URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Passivitat (ple)

Alternativa | 29 Novembre, 2007 06:58 | facebook.com twitter.com

AQUEST ARTICLE HA DESAPAREGUT DEL BLOC. EL TORN A PUJAR AMB ELS SEUS COMENTARIS.

  A continuació teniu l'ordre del dia del ple d'avui, el podeu escoltar a la ràdio municipal (que ha millorat la seva senyal) o venir al saló de plens i donar una mica de calor.

Aquest ple destaca per la manca de propostes de l'equip de govern. Passivitat?  Poques ganes de debatre mocions, propostes i projectes ? Per mi una falta de respecte  a l'organisme municipal més democràtic que és el ple.

Aquest ple és que n'hi ha tres propostes nostres i dues del grup PP-UMP, a més tant nosaltres com el grup PP-UMP presentarem mocions d'urgència, en nostre cas  demanant una auditoria econòmica. Vàrem presentar la moció un dia tard, el dilluns 19 i no s'ha inclòs a l'ordre del dia, al ple anterior si que es vàren aceptar nostres porpostes a pesar de ser presentades també amb aquest dia de retard. A més a més Joan em va comentar que la Secretaria estava estudiant la legalitat de la proposta, cops que m'ha sorprès ja que a altres Ajuntaments s'ha fet. El que és molt clar és que es queixen molt de la situació econòmica però no la volen conèixer a fons  per que saben que es demostraria que no només el PP-UMP va actuar de manera irresponsable.

En el cas del PP-UMP  la moció d'urgènca demana que el Consell de Mallorca  assumeixi l'emissió del rebut i la gestió del cobrament de les taxes de fems.

L'equip de govern només presenta  la ratificació d'un decret referent a un contenciós que l'Ajuntament té  amb l'empresa PIMSA (Promoció Ibero Mediterráneas  S.A.). Aquesta és una empresa que té varis solars al Pinaret i que té un llarg conflicte amb l'Ajuntament per la concessió d'unes llicències. Un conflicte complex amb molt de reunions, pressions, intermediaris...on una vegada més el retràs en l'adaptació del PGOU al POOT juga el seu paper.

Altre punt més que venir de l’equip de govern ha tingut el seu origen a l'entitat "Pollença Accessible" que ha demanat l’adhesió al seus estatuts, un tema que es va parlar a la campanya i que es tracta de que l’Ajuntament participi i col·labori amb aquesta associació per començar a fer feina.al pla bàsic d'accessibilitat i supressió de barreres d'arquitectòniques aprovat per unanimitat a l’anterior ple.

Anirem penjant les propostes, preguntes, respostes d'aquest ple, i tot d’una que ens arriben els actes del ple d’octubre.

ORDRE DEL DIA. Ple ordinari 29 de novembre a les 20:00h.

1.- PART RESOLUTIVA .

1. - Aprovació actes de les sessions anteriors.

2.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV en contra dels acords de l 'Organització Mundial del Comerç relatius a la liberalització del comerç de serveis.

3.- Ratificació del decret núm. 758, de 19 d'octubre de 2007.

4.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa a la creació d'una comissió mixta per a la recuperació de la Base Militar del Port de Pollença.

5,- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a l'edifici de l'antic col·legi Miquel Capllonch.

6.- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a la instal·lació de l'obra cedida a l'Ajuntament "La Porta dei Migdia" a la rodona situada a l'altura del desembocament del torrent de Sant Jordi (carretera Alcudia- Port de Pollença) del segon tram de la variant del Por de Pollença.

7.- Compromís d’adhesió als Estatuts de l'entitat "Pollença Accessible".

8.- Moció presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV en relació a la delimitació de nucli ais efectes de l 'horari comercial.

9.- Propostes/Mocions d'urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2. - Dacio de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia.

3.- Precs i preguntes.

 

Comentaris

Pepe

Gràcies per participar Toni

Pepe | 30/11/2007, 20:50

Toni, la platja i el passeig, amb el parc, el moll, la zona pública de costes (6 metres) és propietat pública recuperar.
Un passeig fins al moll de la base, jugar una mica amb el meu nin al parc infantil i per acabar un capfico no necessito ni vull més.

Evidentment el tema medi ambiental per nosaltres es prioritari i a la moció d'ERC també es citava la seva prioritat. De totes maneres ja dic que és un tema molt complicat, des de la moció d'ERC l'exèrcit ha multiplicat les seves activitats a la base per justificar la seva possessió.

Toni de ca les monges

recupera?

Toni de ca les monges | 30/11/2007, 19:38

perdona Pepe a la Base no hi a res a recuperar, en tot cas sa de tornar als antics propietaris el solars y las cases expropiades despres de la guerra del 36 , el poble no hi tenia res al terrenys de la Base, no sigui que se torni al ajuntament i aixi si que la meva familia se pot oblida de recuperar res de res, perque en uns cuants anys de ben segur que estara tot construit, sense abres i las butxacas dels politics ben plenas

Pepe

Escoletes

Pepe | 30/11/2007, 10:39

Perdó se m'havia oblidat, l'equip de govern va presentar d'urgència una moció.No s'ens havia comentat res, ni tan sol de paraula abans de començar el ple
La Conselleria volia saber si teniam interès en demanar dues escoletes de 0 a 3 anys. Evidentment es va aprovar per unanimitat.
Va donar tota la impressió de ser una moció presentada per demostrar que alguna cosa es feia des de l'equip de govern.

Pepe

Mocions

Pepe | 30/11/2007, 08:51

Es van aprovar per unanimitat la creació d'una comissió mixta per a la recuperació de la Base Militar del Port de Pollença, la instal·lació de l'obra cedida a l'Ajuntament "La Porta dei Migdia" l'adhesió als Estatuts de l'entitat "Pollença Accessible" i la delimitació de nucli als efectes de l 'horari comercial.

Va sortir amb el suport de l'equip de govern i nostro:
Ratificació del decret núm. 758, de 19 d'octubre de 2007.

Varen ser rebutjades:

Proposta en contra dels acords de l 'Organització Mundial del Comerç relatius a la liberalització del comerç de serveis.NOMÉS EL MEU VOT A FAVOR,I DUES ABSTENCIONS DE JAUME I Mª MAR (PSOE).

Relativa a l'edifici de l'antic col·legi Miquel Capllonch. Vaig votar a favor d'aquesta proposta del PP-UMP i l'equip de govern en contra.

La moció de l'auditoria d'urgència la varen poder debatre però la vaig retirar per que no era legal ( informes de la Secretària i interventor) l'hem de refer i tornar a presentar.

No a ser acceptada d'urgència de la moció de PP-UMP la moció d'urgència que demanava que el Consell de Mallorca assumeixi l'emissió del rebut i la gestió del cobrament de les taxes de fems.

Garci

Re: Passivitat (ple)

Garci | 30/11/2007, 08:40

Hola, essent a Palma no he pogut escoltar el ple. Ens han aprovat alguna moció? com ha anat tot?
Ja se que en breu sortirà un article sobre el tema(o més d'un) però podrieu adelantar alguna cosa?

Lo millor pel bloc és que funcioni sense censura, però quan s'acusa, s'insulta i s'amenaça sense arguments, doncs cal esborrar aquests comentaris. Com podeu veure no hem esborrat en un any i mig ni mitja dotzena de comentaris. I no posam anti-spam perquè molts blocs l'usen per censurar.

Pepe

Gràcies Joan

Pepe | 30/11/2007, 08:35

Bon dia Joan et trobava a faltar.
Respecte a la no contestació als precs i preguntes, al ple següent la llei els obliga a contestar a les preguntes, per tant només has d'esperar al ple del mes que ve. Clar que contesten com volen.
El precs o be els passam a propostes o a preguntes.
Amb feina i paciència o be no tindran més remei que fer les coses o quedaran en evidència.

Opini com tu al cas d'en Joan, tenia raó per estar enfadat però la seva manera d'actuar no em sembla correcta amb una clara intencionalitat política que no tenia res que veure amb els seus arguments de dignitat i humanitat. Si consideres un comentari publicat injuriós, crec que fer-ho públic per la ràdio no és la millor idea. El tema crec que mereix un article per debatre.
Gràcies pels teus ànims, com vaig dir tinc molt de defectes , però la gent no podrà dir que no faig feina.

Joan Serra

Ple

Joan Serra | 29/11/2007, 23:37

Pareix que a lo darrer això s'ha animat. Encara no habia tengut la possibilitat d'escoltar cap ple. Una llàstima que no vos contestin ni una quarta part dels pregs i preguntes. En Joan, encara que tenia tota la raó del món per a estar enfadat, crec que s'ha equivocat en fer públic una cosa que no volia que es publiqués. És complicada la democràcia(la llibertat d'uns és la presó pels altres)d'aquest blog, realment no seria àgil pels comentaris retenir-los per l'administrador. La popularitat que anau agafant no té el perquè intimidar-vos i fer un excessiu control del que es xerra, basta amb revisar assiduament el blog i llevar els comentaris aberrants com aquests. A no sér que vos donin noms, llinatges i verificació de les fonts. Nosé si legalment vos poden obligar a restringir-los i censurar-los abans de publicar-los directament pels participants. Pepe això darrer que has dit me recorda a una cosa que et vaig dir jo fa uns mesos. Venga que Pollença pot estar orgullosa de tenir un partit seriós que mira pel futur de la gent i la natura. Una abraçada, ja era hora de tenir gent treballadora com vosaltres. SALUT!

GArci

Re: Passivitat (ple)

GArci | 29/11/2007, 19:05

Aquest article i els seus comentaris han desaparegut del bloc, He tornat a penjar els articles i els comentaris.

Garci

Re: Passivitat (ple)

Garci | 29/11/2007, 19:04

Re: Passivitat (ple)

Garci | 29/11/2007, 19:15

Hola Jordi, tot i l'acostament d'ERC a UM presentam aquesta proposta perquè creiem que és bona. No hem de mirar les sigles només, cal mirar el contingut. Això fa que votem unes vegades a favor de coses de PP i altres de l'equip de govern, i és el que garantitza una independència política i una manera no partidista de la política.

Jordi

Re: Passivitat (ple)

Jordi | 29/11/2007, 19:04

PLE

Jordi | 29/11/2007, 18:46

Jo no sé com presentau una proposta de ERC! que li presenti UM! que era el partit que volia recolzar en Sureda.

En Sureda és uemita. alerta!

Pepe

Re: Passivitat (ple)

Pepe | 29/11/2007, 19:03

Comentari esborrat

13 delictes que un bloger pot cometre. | 29/11/2007, 17:12

Terra Lliure he esborrat el teu comentari, com diu Fralokus no es poden fer acusacions delictives sense proves.
Fa temps ja varen publicar un article sobre aquest tema (veure enllaç) no és cap broma, tu IP queda registrada.Joan Cerdà m'ha comentat per telèfon que està estudiant posar una denúncia.
Et plegaria que no facis més comentaris d'aquest tipus. A aquest blog es pot argumentar, denunciar problemes, debatre, aportar idees, crítiques sempre raonant i amb proves... Si es vol denunciar un tema i no es tenen proves tens nostre correu eurxella@yahoo.es. Comentaris com l'anterior ni t'ajuden a tu ni a aquest blog.

Fralokus

Re: Passivitat (ple)

Fralokus | 29/11/2007, 19:03

Re: Passivitat (ple)

fralokus | 29/11/2007, 16:32

Operació Osasis?

Terra lliure, supos que aquestes acusacions que estàs fent les faràs amb proves sòlides, perquè la difamació és un delicte, encara que estiguem darrere d'un "pseudònim", una cosa és que no t'agradi la forma de governar d'un equip de govern i una altra acusar-los de delictes molt greus com els que tu has descrit.

Això que has fet no debatre ni opinar, sinó acusar i assenyalar amb del dit.

Rodamon

Re: Passivitat (ple)

Rodamon | 29/11/2007, 19:02

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 29/11/2007, 15:42

Creu vosté que tots es polítics de ses Balears pateixen sense excepció es síndrom de Diògenes??

Rodamon

Re: Passivitat (ple)

Rodamon | 29/11/2007, 19:02

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 29/11/2007, 15:41

Creu vosté que s"abocador de sa carretera de Sineu ha de continuar encara creixent??

Rodamon

Re: Passivitat (ple)

Rodamon | 29/11/2007, 19:02

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 29/11/2007, 15:26

Autopistes, urbanitzacións i camps de golf són contraris a seny

Rodamon

Re: Passivitat (ple)

Rodamon | 29/11/2007, 19:01

Aturem el negoci de la destrucció!!!

Rodamón | 29/11/2007, 15:25

No volem equips de bàsquet insolidaris i antiecològics.És basquet no pot servir de tapadera per destruir Mallorca!!És un xantatge en tota regla.

Garci

Re: Passivitat (ple)

Garci | 29/11/2007, 19:01

Garci | 29/11/2007, 12:53

Que trist que l'equip de govern no tengui res de que parlar al ple.
I ja veurem com justifiquen la negativa a l'auditoria.
Serà divertit escoltar-ho per la ràdio i veure el paper que farà Joan.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb