URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PP-PI d'esquenes al ple 2.

Alternativa | 10 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Al darrer ple vam ratificar per unanimitat  la resolució de Batlia núm. 646 de dia 29 de juliol de 2013

Es tracta del decret mitjançant el qual després de diverses negociacions s'ha resolt la reducció de determinats beneficis i ajudes socials dels empleats públics en el marc de mesures a adoptar per la reducció del dèficit públic i la contenció de despeses del personal. La reducció consisteix  en la modificació de les prestacions socials del funcionaris i personal laboral. El nou acord limita les ajudes assistencials mèdiques a 1.200€ anuals per unitat familiar i proporcional a la jornada efectiva de feina. Evidentment res a dir d'aquest esforç que fan els empleats ,i que han acceptat els seus representants sindicals. Cal dir que una minoria aprofitaven anteriorment de la falta de límits d'aquestes ajudes per abusar de les mateixes el que s'evitarà ara amb aquests límits.

El que no podem acceptar i així el vam denunciar tots els grups de l'oposició (s'autoajuden per decret)  és que aprofitant aquesta aprovació el batle hagi fet el decret de batlia 649 fent extensiva la resolució anterior  als  polítics amb dedicació exclusiva de l'equip de govern i al personal eventual (càrrecs de confiança). I això a pesar de l'advertiment de la Secretària de l'Ajuntament en el que diu clarament:

"... les negociacions dutes a terme amb els representants dels empleats públics per a fixar ajudes i beneficis socials sols poden aplicar-se al conjunt d'empleats públics al servei de la corresponent administració pública atesa la manca de competència de les corresponents "meses" per a negociar les condicions de treball dels membres electes al no tenir la condició d'empleats públics"

O sigui el batle i els regidors amb dedicació exclusiva "teòricament per reduir el dèficit i contenir les despeses" s'han atorgat unes ajudes que no els corresponen i les aproven a un organisme que no el pot fer com indica la Secretària, ja que és al ple on s'haurien d'haver aprovat.

Davant d'aquest abús els grups d'Alternativa, PSOE, PSM, Esquerra i no adscrits vam registrar d'urgència una moció per evitar el mal ús de la figura de la dedicació exclusiva que feien, i impedir que els puguin cobrar aquestes ajudes, que no es va arribar a debatre (el ple va finalitzar abans).

A aquest cas igual que al que vam comentar ahir el PI a l'equip de govern és corresponsable d'aquesta greu irregularitat a la que s'han saltat l'advertiment de la Secretària, el ple municipal i  la tan necessària austeritat als temps actuals, de la qual els polítics som els primers que hem de donar exemple.

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: PP-PI d'esquenes al ple 2.

Pepe | 10/10/2013, 17:56

Al darrer ple, que era el primer del nou pacte de govern PP-PI el resultat no pot ser més lamentable. El Pi deia que entrava al govern pel bé del poble però la realitat és que gràcies a ells no ha hagut un major descompte als residents al Festival i tots haurem de pagar unes prestacions als regidors amb dedicació exclusiva que no els corresponen.
Per no parlar del que no han fet a la vaga indefinida d'educació.

Coherencia

Re: PP-PI d'esquenes al ple 2.

Coherencia | 10/10/2013, 13:32

Aquests del PI sels hi ha vist u plumero. Només cercaven governar. No han pogut aguantar ni una legislatura sense tocar poder. I ara que ja tenen el poder de moment no l'estan utilitzant per beneficiar al poble, tot el contrari, consenten que en el batle i a altres regidors li haguem de pagar entre tots els pollencins les despeses dels metges, dentistes, oculistes. Hi ha molts pocs polítics que són coherents i els del Pi ja ha quedat demostrat que no ho són.

Alternativa per Pollença

UH

Alternativa per Pollença | 10/10/2013, 12:08

El derribo de la calle Creus ya le cuesta 1.000 euros al alcalde de Pollença.
h
ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/derribo-calle-creus-cuesta-000-euros-alcalde.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb