URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Esperam les vostres fotografies

Alternativa | 19 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Darreres setmanes  del VI concurs de fotografia Urxella,teniu de temps fins el 1 de maig.

Son els últims dies per agafar la càmara i fer-nos arribar les vostres fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com, al nostre perfil a facebook o a qualsevol persona d'Alternativa per Pollença . Podeu fer fins a cinc fotografies.

En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn. Podreu triar la bicicleta per qualsevol membre de la vostra família: nina o nin, home o dona...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A continuació hi trobareu les bases del concurs

  Tema: IMPACTE SOCIAL O MEDIAMBIENTAL A POLLENÇA.

- Es valoraran més les fotografies que tenguin a veure amb l'ús de la bicicleta i els mitjans de transport alternatius al cotxe o la moto.

- Les obres han de ser del municipi de Pollença.

- Participants: totes les persones que ho desitgin, professionals o aficionats.

- Hi ha un límit de 5 fotografies per participant.

- Les obres han de ser enviades a alternativaperpollenca@gmail.es, al nostre perfil a facebook o a qualsevol persona d'Alternativa per Pollença.

- Les obres han de tenir títol, ubicació del problema, nom i llinatges de l'autor, telèfon o adreça de contacte.

- Premi: una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn.

- Data límit d'entrega: 1 de maig de 2011.

- El jurat estarà format pels membres d'Alternativa Pollença i la seva decisió serà inapel·lable.

- Les obres presentades podran ser utilitzades per Alternativa, per a la realització d'una exposició o la denúncia pública dels problemes assenyalats. L'autor, si així ho sol·licita, podrà mantenir el seu anonimat.

- La participació en el concurs implica la total acceptació de les bases.

Comentaris

jrv

Mileuristes.

jrv | 09/05/2011, 16:32

Hi ha molta gent que guanya un poquet mes del salari mínim, devers 620 €, el que aquests estan prou preocupats en sobreviure com per parar esment a la política i els politics. Turgut, el mileuristes no son tants milions, però en conec molts que guanyen entre 1050 i 1250 eurons BRUTS, repartits en 12 mesos, que venen a ser ewntre 850 i 1000€ nets. Es veu que no us moveu molt entre els treballadors autèntics . Basta llegir molts convenis col·lectius.

Miquel Sánchez

Re: Esperam les vostres fotografies

Miquel Sánchez | 09/05/2011, 15:01

De moment ja hi ha 900 euristes i com deien en Tip y Coll "sigue bajando"

turgut

Re: Esperam les vostres fotografies

turgut | 09/05/2011, 14:46

Lo que no podem fer es demagogia, i que quan ens interessi se parli de sou brut i quan no de sou net. Si comptam tot aixo de la seguretat social, etc,.. tambe podriem dir que mileuristes n'hi hauria pocs, o que el salari minim es bastant elevat.

Alternativa per Pollença

Re: Esperam les vostres fotografies

Alternativa per Pollença | 09/05/2011, 12:36

Demà hi ha previst un article sobre el tema del Camí Públic de Ternelles a aquest mateix bloc.

camins

ternelles

camins | 09/05/2011, 12:33

Dema plet per la titularitat del camí de Ternelles als jutjats d'Inca.

Guanypat.

Sous i Mentides

Guanypat. | 09/05/2011, 07:55

Jo estic d'acord amb en Miquel, no val la pena fer una muntanya de si son nets bruts o si cobra 100 euros mes o manco, lo important es: pels doblers que ha cobrat, el poble a tengut una compensació en feina d'aquesta senyora?. Jo crec que no.
Una altre que en debat perexia inmaculada, era na Munareta (Sra. Estrany), parexia que ella no s'hen recordava de que avia governat cuatre anys amb UM a pollença i que fins fa dos dies era del seu comite local, o es que no veneia gaire per Pollença?, supos que estava mes comoda per Palma amb el sou de directora general.
Y en Tomeu del PP criticant que no s'aguesin aprovat el presuposts, Tampoc s'anrecorda de quant ell era regidor de Hisenda, crec que tambe s'aprovaven devers l'Agost.

Miquel Sánchez

Re: Esperam les vostres fotografies

Miquel Sánchez | 08/05/2011, 21:52

No crec que d'aquest embull dels sous haguem de fer un drama, a les meves experiències en declaracions d'I.R.P.F. és molt comú que el client vingui amb un full que indica una quantitat de "retribució integra" que ell jura i perjura que no ha cobrat, i li has d'explicar d'on surt i que tot això és un formalisme que es la diferència es diu "despesa deduible", si haguès afegit la paraula "nets" als 1.900 euros ara no tindriem aquest debat, no tots el ciutadans conèixen al 100% els direrents conceptes d'una fulla de salari i això duu a erronees interpretacions

Joana Soriano

MARIA DEL MAR SASTRE, UNA MALA CANDITADA

Joana Soriano | 08/05/2011, 21:14

A quedat demostrat que na Maria del Mar Sastre va mentir publicament quan va dir que el seu sou era de 1900 euros quan és infinitament superior.
Al que diuen mentides sels hi diu mentiders, i els mentiders no es mareixen estar en política.

joan

Joana,Sou Maria deMar

joan | 08/05/2011, 20:24

grácies "jrv", el que més greu me sap es que me diguin mentider, quan tenc rao.

jrv

Dedicacions exclussives( Continuació)

jrv | 08/05/2011, 19:58

O sigui que el cost pot ser de uns 4050 € mensuals. I per quan la declaració de bens dels regidors?. O al manco, i com molt logicament demana Joan, LA FULLA DE NOMINA, EXCLOSSES LES DADES PERSONALS, DE CADA REGIDOR, AMB DEDICACIÓ EXCLUSSIVA.
gracies.

jrv

Sou de Mª del Mar i altres

jrv | 08/05/2011, 19:52

No és diu mentida quan diu que Mª del Mar guanya anualment 39.270€ ( ja els voldria guanyar jo, i la majoria de pollencins i pollencines!!!) La gent, bona part dels treballadors i treballadores de Pollença i el Port, guanyen al voltant de 8.610€ anuals, TAMBË BRUTS, fixes discontinus.
Certament que son "bruts", com tot hom: Mª del Mar paga IRPF i S. Social, (Com tot hom el paga)i la quota de la S. Social(4,7%) i els afegits( atur, FP) significa el 6% del seu sou brut. ( com tot hom)que son en total 2.356 . Però és el pagament de la quota de S. Social el que mes endevant li permetra cobrar una quantitat molt elevada si està a l'atur, o quan se jubili, aquests 2.356 € son per ella, indirectament i com a sou diferit. I l'IRPF, naturalment i de forma justa, qui mes guanya, o té, mes paga. Faltaria mes, que mª del Mar fos una excepció.
Però a això cal dir que totes les dedicacions exclussives tenen aquest tracte privilegiat, que si és una vergonya en temps de crisi en tots els casos, mes ho és per qui és diu "socialista". Cal afegir que l'Ajuntament, és a dir, tots/es nosaltres, paga per ella la quota de "Empresa", és a dir , un 26% aproximadament, o sigui que el cost total de Mª del Mar i els altres "imprescindibles dedicats exclussivament" es de 48.694 €(QUARANTA VUIT MIL SIS-CENTS NORANTA VUIT EURONS.) CAL RECORDAR QUE LA INSTITUCIÓ A L'AJUNTAMENT DE POLLENÇA DE LA FIGURA DE LES DEDICACIONS EXCLUSSIVES, AMB UN RESUTAT PÈSIM JA AL SEU INICI fou del PSOE el 1991.
Tan de bò les properes eleccions acabin amb aquesta vergonya, no tan per les dedicacions exclussives, sinó per l'inutilitat de les persones que les percebeixen.
Fets els números, te demanaria, " joana", que no ens tractis d'imbecils als ciutadans de Pollença. Encara no ho som.

joan

Joana 08/05/2011

joan | 08/05/2011, 19:42

De mentider res, perqué no li dius a María de Mar, que publiqui una fotocopia de la seva fulla de la nómina?. Te diré més, als 39.270 euros anuals i porem afegir , mes o manco,un 30% que es el cost que l'Ajuntamet paga amb concepte de Seguritat Social. L' IRPF, es un pagament a comte, que pot esser, Hisenda, li retorni tot o part, no es un impost. Me reafirm amb lo dit, no dic mentides, ademés, les xifres que vaig dir, son les que sonsten a l'apartat de gastos de regiors a les comptes municipals, no son inventades.

maria

eleccions

maria | 08/05/2011, 15:03

El que fan les eleccions i les camanyes és impresionant.
Sabieu que el dilluns de pàsqua en sr Inachiti nº2 de la lliga va anar a l'ofici del Puig amb la Sra. Estrany?

estic impresionada

Joana

Sous

Joana | 08/05/2011, 08:43

A l'import brut, q és el tu dius, hi ha q descomptar l'aportació del treballador a la seg. soc. i l'IRPF, així q el sou net és el q va dir Maria del Mar, és el correcte. Així q l'únic mentider ets tu, Joan.

Joana Soriano

MARIA DEL MAR SASTRE

Joana Soriano | 07/05/2011, 18:44

Apart de mentidera, na Maria del Mar Sastre es una demagoga total. Mirau aquest enllaç tots aquells que no vareu poder anar al debat del www.dailymotion.com/video/xil77m_debats-electorals-de-la-part-forana_news#from=embed
Ara, aquesta senyora s'atraveix a dir que probablemant segui necesari una auditoria. Per què diu això i va actuar totalment al contrari les vegades que s'ha propossat al ple?
Quin desastre de candidata que ha triat el PSOE, que trist!!!

joan

Sous Regidors Equip de Govern

joan | 07/05/2011, 17:02

A la taula redona del Club Pollença, la Sr. María del Mar Sastra, va dir que guanyava 1.900 euros mensuals, mentida, la seva retribució anual es de 39.270 eruos, es dir 3.272 euros mensuals. Mentides no, per favor

Aina

Re: Esperam les vostres fotografies

Aina | 19/04/2011, 16:36

M'agrada el contrast de les fotografies; turistes per un costat i abandonament i obres per l'altre.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb