URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Alternativa | 11 Setembre, 2012 06:00

Segona part del resum de la Junta de govern del 21 d'agost.

 Ens vam abstenir a l’aprovació del contracte per a la prestació del servei de coordinador del servei de platges del municipi de Pollença que es fa amb el mateix contractista  des de l’any 2005, el que és un clar fraccionament irregular del contracte.

 Es va adjudicar el contracte administratiu per a la prestació del servei de coordinador del servei de platges del municipi de Pollença (Exp. núm. 47/2012/Contracte menor) 

Vista la proposta de la Regidora delegada de Turisme, Medi Ambient i Policia Local relativa a la prestació del servei de coordinació del servei de platges en compliment de les especificacions establertes en el Decret 2/2005, de 14 de gener, regulador de les mesures mínimes de seguretat i protecció que han de complir les platges i les zones de bany de la CAIB.

Vist l’expedient tramitat a dit efecte i atesa la memòria-informe elaborada a l’efecte per a la regidoria de Medi Ambient en data 01.07.12 en la que s’assenyala, entre d’altres, que no hi ha a la plantilla pròpia de l’Ajuntament, ni al propi municipi, cap persona capacitada per a desenvolupar les tasques recollides a l’esmentat Decret, apart del tècnic de medi ambient, del qui es proposa la seva designació/nomenament com a coordinador de platges.  

La Junta de Govern Local, per majoria (4 vots a favor (PP i IB-Lliga) i la nostra abstenció va acordar adjudicar el contracte administratiu per a la prestació del servei de coordinador de salvament i seguretat en platges del municipi de Pollença designant al tècnic de medi ambient, per un import de 7.080 euros (IVA inclòs) i un termini de sis mesos, mitjançant contracte menor.

El Decret 2/2005, de 14 de gener, regulador de les mesures mínimes de seguretat i protecció que han de complir les platges i les zones de bany de la CAIB crea la figura del coordinador del servei de platges el qual s’encarrega de la implantació del Pla de salvament, de la supervisió dels procediments d’actuació davant l’emergència a les platges de risc baix. A més li correspon elaborar i elevar a l’ajuntament la proposta de catalogació de les platges del municipi.

 Hi ha ajuntament que designen aquest coordinador entre el personal propi que compti amb l’acreditació exigida, mentre que altres fan una contractació externa com el cas de Pollença. Si ens vam abstenir va ser perque aquesta contractació es fa amb el mateix contractista  des de l’any 2005 el que és un fraccionament irregular del contracte. Aquest tema evidentment s’hauria d’haver resolt abans de la temporada i presentar-ho a final d’agost es posar-nos davant d'uns fets consumats, ja que en aquest moment era impossible fer les coses correctament per enguany. Evidentment aquesta situació no es pot repetir de cap de les maneres al 2013.

 Vam atorgar subvencions i ajudes econòmiques a entitats i particulars per a facilitar l’accés a l’esport de competició i la realització d’activitats esportives durant el curs 2011/2012. (veure informe pdf)

Vam aprovar a proposta del Regidor delegat de Recursos Humans, Oficina d’Atenció Ciutadana i Noves Tecnologies el contracte administratiu per a la prestació del servei de 15 jornades de suport extern i 16 hores de suport intern, per a impuls i posada en funcionament de l’Administració Electrònica a l’empresa ABS Informàtica SL (ABSIS)– proveïdor únic de les aplicacions Registre d’entrades i sortides, Gestor d’expedients, Gestor d’acords i resolucions -, per un import de 14.640,00 euros (IVA exclòs) mitjançant contracte menor 3.3.2.- Vista la proposta del Regidor delegat de Recursos Humans, Oficina d’Atenció Ciutadana i Noves Tecnologies Sr. David Alonso García de dia 20 d’agost de 2012 relativa a la prestació del servei de canvi de servidors. 

 Vam aprovar el contracte administratiu per a la prestació del servei de canvi/traspàs de servidors, instal·lació i configuració de les aplicacions i bases de dades instal·lades a CILMA als servidors  de l’Ajuntament de Pollença a l’empresa ABS Informàtica SL (ABSIS), per un import de 4.900 euros (IVA exclòs) mitjançant contracte menor

Vam aprovar el contracte administratiu per a la prestació del servei del traspàs dades des d’expedients TGI a expedients WEB d’ABSIS per a la seva centralització sota una mateixa plataforma d’expedients a l’empresa ABS Informàtica SL (ABSIS), per un import de 9.100 euros (IVA exclòs) mitjançant contracte menor. 

El final de la Junta va estar dedicat a denegar i autoritzar ocupacions de la via pública. Un tema al que cal començar a fer feina ja per tenir la nova ordenança llista abans de la temporada 2013.

 

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Alternativa per Pollença | 14/09/2012, 06:48

Ara hem tengut l’oportunitat d’escoltar al batle a la ràdio municipal ( programa penjat a internet) opinant sobre la nostra denúncia del contracte irregular per a la prestació del servei de coordinador del servei de platges i la veritat que resulta penós veure com el batle al final ens culpa de crear alarmisme sobre una actuació que ha fet objectivament mal .
El que hauria de fer el batle és reconeixer que l’han fet mal i que en maig s’hauria d’haver contractat correctament a un coordinador. El que no és de rebut és comanar la feina a l’estiu a la mateixa persona des de 2005 per fer aquesta feina …i a posteriori presentar la contractació irregular i encara dir que ha fet bé les coses.

Pepe

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Pepe | 11/09/2012, 21:20

Només val veure els resultat electorals al llarg de la història de les Balears per veure les grans diferències existents amb Catalunya. Però la realitat no és eterna ni immutable.

jrv

11 de setembre

jrv | 11/09/2012, 19:17

Conciencia n'hi comença a haver, Pere. Però les dessavenències i rencors infantils, no deixen avançar...

Pere

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Pere | 11/09/2012, 19:00

La manifestacio per la independencia a catalunya un exit, a veure si aqui, a les ILles, comensam a prendre conciencia.

Pepe

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Pepe | 11/09/2012, 16:28

Respecte a la notícia del Diario de Mallorca i les excuses del batle no ens serveixen;
- Hagi donat permís o no el Govern està mal fet.
- No es tracta de que el coordinador faci o no bona feina, es tracta de que la contractactació es faci de manera correcta i en maig no a final d'agost.

Pepe

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Pepe | 11/09/2012, 16:23

Pixie si saps alguna cosa irregular que desconeixem sobre aquests contractes menors la pots dir o enviar-la al nostre correu.
Absis és proveïdor dels sistemes de gestió de l’Ajuntament de Pollença des de l’any 1991.

Alternativa per Pollença

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Alternativa per Pollença | 11/09/2012, 15:56

Votau NO, si no voleu que ens omplin de fems estranger.

h
ttp://ultimahora.es/encuestas/parece-bien-traiga-mallorca-basura-otros-paises-para-ser-incinerada-son-reus.html

Passau-la als vostres contactes.

Pixie

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Pixie | 11/09/2012, 14:44

Tres menors a absys, cilma... Ummmmm

Alternativa per Pollença

Diario de Mallorca

Alternativa per Pollença | 11/09/2012, 09:51

Alternativa denuncia la contratación irregular del coordinador de playas
La formación asegura que la persona elegida "es la misma desde 2005" y que un informe de alerta de la infacción.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/09/11/alternativa-denuncia-contratacion-irregular-coordinador-playas/793023.html

Alternativa per Pollença

Re: Coordinador de platges,subvencions esportives...( Junta 21 d'agost 2)

Alternativa per Pollença | 11/09/2012, 07:46

Com pots contribuir al canvi?

h ttp://www.youtube.com/watch?v=Lut7cJMbsNk&feature=player_embedded#!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb