URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nova ordenança ocupacio via publica

Alternativa | 07 Març, 2012 07:00

Fa quasi dues setmanes es va aprovar inicialment "la nova ordenança d'ocupació del espais públics amb taules, cadires i altres elements complementaris i de l’ús de terrasses i zones privades de l’oferta turística bàsica visibles des de la via pública.

Es va aprovar  la seva urgència pel vot de qualitat del batle i posteriorment pel recolzament de UMP a la votació. La resta de grups de l'oposició vam votar en contra sobre tot per la precipitació i falta de reunions prèvies. A pesar de les nostres peticions  no es va voler donar un parell de dies a l'oposició per estudiar-la entre altres coses i fer un ple extraordinari aquesta setmana. S'havia d'aprovar sí o sí dijous passat per poder-la fer efectiva dia 1 de maig, ... Doncs bé fins avui no ha sortit a exposició pública al BOIB.

La presentació d'un tema tan important com aquest va ser un autèntic nyap polític del qual ni  els tècnics ni la oposició tenim cap culpa (a pesar de que si vareu arribar a escoltar al batle al ple semblava que eram la oposició els responsables de tota aquesta precipitació).  Cinc hores abans del ple  encara ens arribaven mapes i encara faltaven... i el que es va aprovar  era un esborrany que  tenia articles dubtosos i una cartografia incompleta a la qual ja vam detectar un mapa incorrecte ( a la plaça d'eu moll apareixien bancs que ja no existeixen per exemple).

La veritat que aquest començament recorda massa el que va passar a la passada legilslatura quan al  gener del 2009 es va presentar per urgència també la aprovació inicial de l'anterior esborrany d'ordenança (article)

Pensam que cal una nova ordenança i tècnicament es millora l’anterior, i esperam que a partir d'ara les coses es facin millor.  Recordam que a la passada legislatura ja es va fer una aprovació incial, al•legacions... i després es va aturar.

De moment el dimecres que ve tendrem una primera reunió de portaveus per parlar d'aquest tema.

Posam a la vostra disposició;

Ordenança,

Plànols,

 Esperam les vostres idees, aportacions, opinions..

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Nova ordenança ocupacio via publica

Alternativa per Pollença | 08/03/2012, 08:09

Dues setmanes després del ple, es publica al BOIB l'ordenança. Trenta dies per fer al·legacions.
h
ttp://boib.caib.es/pdf/2012036/p160.pdf

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb