URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Transparència contra la corrupció

Alternativa | 22 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  A un mes de les eleccions en Pepe García, el nostre candidat a batle publica la seva declaració de béns patrimonials,d'aquesta manera complim amb un dels nostres compromisos d’adhesió a les mesures contra la corrupció i per la dignificació de la democràcia proposades pel Fòrum Social de Mallorca i la Plataforma Contra la Corrupció i per la Dignificació de la Democràcia (article)

Pensam que  tots els candidats a la batlia a Pollença haurien de fer públic el seu patrimoni personal, donat  el clima de desconfiança entre la població en general sobre la ètica i l'honorabilitat dels càrrecs polítics, motivat per l'ingent número de casos de corrupció que s'han produït a Espanya i especialment a Mallorca.

 Tots els que ens dedicam a la política hem de fer esforços per incrementar la transparència i garantir la honorabilitat dels càrrecs electes i de la classe política en general, començant per les administracions més properes als ciutadans, que són els Ajuntaments

A més a més a Alternativa per Pollença hem descobert i denunciat nombrosos casos d’irregularitats al municipi; contractes caducats, incompliments de la llei de contractació pública, nepotisme... I a més, a més ha hagut massa remors sobre la  utilització d’alguns regidors del seu càrrec públic pel seu enriquiment personal. I tot això ha d'acabar.

Publicar el patrimoni dels regidor és un petit pas, encara resta molt de feina per fer en transparència de les administracions públiques i lluita contra la corrupció.

 Pdt. El meu  sou com regidor ha estat de 400 euros mensuals. D'aquests m'he quedat 105 euros cada mes, la resta han servit per despeses del partit com telefonades, material d'impremta... D'aquesta manera,  després de pagar l'IRPF,  ara resten  3.165 euros que estan a disposició d'Alternativa per Pollença.

 

 

 

Comentaris

Garci

Re: Transparència contra la corrupció

Garci | 22/04/2011, 14:40

Tots els polítics haurien de publicar abans i després de les legislatures els seus bens. És un acte de transparència que ajudaria a controlar la corrupció.

Pepe

Re: Transparència contra la corrupció

Pepe | 22/04/2011, 09:46

Perdonau, els enllaços de l'article no funcionaven, ja els hem arreglats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb