URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Una zona de bany pels animals de companyia.

Alternativa | 18 Octubre, 2012 06:00 | facebook.com twitter.com

(veure article) Hem registrat pel proper ple d’aquest mes d’octubre una moció per demanar la habilitació zones de platja i de bany per usuaris amb animals de companyia, iniciant un pla pilot a la platja de “Can Cullerasa”.

 A Pollença al igual que altres municipis es va prohibir la presència d’animals de companyia a les platges per les reiterades queixes que feien usuaris de les pels excrements i altres molèsties que causaven els animals. No negam aquestes molèsties però pensam que la prohibició total és una exageració  .

Pollença com municipi que viu del turisme no pot deixar d’un costat el fet que hi ha molt de turistes que trien el seu destí segon les facilitats donades per viatjar amb els seus animals de companya; allotjament (a Balears hi ha més de 200), transport, platges i zones de banys adients Per això pensam que tant els residents al nostre municipi com els turistes que ens visiten han de tenir una zona assignada per poder gaudir d’un dia de platja amb els seus animals de companyia.  El nostre litoral té una zona que ara està tudada i sense serveis que podria ser habilitada per aquest servei, aquesta zona és la platja de “Can Cullerasa” que comença des de la desembocadura del torrent de Sant Jordi fins el límit del nostre municipi amb el d’Alcúdia . Aquesta platja podria ser equipada amb estaques amb anelles per poder fermar el animals, papereres, expenedors de bosses pels excrements etc. El que donaria un “plus” de qualitat turística i seria el primer pas per convertir a Pollença en un destí europeu de referència pel turisme amb mascotes (en Europa hi ha 47 milions de llars amb cans)

 

Per tot això a la moció demanam fer un estudi per dotar al municipi de Pollença de zona o zones de platja i bany per usuaris amb animals de companyia i posar en funcionament un pla pilot a la platja de Can Cullerasa pel proper estiu 2013. A més de donar publicitat al fet de tenir aquestes zones de platja i bany amb animals de companyia als principals esdeveniments turístics.

 


  El dissabte 20 d'octubre hi ha convocada una concentració a Natura Parc, demanant que la caneras'obri  al públic i autoritzi l'entrada als voluntaris. (veure article)

 
 

Comentaris

EN BOSSES

Re: Una zona de bany pels animals de companyia.

EN BOSSES | 18/10/2012, 19:15

DE MATÍAS VALLÉS.
Jueces condenados

Publicado: 18/10/2012

La huida masiva de jueces de la Audiencia de Palma, a cargos de inferior jerarquía y remuneración, no ha asombrado a Mallorca pero sí al resto del Estado. El presidente y el ponente del tribunal del caso Andratx han dejado sus cargos, así como el presidente y el ponente, respectivamente, de las dos sentencias acumuladas por Rodrigo de Santos. La presidenta de la sección que condenó a seis años de cárcel a Matas, así como el presidente del tribunal que endosó idéntica pena a Munar, también han abandonado sus puestos en el edificio palacial. Aunque no merece la misma consideración, la diáspora se enriquece con el magistrado que ahora defiende al expresident del PP. Ya ocurrió con Cañellas, por no hablar del abogado de los populares mallorquines que fue elevado a los altares del Consejo General del Poder Judicial.
La anomalía encadenada confirma una vez más que la persecución de la corrupción es una pésima decisión curricular, trepadores abstenerse. La limpieza de la política cuesta disgustos, honores y dineros. En cambio, las actividades corruptas suponen siempre un gran negocio, incluso para los condenados, y mucho más para quienes mantienen activa la caja registradora de sus negocios incompatibles. Otro sector de rentabilidad contrastada es la defensa letrada de corruptos, dada la enorme liquidez que acompaña a los políticos venales. La representación legal es ejercida por abogados que a continuación critican con furia los juicios mediáticos, gracias a los cuales amasan sus fortunas.
Puede afirmarse sin miedo a error que todos los jueces mallorquines de la corrupción han sido condenados recíprocamente a abandonar sus cargos. Los magistrados afectados cobran menos que los corruptos y que sus defensores, ninguno de ellos dispone de una farmacia para redondear sus ingresos. Sacrifican voluntariamente su remuneración para no seguir en la Audiencia. Son empujados a la degradación por una sociedad a la que han defendido con un plus de coraje. Omitimos la moraleja para no pecar de evidentes.

Joan C C

Re: Una zona de bany pels animals de companyia.

Joan C C | 18/10/2012, 11:26

BenvolgutJoan estàs convidat a venir a l'assemblea, allà podràs veure com en lloc de defensar a l'equip de govern (com tú dius) parlam dels problemes de la política municipal i plantejam solucions, si tú pots aportar qualque cosa del tema de la gola pués millor que millor, també pots colaborar enviant un article denunciant el tema de la gola.
Anim Joan!! Reacciona!!
Salut i força!

Joan

gola

Joan | 18/10/2012, 10:24

Alternatius reaccionau ja, com a mollero això de la Gola fa empegueir, i voltros defensant l'equip de govern, ja han tengut els seus 100 dies, i les coses van a pitjor. No hi ha nitransperència, ni feine, ni res. Això és un desastre.

guau

Re: Una zona de bany pels animals de companyia.

guau | 18/10/2012, 07:56

i un yacuzzy també! Madre mia...

jrv

Voltors

jrv | 18/10/2012, 07:20

Admet que no he llegit l'article de El Pais, però així d'entrada la cosa me sona a argument per a mantenir Ariant fora de l'abast i gaudi dels senderistes i amants de la natura, talment la filigrana de posar la linia de protecció dels voltors negres a un pam dels murs del Castell del Rei, be d'interés cultural, per altra part.
Tan de bò m'equivoqui...

Alternativa

Re: Una zona de bany pels animals de companyia.

Alternativa | 18/10/2012, 07:17

Pollença deja de ingresar un dineral en la Gola

El lamento de los ayuntamientos por la falta de liquidez es uno de los efectos colaterales de la crisis.
...si fueran más escrupulosos en el cumplimiento de sus propias ordenanzas la situación económica de los municipios no sería tan dramática.

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/10/18/pollenca-deja-ingresar-dineral-gola/801733.html

Alternativa

El País

Alternativa | 18/10/2012, 07:11

Un regalo de 1.000 hectáreas para proteger buitres negros en Mallorca

El matrimonio formado por Enrique y Heidi Gildemeister ha regalado a una fundación una finca de mil hectáreas que poseían en Mallorca. El objetivo es que se mantenga intacto este santuario natural situado ne la sierra de Tramontana, un auténtico tesoro medioambiental. Una fundación proteccionista gestionará esa finca que abarca seis kilómetros de litoral en los municipios de Pollença y Escorca.

h
ttp://pda.elpais.com/index.php?module=elp_pdapsp&page=elp_pda_noticia&idNoticia=20121017elpnepsoc_12.Tes&seccion=soc

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb