc

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 08/04/2011, 15:07

PCTRansparent, en Pepe ha presentat més de 90 mocions- totes relacionades en coses del seu interés?.
Això es el que voldríeu, que tots fosin iguals per justificar allò que no es justificable. La coorupció a Mallorca té dos noms PP i UM per molt que no vos agradi

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 08/04/2011, 14:59

HA HA HA, posa el meu d.n.i. al google i voràs, inscrit a pla prova de català, radioaficionat, etc.

pctransparent71

Re: Hem estat l'oposició

pctransparent71 | 08/04/2011, 14:53

el que si es cert es l'nteres d'en pepe per alguns temes: el refugi d'animals relacionat aamb en miquel Sanchez, la circumvalacio ell i viu,...., ah miquel no donis el teu dni dona el de tota la gent que ha escrit en aquest bloc sense identivicar-se i que ha dit de tot i molt, despres parla, pero sou vosaltres el que heu posat de mosa els anonims, els heu creat, a sou l'exemple de que no es el mateix receptar que prendre. sort

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 08/04/2011, 13:45

Tolo/encruia/Luis veig que utilitzau el mateix ordinador i que també compartiu la mateixa intel·ligència, gent com vosaltres és el que ens anima a seguir fent feina.
Gràcies.

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 08/04/2011, 11:32

Crec que tothom amb un poc de seny sap de la dedicació de'n Pepe a la política i a intentar fer el bé per aquest poble. I això de forma gratuita (ell ha perdut diners amb aquest tema). I en quant a la feina, no entenc que té a veure fer feina a un andàmio o fer feina de professor.

Demanar que es tanqui l'úni canal de comunicació diària i verídica del poble i més fer-ho a partir de l'argument que es permet escriure anònimament és una tonteria. Però més absurd és que ho demani un anònim.

Per cert, si algú vol escriure i debatre, també tenim Twitter i Facebook.

I jo també m'agradaria veure a en Pepe al govern. No parlaria tant, faria coses.

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 08/04/2011, 11:04

Per cert "pillín", l'adreça IP queda registrada i és la mateixa malgrat caviem el nom, supòs que entens el que vull dir.

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 08/04/2011, 10:59

Si comença l'atac a aquest bloc, endavant !!!

A que no signau amb el vostre nom i D.N.I. a que no? valents

Miquel Sánchez Vives

D.N.I. 43.027.122 X

manolo

hem estat l`opsicio

manolo | 08/04/2011, 10:56

encruia som intransigents i tu pots escriura lo vulguis feto mirar

Luis

cadiras

Luis | 08/04/2011, 10:45

Ai Pepe , como me gutaria verte en el gobierno.

No hablarias tanto de lo que harias

encruia

cadires

encruia | 08/04/2011, 10:44

Quan no van a les vostres. Sempre es de mal gust.
Vos les donau de democrates i sou uns intransigents que no tolerau la diversitat.

fomentau aquest tipus d'actuacions a partir de bocs anonims.

per favor donau de baixa el bloc i que la gent doni la cara mitjançant el twitwr o altre similar

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 08/04/2011, 10:34

Encruia, així va el aquest pais, que just es cansa "el del andamio" i els altres s'en van a Alemanya pel que els aprofitin. Amb aquesta mentalitat no arribarem en lloc.

Això no lleva quen elm teu comentari sigui del mal gust.

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 08/04/2011, 10:32

Esquerra Unida és un altre partit, que va pactar amb els imputats per tenir cadires, i no s'en va anar "quan tocava".

Encruia

feina

Encruia | 08/04/2011, 10:26

Per favor a la demagogia no li diguis feina. Pepe. feina es feina no fer de funcionari i navagar per internet. Ja et voldria veure jo damunt un andamio!
No tendries la pell de les mans tan fina!

Tolo

cadires

Tolo | 08/04/2011, 10:20

I esquerra Unida ja te imputats!

I Voltros ja parlau de pactes i cadires. Per favor si tots sou iguals.

Visca el vot en blanc!

Joan

Re: Hem estat l'oposició

Joan | 08/04/2011, 09:24

També tens tota la raó Paco. Ara intentant parlar objectivament, crec que la probabilitat de que Alternativa perdi vots respecte a fa 4 anys és pràcticament nula. No puc arribar a concebre els motius que podria tenir algú que els va votar per no fer-ho ara. En canvi les raons per que rebi vots de nous votants és més que justificada.

Paco

Pactes

Paco | 08/04/2011, 09:10

Tens raó Joan. També ha de passar que alternativa en tregui qualcun.

Joan

Re: Hem estat l'oposició

Joan | 08/04/2011, 09:01

Per poder pactar amb el PSM el primer que ha de passar és que aquest tregui qualque regidor, cosa que no tenc gens clar .... els vots són els que són i passen d'un partit a un altre sobretot els de l'esquerra.

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 08/04/2011, 07:45

Jo ho tenc molt clar. Hi ha uns partits amb els que no podrem posar-nos d'acord amb uns punts mínims del programa després de les eleccions. I no pactarem amb partits com PP i UM, els nostres programes i idearis son massa diferents.

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 08/04/2011, 06:41

N'hi havia un que deia programa, programa, programa. La veritat es que se'n fotien d'ell però tenia més raó que un Sant. Als que dubteu de si votar o no Alternativa vos propòs que mireu la feina feta i el que proposam al programa. El que després pactem ha de ser coherent amb això, el de menys es amb qui. De totes formes Pindaro, un pacte amb el PSM no me semblaria traumàtic ni extrany,no?

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 08/04/2011, 05:46

L'únic que sé és que dia 23 de maig sigui quin sigui el resultat de les eleccions "servidor" anirà a fer feina com cada dia.

Pactar amb el PP? Em retirerien "el saludo" molts de la nostra Assemblea, no val la pena

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 07/04/2011, 22:04

Per cert avui surt el llistat de debats del diario de Mallorca (lloc i moment on fa quatre anys vam fer pública la nostra política de pactes, pels impacients).
Crida l'atenció de que Pollença és l'únic lloc on el Diario de Mallorca és "coorganizador" amb el Club. I evidentment som el poble on més llistes electorals n'hi ha

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 07/04/2011, 21:59

Home Agatocles encara estam en precampanya, alguns partits no tenen ni llista,la majoria ni han presentat programa... i vols que parlem ja de pactes de govern? Tot al seu temps.

La veritat que les cadires de l'Ajuntament no són gens còmodes.

Agatocles

Re: Hem estat l'oposició

Agatocles | 07/04/2011, 21:53

Pindaro tiene mucha razón, las últimas elecciones os voté porque dejasteis claro con quien no pactaríais (PP y UM), pero esta vez no habéis dicho nada del tema, y eso de tender muchas manos me huele fatal. Os está empezando a tirar mucho la silla.

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 07/04/2011, 21:32

Pindaro no comencemos con el juego de ahora te voto, ahora no te voto...
Las cosas en el Ayuntamiento no están para bromas.Más vale que los que entremos en el Ayuntamiento tendamos muchas manos y que los ciudadanos también lo hagan porque sino de verdad que vamos a la quiebra. Y te aseguro que no soy apocalíptico es la triste realidad.
Ya ha habido una renovación de personas ahora falta el siguiente paso renovar la forma de gestionar.

Miquel Sánchez

Re: Hem estat l'oposició

Miquel Sánchez | 07/04/2011, 21:31

Pindaro, aunque de momento con el PSM hay más cosas que nos unen que cosas que nos separan, estas últimas pueden más que las primeras, y prueba de ello es que mientras la escisión de IU en Mallorca se ha unido al PSM nosotros no, y run hipotético pacto postelectoral debería ser compartir programas y objetivos, y no un reparto de dedicaciones exclusivas sillas y cargos de confianza, y que duda cabe que encontramos más coincidencias con el PSM que con el PP o CxI's.

Pindaro

Ya empiezan los coaliciones!!!! socorro!!!

Pindaro | 07/04/2011, 20:56

Ufff, este articulo tiene cierto tufillo a una tendida de mano para una futura coalicion post-electoral con el PSM, (pobrecitos se equivocaron, pero son tan majos..). Lo que mas me jode , es que pensaba votar Alternativa y ahora ya no lo tengo tan claro. Lastima

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 07/04/2011, 20:18

Per altre banda no em sap greu que ERC faci la campanya que vulgui o pugui en la mesura de les seves possibilitats. També és normal que coincideixin amb nosaltres en moltes de les seves denuncies o propostes, sería més preocupant el contrari.

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 07/04/2011, 20:14

Estic d'acord Catelao, ERC no ha tingut representació a l'ajuntament i això ha dificultat molt la seva feina. Més lamentable ha estat l'inmobilisme del grup PP-UMP amb 6 regidors. I certament s'ha de posar en valor la feinada d'en Pepe i la seva coherència, per exemple renunciant a cap càrrec que facilment hagués pogut obtenir estànt el bloc al govern .

castelao

Filies

castelao | 07/04/2011, 20:05

Es coneguda la simpatia, o dèria per ERC de la redactora del PIP, que és reflecteix al que surt al PIP. Per això és seu. Només ha sigut superada la tendència pels beneficis que donava UM.
De tota forma, si es referiu a M.A. Sureda, no ha sigut regidor, però hi ha hagut cert dinamiosme polític, i de tan en quan, s'han mogut, i amb la questió de la Base, han fet , ERC interpelacions al Congrés així com d'altres questions.
Es clar, en Pepe no en pot fer, però quan fa 4 anys estava a l'opossicio "extraconsistorial", el seu dinamisme era molt superior a ERC.
De tota forma, crec que ha treballat mes M.A. Sureda, que tots els regidors de UMP que estaven a l'opossició, per exemple. I no parlem d'en Pepe, que el seu dinamisme ha superat a l'equip de govern, i indirectament ha fet que aquest s'hagués d'espavilar al mancó un poc, i no semblés tant un grup de mussols.

Garci

Re: Hem estat l'oposició

Garci | 07/04/2011, 19:31

Si que és curiós veure al candidat d'ERC cada número del PiP acompanyat d'algú diferent cada pic i amb una foto a tot color. I a vegades denunciant coses que altres hem denunciat.

Joan C

Re: Hem estat l'oposició

Joan C | 07/04/2011, 18:56

Jo vui deixar ben clar és que els principals reponsables de la situació actual són els que han integrat l'equip de govern. També que m'ha semblat que Alternativa i especialment en Pepe han estat molt tot sols a l'oposició durant massa temps i que ara a darrera hora s'ha apuntat molta gent al carro. Ara tot seràn promesas i bones intencions quan encara no tenen les llistes i molt menys un projecte

Gustavo Sánchez

PIP

Gustavo Sánchez | 07/04/2011, 18:47

Lo más deplorable es que este de la carpetita no ha hecho nada por el pueblo durante estos 4 años. Se ha limitido a cobrar un buen suelto y a consolidar su nivel de funcionario. Ahora cobra un pastón de todos nosotros. Despues de estar desaparecido toda la legislatura nos sale con la carpetita fotografiado en cada PIP. Esta es una muestra de la ideología de estos panfletistas del punto de desinformación de Pollença.

LLUIS CARSI

Re: Hem estat l'oposició

LLUIS CARSI | 07/04/2011, 18:05

"jarto de reir"despues de leer el pip y ver lo cinicos o ciegos que estan algunos politicos,con tdos mis respetos a los ciegos ,pero la enfermedad de los politicos es peor que la PROPIA CEGUERA.Hay muchos que no se les vce el pelo en todo el año por pollença,y ahora misteriosamente aparecen...como uno que sale con una carpeta de prtido,como si de un letrado se tratase y encima denuncia lo que los demas estan cansados de denunciar,simpre tan oportuno...SEÑORES CLASE POLITICA;Los ciudadanos no somos imbeciles o eso creo,lo que si estamos cansados de alguna gent"uza" a la QUE TENEMOS QUE PAGAR BIEN CARA POR HACER EL CAPULLO. AMB TOT AIXÒ VISCA LA TERRA IPUESTOS A PEDIR LLIURE I NETA DE FANTASMES....

Pepe

Re: Hem estat l'oposició

Pepe | 07/04/2011, 17:53

Si sumam el que s'ha deixat perdre i el que s'ha malbaratat... Quin desastre!
I una vegada més el batle es dedica més a tirar pilotes fora que a donar explicacions.

Alternativa per Pollença

Re: Hem estat l'oposició

Alternativa per Pollença | 07/04/2011, 15:16

Ichigo, t'he corregit el final del teu comentari, no insulteu, no és censura.

Ichigo

Re: Hem estat l'oposició

Ichigo | 07/04/2011, 15:14

Encara que sembli mentida, la llista de negligències per part de Joan Cerdà s'ha engrossat cada cop més.
Ha perdut 26.362 laros de subvenció, que si ho convertèssim en dòlars seria: $37.656,30 (llegeix "trenta-set mil siscents cinquanta sis dòlars amb trenta centaus"). I encara té un morro que s'ho trepitja

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 07/04/2011, 09:08

Pollença pierde una ayuda del Govern para arreglar caminos.

El PP denuncia la "dejadez" del equipo de gobierno por no haber presentado en plazo la documentación requerida

J. F. S. POLLENÇA El ayuntamiento de Pollença perdió una subvención de 26.362 euros que otorgaba la conselleria de Presidencia para invertir en la mejora de los caminos rurales porque no presentó la documentación solicitada por el ejecutivo autonómico en el plazo estipulado.
El consistorio ´pollencí´ fue informado el pasado noviembre de 2010 de la revocación de la subvención, que fue concedida en junio de 2006, por "no haber enmendado todos los defectos ni aportado toda la documentación requerida en el plazo de diez días" desde que se recibió la notificación de defectos, con registro de entrada en el Ayuntamiento el pasado 9 de diciembre de 2009.
En este sentido, el PP de Pollença denunció ayer la "dejadez" del equipo de gobierno local y culpabilizó directamente a los regidores Juanjo Mir y Martí Ochogavía de "no haber presentado los informes pertinentes" para recibir el dinero destinado a mejorar los caminos del municipio.
Por su parte, el alcalde Joan Cerdà apuntó ayer que no le constaba la pérdida de esta subvención para arreglar caminos rurales y únicamente apuntó que el actual portavoz del PP, Tomeu Cifre, "fue el encagado de tramitar estas ayudas" en el año 2006.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/04/07/pollenca-pierde-ayuda-govern-arreglar-caminos/659550.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb