URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Exigim a Junts Avançam el compliment de l'acord d'investidura.

Alternativa | 06 Juliol, 2016 08:00 | facebook.com twitter.com

Exigim a Junts Avançam el compliment de l'acord d'investidura, que va signar amb nosaltres i que ha permès que Miquel Àngel March sigui batle, si volen recuperar la nostra confiança i arribar amb nosaltres a futurs acords durant aquesta legislatura _____________________________________________________________________________

Junts Avançam segueix incomplint l'acord d'investidura que va signar amb nosaltres i que ha permès que Miquel Àngel March sigui batle i que tenia dos eixos principals participació i transparència. Al darrer ple vam realitzar diferents preguntes sobre el compliment de l'acord i vam obtenir respostes que només podem qualificar com indignants. Per exemple un dels punts concrets de l'acord feia referència a  publicació a la web municipal complint la llei de protecció de dades, de tota la documentació pública i la informació econòmica relativa a l'Ajuntament: plens, juntes de govern, decrets de batlia... (dins la segona meitat del 2015). Després d'un  any de govern entram en la segona meitat del 2016 i se segueix sense complir aquest punt. Al ple els regidors es van excusar en objeccions de Secretaria per a no publicar extractes de les juntes de govern, a pesar que ja els hem explicat en diverses ocasions que no hi ha cap excusa per no publicar aquesta informació, eliminant les dades de caràcter personal susceptibles de protecció com explica  l'Informe de Secretaria de l'Ajuntament d'Artà de 16 de juliol de 2012, sobre la possibilitat de publicar a Internet les actes de la Junta de Govern Local amb la condició que aquestes no contenguin dades de caràcter personal L'Ajuntament d'Artà (enllaç)  igual que altres Ajuntaments (per exemple l'Ajuntament de Vilafranca del Penedes ( enllaç) publiquen extractes de les seves Juntes de Govern. Publicar o no publicar extractes de les Juntes de Govern és un tema de pura voluntat política i tampoc serveix l'altra excusa que utilitzen de falta de personal, ja que no és massa complicat, nosaltres fa anys que ho fem al nostre bloc.

A una reunió en febrer ja vam advertir a Junts Avançam d'aquest i altres incompliments de l'acord (reglament de participació ciutadana, posada en marxa de processos participatius, millora i potenciació de la web, redacció i publicació de memòries...). Arribats a aquest punt exigim a Junts Avançam el compliment de l'acord que van signar si volen recuperar la nostra confiança i arribar amb nosaltres a futurs acords durant aquesta legislatura.

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb