URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle censor.

Alternativa | 13 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple es va aprovar per unanimitat la moció del grup municipal PSM-EN en relació a la reposició de pins a la primera línia del Port de Pollença. El batleno va deixar parlar al nostre regidor ni de la situació irregular de la jardineria, ni de  la substitució de les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. Va llevar la paraula al nostre regidor i el va amenaçar amb l'expulsió del ple.

Aquesta va ser la nostra argumentació censurada, el batle va dir que no tenia a veure amb el tema, vosaltres mateixos ens podeu donar la vostra opinió:

Pensam que aquesta és una bona proposta,  i que a la propera legislatura cal fer feina a l'embelliment del municipi; voreres, mobiliari urbà, parcs infantils... el que és el nostre entorn més proper i ens fa més agradable el dia a dia,  i que s’ha descuidat moltíssim aquesta legislatura.  I  dins aquest tema serà important regularitzar la contractació  de la jardineria del municipi, hem de recordar que la situació irregular d’aquest servei municipal va ser descoberta per Alternativa al mes de juliol del 2009 i que s’acaba la legislatura sense que s’hagi solucionat. Aquí ja el batle em va interrompre, va dir que no tenia a veure amb la moció i finalment en va llevar la paraula, o sigui la resta no el vam poder argumentar, i el que vam fer és passar-ho a plecs i dir-ho al final del ple.

Igualment i relacionat amb aquest tema caldria substituir i reposar per altres espècies totes les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. I és urgent fer feina per aturar l'extensió de la plaga. Fa més d'un mes que vam presentar un pla en aquest sentit sense haver obtingut resposta per part de l'equip de govern (ens va arribar al dia següent del ple, ja la comentarem). Una mostra més de la seva  inoperància i deixadesa  a pesar de que Pollença s’ha convertit en la zona zero de la plaga.

Els recordam que encara que sigui per poc temps són l’ equip de govern d’aquest ajuntament i que si no fan més feina a aquest tema ens trobarem ja no amb un problema estètic sinó amb un problema ecològic de primer grau, ja que hi ha proves de que pot arribar a afectar al garballó. Si realment els importa el nostre paisatge i el nostre patrimoni natural cal actuar i demanar ajuda abans que no sigui massa tard, ja que el becut vermell no entén d’eleccions.

Podeu escoltar al batle censor; enllaç del ple; http://www.megaupload.com/?d=LRPV7F49

 


 Als d'UM els agradaria tenir l'arma de "men in black" per esborrar la memòria dels ciutadans, com si UM i les seves corrupteles i desastres no haguessin existir. Per desgràcia ni la seva desmemòria ni la seva censura poden ocultar el que han estat i el que han fet.

 

 

Comentaris

jrv

Petant

jrv | 16/04/2011, 08:53

No te preocupis, n34( el "nom" sona a extraterrestre): en veura "JRV" als comentaris del blog , no ho llegesquis, i ja està, així no t'hauràs d'esforçar en entendrer-ho.
No ets l'únic que voldria censurar-me, però mal lloc aquest per censurar.

n34

Re: El batle censor.

n34 | 15/04/2011, 19:00

jrv, ets tan pedant que ni s'enten el que escrius

jrv

Festival

jrv | 15/04/2011, 07:52

Tot és opinable, i jo en una ocassió vaig opinar, i no crec que de forma frívola, que el Festival de Pollença és mantenia, i anava endevant, millor o pitjor, complint les normes que imposa el manejar diners públics, o no tant, amb l'excusa, o milor dit , el motiu que les coses puguin anar endevant, gracies a l'implicació personal de qualque funcionari, que els regidors o regidores, batlles o el que sigui estan prou enfeinats fent l'embullós electoralista.
Tinc a reiterar aquelles paraules d'aquell regidor de la UPP amb ocassió de la seva dimissió, i que el batlle, embullós del moment no li va permetrer expressar en públic: "dono les gracies al personal d'aquest Ajuntament que fa el possible perque el desgavell d'aquesta casa(L'Ajuntament) no sigui tan manifest".
Aquestes paraules son perfectament aplicables avui dia, i crec que per estona...
Evidentment, tampoc inclouria a TOT el personal de l'Ajuntament, també crec que una minoria, però efectiva i implicada, vertaderament al servei dels ciutadans sense matissos...

Pepe

Re: El batle censor.

Pepe | 14/04/2011, 20:52

Uff si que ha plogut, a aquells anys ni em podia imaginar que em ficaria en política i seria regidor.

María

PIP

María | 14/04/2011, 18:52

Estos del pip, ¿por qué van tan rabiosos?. Como yo pago mis impuestos como todo hijo de vecino se me ocurrió llamarles para saber que nos costaba a los ciudadanos su panfletillo, y si dsiponían de subvenciones por parte del Ayuntamiento. Me dijeron que eran una empresa privada y que no recibían dinero alguno ni subvenciones del Ayuntamiento. Llamé al Fil Pudent, supongo que no saldrá nada. Este panfletillo es una verguenza para el pueblo, y no respeta comentarios ni opiniones libres, aún peor muchas veces tergiversa o "maquilla" los comentarios, también creo que son ellos mismos los que exponen su "mala leche" enmascarados en el anonimato del fil pudent para fastidiar a personas en concreto, asociaciones, pastidos, etc. Por favor si alguien sabe lo que nos cuesta mantener estos GRAN INTELECTUALES PUEBLERINOS que lo diga, porque verdaremente la curiosidad no me pica, es que me dá Picotazos. En casa hace muchísimo tiempo que no entra un ejemplar del pasquin intoxicador. Pepe ya he visto la foto en el Pip (en el bar),eramos vecinos de escalera en el Puerto y ha llovido mucho.

Pepe

Re: El batle censor.

Pepe | 14/04/2011, 14:26

He demanat al PIP i m'han confirmat que el que pensava jo era el correcte, no es tractava d'enviar una fotografia típica de candidat.

Pepe

Re: El batle censor.

Pepe | 14/04/2011, 11:02

Turgut, punt i seguit com l'he copiat.
El que és clar és que la meva dona es conserva millor que jo.
A mi això m'ha recordat fa quatre anys al debat, la gent feia preguntes i jo intentava millor o pitjor contestar mentre que altres candidats feien el seu discurs... Sóc massa disciplinat.

Ichigo

Re: El batle censor.

Ichigo | 14/04/2011, 10:50

Aiaiaiaiaiai, amic maño, Pepe. Te la han ficat doblegada.

turgut

Re: El batle censor.

turgut | 14/04/2011, 09:03

Joder, Pepe, t'has passat amb la foteta. L'Enviins una foto estava despres d'un punt i seguit o d'un punt i a part?

Miquel Sánchez

Re: El batle censor.

Miquel Sánchez | 14/04/2011, 07:23

Més "pel" si que en té en Pepe

Follonero

Re: El batle censor.

Follonero | 14/04/2011, 06:31

Pepe no s'havia que la teva dona havia sortit amb en Tom Cruise abans de amb tú

Miquel Sánchez

Re: El batle censor.

Miquel Sánchez | 14/04/2011, 05:39

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
ara has quedat bé, per`del PiP jo destacaria un altre foto.

Pepe

Re: El batle censor.

Pepe | 13/04/2011, 20:23

Avui he suportat estoicament molt de catxondeo amb la fotografia de la meva entrevista al PIP. I volia explicar que vaig enviar una fotografia de fa ja uns quants anys per què al qüestionari que ens van enviar deia:
- Quin fet de la seva vida destacaria com el més important? Enviï’ns una foto

O sigui no és que em vulgui fer passar per aquell jovenet de la foto

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb