URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

D'excursió virtual al Castell d'Alaró... Caminant per Mallorca (XI)

Alternativa | 16 Novembre, 2008 19:00 | facebook.com twitter.com

D'excursió virtual al Castell d'Alaró amb en Toni Flores.

 

Aparcament del poliesportiu (PA 31b)

Alternativa | 16 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies varen denunciar el mal estat de l'aparcament del poliesportiu (article, aparcament del poliesportiu )i es va fer una millora  amb grava, el batle  va dir que es tenia pensat pressupostar una actuació millor al 2010.

 Les primeres pluges han demostrat com va ser la precària millora que es va fer a l'aparcament. Es va amuntonar grava al peu de les escales que amb les primeres pluges s'ha convertit en una illa inassolible, al costat descans semi submergit les fustes  que utilitza la gent per arribar a les escales, únic accés des del aparcament al poliesportiu .

 

 

La gent que aparca sense conèixer les peculiaritats d'aquest aparcament es pot trobar amb que aquest panorama.

 

Pensam que no es pot esperar a fer una reparació completa al  2010 per inaugurar al 2011 (any d'eleccions). Són molts els afectats, pares de nins i usuaris que fan esport al poliesportiu de Pollença, cada dia per aquesta situació. A més es podia aprofitar per eliminar la barrera arquitectònica que suposen aquestes escales d'accés al pavelló des del aparcament.

A més a més hem d'insistir en el perillós accés al pavelló des del poble que hem pogut comprovar una altra vegada a la darrera fira quan centenars de persones per arribar al poble des del aparcament  travessaven com podien  la carretera. Cada dia molt de joves accedeixen al pavelló travessant la carretera al costat de la rotonda del Gall. Del projecte de fer un pont fa molt de temps que no sabem res i al manco caldria un pas de vianants.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb