URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aprofitau per comprar, que hi ha un bon negoci a fer

Alternativa | 09 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Un  nou regal del nostre amic, en Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail. 

No siau beneits, aprofitau, es privatitzen i es posen a la venda productes ben interessants: moltes Caixes d’Estalvis, els aeroports més importants, fins i tot, la Loteria Nacional... ¿Què vos pareix? Sí, és vera que tots aquests productes eren per servir els interessos generals i per obra social i ara passaran a ser per interessos particulars. ¿Què més voleu? Vos ofereixen un bon negoci per treure faves d’olla; no badeu! Si no teniu prou duros és una llàstima. No hi haurà altre remei que oferir-ho a qui en tengui molts, perquè heu de comprendre que el que es ven no són futeses i no pot sortir a preu de patató. També s’ha d’entendre que són ofertes ben atractives i poden donar uns bons beneficis. L’estat, venedor, sap que si no oferís un bon negoci, no trobaria compradors. Resulta que l’Estat va curt de pinyons i necessita fer calaix per tapar els forats que han fet les grans oligarquies financeres  i especuladores. Aquests grans financers que ara, com a gent entesa en economia, són els consellers dels governs del món i del nostre, faran el favor de comprar les empreses públiques per treure a l’estat de l’andarivell de l’endeutament públic. L’Estat, si ven bé, pot treure una bona tallada, perquè adesar els aeroports de Madrid i Barcelona ens costà 17 mil milions d’euros. És vera que els pagàrem entre tots, però què hi farem; perdrem un bon negoci, però minvarem els deutes. La necessària redistribució de la riquesa haurà d’esperar, perquè per comprar coses d’aquesta envergadura sols els que tenen prou doblers poden optar a comprar. Enhorabona banquers i transnacionals, i gràcies per ajudar-nos a pagar deutes. També gràcies al Partit Socialista Obrer per fer honor al seu nom i posar en mans dels entesos els bens públics i, a més, llevar feines al PP. Què aprofiti!. Mem si feim aficar dins la llista dels mil milionaris de Forbes a alguns espanyols més o al manco que els que ja hi ha, pugin un parell de llocs.

El roto com sempre precís.

 

 

                                                     

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Aprofitau per comprar, que hi ha un bon negoci a fer

Miquel Sánchez | 10/04/2011, 18:17

Sembla que na Maria s'ha confós, el tema de la IP el vaig treure jo com anècdota, l'única IP que s'ha donat d'aquest blog va ser per un comentari contra un regidor de l'equipo de Govern que va està molt poc temps però el varen caçar, el requeriment va venir via "burofax" i es va contestar de la mateixa manera, no sé si en "terra lliure" autor del comentari ha rebut per això.

Em tenin més d'arxivades per insults a persones, però mentres el interessats no les demanin per nosaltres quedaran al caixó.

Alternativa per Pollença

Re: Aprofitau per comprar, que hi ha un bon negoci a fer

Alternativa per Pollença | 10/04/2011, 18:05

Nou referèndum a Islàndia i els islandesos han rebutjat una llei proposada per indemnitzar 340.000 estalviadors britànics i holandesos del banc Icesave... Els partidaris del "no" recorden que la càrrega per habitant seria enorme i que no hi ha cap marc legal perquè els ciutadans islandesos suportin les pèrdues d'un banc privat.

www.3cat24.cat/noticia/1144046/economia/Islandia-ha-votat-de-nou-en-referendum-si-es-fa-carrec-del-deute-del-banc-Icesave-amb-britanics-i-holandesos

Alternativa per Pollença

Re: Aprofitau per comprar, que hi ha un bon negoci a fer

Alternativa per Pollença | 10/04/2011, 07:41

Tots els membres d'Alternativa per Pollença que anau a la llista revisau el vostre correu electrònic i si no trobau res, us posau en contacte amb en RAMON.

Alternativa per Pollença

Ens hem de moure

Alternativa per Pollença | 09/04/2011, 21:09

h
ttp://democraciarealya.es/?page_id=463

MANIFEST Democràcia Real ja!

Som persones normals i corrents. Som com tu: gent que s’aixeca tots els matins per estudiar, treballar o buscar feina, gent amb família i amics, gent que treballa dur cada dia per viure i donar un futur millor als que ens envolten.
Uns ens considerem més progressistes, d’altres més conservadors. Uns som creients, d’altres no. Uns tenim ideologies ben definides, d’altres ens considerem apolítics. Però tots estem amoïnats i indignats pel panorama polític, econòmic i social que veiem al nostre voltant, per la corrupció dels polítics, empresaris, banquers… per la indefensió del ciutadà ras.
Aquesta situació ens fa mal a tots cada dia. Però si tots ens unim, podem canviar-la. És el moment de moure’s i de construir una societat millor. És per això que declarem fermament el següent:

Les prioritats de la societat han de ser la igualtat, el progrés, la solidaritat, el lliure accés a la cultura, la sostenibilitat ecològica i el desenvolupament, el benestar i la felicitat de les persones.
Hi ha uns drets bàsics que haurien de ser coberts en aquestes societats: el dret a l’habitatge, al treball, a la cultura, a la salut, a l’educació, a la participació política, al lliure desenvolupament personal i el dret al consum dels bens necessaris per a una vida sana i feliç.
El funcionament actual del sistema econòmic i de govern no atén aquestes prioritats i és un obstacle per al progrés de la humanitat.
La democràcia surt del poble (demos = poble, cracia = govern) així que el govern ha de ser el poble. Però en aquest país la major part de la classe política ni tan sols ens escolta. La seva funció hauria de ser portar la nostra veu a les institucions, facilitant la participació política ciutadana mitjançant línies directes i procurant el més gran benefici per al gruix de la societat, no la de enriquir-se i medrar amb el nostre esforç, atenent només als interessos dels grans poders econòmics i aferrant-se al poder mitjançant una dictadura partitocràtica encapçalada per les inamovibles sigles del PPSOE
L’ànsia i acumulació de poder en un grup reduït produeix desigualtat, crispació i injustícia. Això porta a la violència, que rebutgem. L’obsolet i antinatural model econòmic vigent bloqueja la maquinaria social en una espiral que es consumeix a ella mateixa enriquint a uns pocs i avocant a la pobresa i escassetat a la resta, fins al col·lapse.
La voluntat del sistema és l’acumulació de diners, premiant-la per sobre de l’eficàcia i el benestar de la societat, malbaratant recursos, destruint el planeta, generant atur i consumidors infeliços.
Els ciutadans formem part de l’engranatge d’una màquina destinada a enriquir una minoria que ni tan sols sap de les nostres necessitats. Som anònims, però sense nosaltres res d’això existiria ja que nosaltres movem el món.
Si com a societat aprenem a no confiar el nostre futur a una abstracta rendibilitat econòmica que mai s’aplica al benefici de la majoria, podrem eliminar els abusos i mancances que tots patim.
Es necessària una revolució ètica. Hem posat els diners per sobre de l’ésser humà i hem de posar-lo al nostre servei. Som persones, no productes de mercat. No sóc només el que compro, sinó que també importa perquè ho compro i a qui l’hi compro.
Per tot això estic indignat.
Jo puc canviar-ho.
Jo puc ajudar.
Sé que junts podrem.
Surt amb nosaltres. És el teu dret.

Miquel Sánchez

Re: Aprofitau per comprar, que hi ha un bon negoci a fer

Miquel Sánchez | 09/04/2011, 16:22

Ej que la claze turizta ejtropea la piennas

Pepe

INDIGNAU-VOS.

Pepe | 09/04/2011, 11:26

El rescat de Portugal costarà 80.000 milions d'euros públics, per pagar creditors privats, com els grans bancs espanyols que han tingut grans beneficis en plena crisi. I la UE imposa, per fer el rescat, privatitzar serveis públics (pagats amb doblers públics) per beneficiar empreses privades i una reforma del mercat laboral similar a la d'Espanya que va camí dels 5 milions d'aturats. I mentre els eurodiputats no volen volar en classe turista.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb