URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Alternativa | 28 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Els sis grups de l'oposició; Alternativa per Pollença, PSOE,  Convergència i Unió,  UMP, PSM,  i  Esquerra presentam al ple d'avui una moció conjunta per iniciar la feina per a la realització d'un catàleg de  llocs de treball ( una moció que  vam presentar a l'anterior legislatura, setembre del 2009 i que va ser rebutjada).

Consideram que un catàleg de llocs de treball, eina de la que disposen  nombroses ajuntaments, és imprescindible per millorar la correcta  gestió dels recursos humans de l’Ajuntament. Per això ens hem unit els sis grups de l'oposició per presentar aquesta moció

 A més com hem dit a l amoció el Catàleg es una qüestió pactada en anteriors Convenis Col·lectius, que encara no s'ha plasmat a la realitat i fa anys els delegats d'Emser ja varen passar un esborrany del qual com a altres temes no s’ha fet res.

A l'Ajuntament es fonamental aconseguir disposar d’unes plantilles de treballadors correctament dimensionada a les necessitats actuals i reals de la diversitat de serveis i funcions que l'Ajuntament i els seus organismes ha de prestar als ciutadans i visitants, treballant en la millora de qualitat de vida, i prestigi del Municipi. S'han de racionalitzar els serveis que l'Ajuntament ha de donar als ciutadans, que son molt diversos, quin tipus de preparació i professionalitat es requereix, dimensionar la plantilla i optimitzarla.

Encara que avui només es presenta per la seva aprovació l’inici de la seva realització, volem ja indicar tres característiques que pensam ha de tenir: ha de ser flexible, ja que s’ha de poder adaptar als canvis i a les noves necessitats de la institució; ha de ser dinàmics, perquè s’han de poder actualitzar globalment i individualment a mesura que calgui, i, finalment, ha de ser preciso i entenedor, perquè els ciutadans puguin entendre fàcilment com està organitzat l’Ajuntament.

Amb bona voluntat i feina, es pot fer  a aquesta legislatura el que no s'ha fet en molts anys i el catàleg que no és sinó racionalitzar la plantilla,  a que el rendiment i la productivitat de la mateixa augmenten. 

AVUI

18:30 hrs. Marxa Fresca infantil a la Plaça Vella (per a nins i nines de 5 a 14 anys) Col·labora: Mai Sona i els amics de la Marxeta i Colonya Caixa Pollença.
21:00 hrs. Al Claustre de Sant Domingo. Retornam als 60 amb el Duo Yesterday . Festa per a les persones majors / Col·labora: Colonya Caixa Pollença.
21:45 hrs. Ball de pagès a la Plaça Major, amb l’escola de Pollença acompanyada del grup Ballugall. Ballada popular
22:00 hrs. A l’Església de Monti-sion. Concert de l’Orfeó Mayurca i l’Estudi Vocal del cor de Pollença   (Música del segle XX, amb obres de P. Antoni Martorell i Bob Chilet. Director: J. Lainez)

 

 

Moció  conjunta dels regidors i portaveus dels grups d el'oposició

EXPOSICIÓ DE MOTIUS.

Atès que un catàleg de llocs de treball és imprescindible per millorar la correcta gestió dels recursos humans de l’Ajuntament. Facilitant la eficàcia i l’eficiència dels treballadors i establint les bases per a una adequada definició d'objectius

Atès de la gran utilitat del catàleg de llocs de treball per

- Determinar el valor objectiu de cada lloc de feina dintre de l'estructura de l'organització, permetent una distribució equitativa dels salaris i reduint les possibilitats d'arbitrarietat i

 - Fent factible l'avaluació del rendiment de les persones que ocupen els llocs de treball mitjançant sistemes més vàlids i fiables.
 - Tenir un coneixement més precís del contingut dels diferents llocs de feina i del perfil d'exigències de cadascun d'ells que possibilita l'elaboració de plans de formació i el desenvolupament de processos de selecció més eficace

Atès que el Catàleg de llocs de treball del personal de l'Ajuntament es una qüestió pactada en anteriors Convenis Col·lectius, que encara no s'ha plasmat a la realitat. 

Atès que fa anys els delegats d'Emser ja varen passar un esborrany de catàleg de llocs de feina, però oficialment no s’ha fet res per aprovar-ho.

Per tot això, aquests regidors presenten al ple de l'Ajuntament, amb la intenció de veure-la enriquida amb les aportacions de la resta de grups polítics i per a la seva aprovació si procedeix, la següent proposta


iniciar el procediment per a la realització d’un  catàleg de llocs de treball del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Pollença i dels organismes dependents del mateix: Emser, Residencia, Patronat de Turisme....

 

Comentaris

maki

pintoresco

maki | 28/07/2011, 20:17

L'anècdota "pintoresca:" ( y de lo mio, que?) Com aixi l'altra imprenta no te cap extrajudicial, i jo si?!

jrv

Miracle!

jrv | 28/07/2011, 20:01

Avui he assistit al Ple i he tingut la satisfacció de veura recuperat(o descobert!!) un document bastant valios, o al manco , costos, que va encarregar el regidor de personal de l'equip de govern d'alla per el 1987, de trista memoria en la seva gestió, document que sembla que va costar mes de dos milions de pessetes d'aquell any. El document es una VALORACIÓ DE LLOCS DE FEINA, me sembla del personal laboral, i que no sent de l'agrado personal del regidor, queda arreconat-amagat, sembla que la feina objectiva que una empresa de fora havia fet , no afavoria els que el regidor volia que afavorís, ni perjudicava els que volia que perjudiqués. I sembla també que era la SEGONA VALORACIÓ QUE ÉS FEIA...AL CAP I A LA FI, UNA CAPRITXADA que pagarem TOTS els contribuents, i que s'amagà. Tal volta es podria averiguar com es varen efectuar els pagamnents de la capritxada.
Aquesta és la anècdota, una mes de les anècdotes tristes i cares de molts consistoris.
Però hi ha mes. El que avui s'aprovava era un CATALEG DE LLOCS DE FEINA, que no te perque acabar, forçossament, en una valoració de llocs de feina, que aquesta també, no te perque acabar amb augment de sous, sino simplement, valorar cada lloc de feina( no cada persona!!!) segons el grau de preparació, complexitat, responsabilitat, comandament sobre altres persones etc, etc. etc. i que la seva finalitat principal és domnar millor i mes eficient servei als ciutadans. El que , grans amics de l'empresa privada, el que qualsevol d'aquestes empreses tindria per el seu funcionament correcte i eficient, i racionalitzat, Apart dels inevitables comentaris doiuts de barra de bar, no se qui pot estar en contra d'aquesta mesura. O si: els regidors/es incompetents, els treballadors poc capacitats.

Ichigo

Notícies des de Nintendo Europa

Ichigo | 28/07/2011, 13:41

Per a tots aquells que volen una Nintendo 3DS i no pot comprar per ser car, tenim una notícia: L'empresa Nintendo té decidit rebaixar el preu a un terç vora les seves pèrdues.
www.elmundo.es/elmundo/2011/07/28/navegante/1311854519.html
A Espanya no es coneix el preu final, però als EEUU passen de ser 250 dòlars a 170. I qui ho hagi comprat amb el preu inicial tendrà dret a baixar gratis 10 jocs de Nintendo (la clàssica de sobretaula) i 10 de GameBoy (tant la clàssica i Color com la Advance). S'haurà d'enregistrar abans el dia 12 d'agost a la Nintendo eShop.

Pepe

Re: Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Pepe | 28/07/2011, 08:30

pepe al meu perfil personal de facebook tens la resposta.

Alternativa per Pollença

Re: Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Alternativa per Pollença | 28/07/2011, 08:28

Notícia de la moció a Tribuna de Mallorca.
www.tribunamallorca.org/not%EDcies/pol%EDtica/l'oposici%F3-de-pollen%E7a-reclama-un-cat%E0leg-de-llocs-de-treball/

Pepe

Re: Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Pepe | 28/07/2011, 08:20

Paco com deim a l'article el catàleg ha de ser dinàmic i flexible. És imprescindible acabar amb la desorganització actual.

pepe

PEPE GARCIA

pepe | 28/07/2011, 08:18

Que vas a ser moro o cristiano?

Alternativa per Pollença

Re: Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Alternativa per Pollença | 28/07/2011, 08:14

Notícia prou preocupant al DdM. Sense ajudes del Govern al Festival.
www.diariodemallorca.es/sociedad-cultura/2011/07/28/turismo-deja-desiertas-ayudas-festivales-pollenca-sa-pobla/690314.html

Turismo también deja desiertas las ayudas para los festivales de Pollença y Sa Pobla
Los ciclos están en la misma situación que la recién cancelada Temporada de Ballet - Esperan la convocatoria de otro concurso, que depende de la capacidad de endeudamiento de la comunidad - El PP dice que dichas subvenciones las creó el PSOE

Pepe

Jo no he matat a Kennedy.

Pepe | 28/07/2011, 08:12

Miquel m'hauràs de fer un esquema per entendre la teva lògica. Jo pensava que això era conseqüència de la política econòmica neoliberal imperant.

Paco

Re: Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Paco | 28/07/2011, 08:11

que pasa cuando por necesidades del servicio, urgentes o circunstanciales, sobrevenidas o repensadas, a un trabajador se le mandan tareas que no le son propias segun el catalogo?
pluses, complementos, ...?

Miquel Cifre

PP

Miquel Cifre | 28/07/2011, 07:06

www.diariodemallorca.es/mallorca/2011/07/28/govern-planea-cerrar-pac-tratar-urgencias-hospitales/690444.html

Donau-li un cop d'ull a n'aquesta noticia. Això és una més de les conseqüències del vostre vot o no vot. I en vorem de molt més grosses. Temps al temps

Alternativa per Pollença

Re: Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Alternativa per Pollença | 28/07/2011, 06:45

El Ayuntamiento incinerará los restos de palmeras afectadas por el picudo

www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/07/28/ayuntamiento-incinerara-restos-palmeras-afectadas-picudo/690339.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb