URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Seguim igual a Ports?

Alternativa | 10 Gener, 2008 07:06

Per un dia tornarem a la realitat més immediata de Pollença i parlarem d’un parell de temes als que hem fet feina.

 Aquests dies hem rebut resposta de Ports a nostres peticions d’informació  sobre les concessions i cessions  fetes al Port ( peticions de febrer). Per octubre varen tenir una entrevista amb el vice-president de Ports  Manuel Patiño (UM) , un resum el podeu llegir a l’article, canvis positius a Ports. A aquell article varen dir que ens havia agradat l'actitud del nou responsable de Ports  i les seves primeres mesures (l'acomiadament d'en Guillem Coll Mito i fer-li retirar els cartells de publicitat del seu negoci Nàutica d'es Moll que havia col·locat a les baranes del varador sense permís i utilitzant el logotip de Ports). A aquella reunió Manuel Patiño es va comprometre a  revisar la legalitat de tot el que es va fer respecte a cessió del varador, concessió de la Cantina i oposicions de guardamolls al Port.

Ara la impressió que tenim al rebre aquestes respostes escrites és que no ha hagut cap canvi.

Respecte a la cessió del Restaurant Stay es limiten a informar- nos de que es tracta  cessió de 30 anys ( 19-12-05) amb un canon anual de 50.025 euros ( m’agradaria saber per què aquests 25 euros?). Tot és legal per que va ser la única oferta presentada. Bé evidentment que hi hagi un concurs públic  per atorgar un local a un lloc tan privilegiat  per un preu tan competitiu ( el mini-bar dels serveis públics de la plaça Joan Cerdà , davant la guàrdia civil del Port, paga 18.000 euros) i que només es presenti una oferta hauria de fer investigar a qualsevol director responsable d’una empresa pública.

En aquest cas crec que amb nostres mitjans ja no podem fer res més, les coses s’han fet evidenment sense transparència ni igualtat de condicions però no el podem provar.

 

Respecte a la cessió de l’explotació del varador també es limiten a informar que l’1 d’octubre del 2006 es a va autoritzar a Plàstic Siller S.L i Nàutica d’es Moll  per un màxim de 3 anys. En aquest cas s’ens va informar que al ser una cessió no feia falta legalment donar-li publicitat, una cosa que ens sembla increïble. Manuel Patiño es va comprometre a que a partir d’ara si que es faran amb total transparència; publicació a la premsa local, suro en el Port i màxima informació. O sigui hem d’estar atents i abans de l’octubre de l’any que ve recordar aquesta promesa.

En quant a l’adjudicació de la Cantina , per 5 anys i un pressupost d’explotació de 6.670 euros a l’any, de nou ens trobam  un procés plagat de coses estranyes ( un primer concurs desert amb dues ofertes que no complien els requisits) i una segon concurs on només es va presentar María Cifre Cànaves, dona del cap de guardamolls del Port, Miquel Ferrer Vilanova.

En aquest tema la veritat que no hem aconseguir absolutament res més que una enumeració de lleis per negar-nos la més mínima informació; on es van publicar les convocatòries, informació detallada de per què va quedar desert el concurs... Una ocultació i obstrucció per part d'una empresa pública totalment vergonyosa. Seguirem fent feina al tema


Més informació a articles anteriors a la secció Port

Comentaris

Pepe

Gràcies Maki

Pepe | 10/01/2008, 23:58

Gràcies Maki pels teus ànims,igualment apreciarem si un dia ens critiques per que penses que no fem les coses correctament. Tan valuosa és una ditada de mel com una crítica constructiva.

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 20:18

No votis sa coalició des Negrés;des mercaders d'esclaus.No vulguis ser un esclau!!

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 20:10

Lo de Muro és Barbàrie.L'únic jou què hi ha és es des PP-UM!!

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 19:51

Lo de Muro és Vandalisme!!

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 19:39

Hem de tenir clar què es qui han rematat aquesta comunitat han estat es des PP-UM;no es de Madrid!!

joan Ramon

Molts anys

joan Ramon | 10/01/2008, 19:37

Per sêrbia molt bé, una viatge que m'ha agradat, la gent m'ha sorprès per l'amabilitat i una mica de fred, però s'ho ha pagat.
Salut

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 19:23

Hola Pepe;emplei molt de nicks perquè m'agrada asumir diferentes personalitats!!.Jucef Ben Maimó Aletzar l'he acursat a Jucef però són es mateixos.

Rubi

UM=Unio Monetaria o Urbanitzadora Mallorquina o Una Mer...

Rubi | 10/01/2008, 19:02

No he vist es video.A mi ja fa temps, al igual que a molts ciutadans,que UM (Un Muro amb camp de golf,Son Bosc,aprovat per es batle de UM amb es suport des PP i des conseller de medi ambient al CIM,Grimalt UM)ens fa pudor.UM=Una Malaltia mortal contra es territori mallorqui.

Maki

Anim

Maki | 10/01/2008, 18:59

Estau fent molt bona feina en defensa dels interessos públics, a mes de no oblidaros de les questions importants i combatre la corrupció i la passivitat oficial. Varen fer bona " compra " qui us va votar.

JoderQ!

Joder

JoderQ! | 10/01/2008, 18:35

Tots els videos de la plana web, valen su peso en oro!

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 17:59

Es mercaders de misèria,malalties i Mort a Madrid i al front d'aquest ignominiós exèrcit hi podèu posar en Grande i no per això deixerèu de ser nacionalistes i progresistes!!

GArci

Re: Seguim igual a Ports?

GArci | 10/01/2008, 17:54

Algú sap com guardar el vídio que proposa Joanot? Estaria bé penjar-lo al bloc abans que desapareixi.
Que trist lo d'ERC...
Una imatge val molt més que mil paraules en aquest cas.

Vídeo  UM = WC

Imprescindible

Vídeo UM = WC | 10/01/2008, 17:53

No us perdau el vídeo, quin retracte d'un jaqueter més impressionant

Pepe

Gràcies Joanot

Pepe | 10/01/2008, 17:51

Hola Joanot fa un momentet llegia els teus comentaris al bloc d'en Biel i veia el vídeo, un bon retracte de la hipocresia i la mentida d''aquests polítics professionals.
Esper que no el llevin, jo no l'he pogut guardar a veure si algú el pot guardar,.
S'ha de tenir una mica de memòria.
O sigui fa set mesos la casa comú d'UM era una .... i ara.. Total.
Gràcies per l'aportació.

Pepe

Molt d'anys JR

Pepe | 10/01/2008, 17:48

Molts d'anys JR, esper que podam fer fogueró, el problema és que falta nostre "coordinador" de festes; Ramón i que és un dia de feina. El que ja és segur és haurà un nou Urxella de paper que repartirem. Que tal per Servia.

Joanot Colom

UM

Joanot Colom | 10/01/2008, 17:42

Mirau aquest vídeo abans de què el llevin:
http://www.blocpermallorca.cat/videos.php?Cod_video=9
UM = a WC: Joan Lladó dixit. Estirau la cadena.

Pepe

Si no es massa demanar

Pepe | 10/01/2008, 17:22

Utilitzes dos noms Jucefi Rodamón?
El fas per alguna raó concreta?
Utilitzes el nom de Jucef en record de Jucef ben Maimó Aletzar ?
Perdona que darrerament sigui tan "preguntón", si no vols contestar no passa res.

Pepe

Rodamón

Pepe | 10/01/2008, 17:18

Rodamón totalment d'acord amb el tema d'UM, crec que haurà un bon grapat de gent que no es deixarà enganyar i estafar tan fàcilment. És complicat vendre que l'UM de Nadal és diferent a la que fins fa sis mesos governava a Mallorca amb el PP.

Jucef

UM=Solució Final per a Mallorca

Jucef | 10/01/2008, 17:13

Es de UM viven i fan feina cada día per carregar-se Mallorca i contra Mallorca!!."Voler l'impossible ens cal"(s'ha d'entendre Euros)i "no que mori el desig" de guanyar més Euros a costa de sa nostra gent!!

Pepe

Llibertat d'expresió

Pepe | 10/01/2008, 17:07

Per mi els comentaris del cristià Pablo es poden deixar, ja he citat altres vegades el llibre de Raoul Vsneigem; "nada es sagrado, todo se puede decir" de l'editorial melusina, al mateix diu:

"Prohibir un discurso audciendo que puede resultar nocivo o chocante significa despreciar a quines lo reciben y suponerles no aptos para rechazarlo como aberrante io innoble"

Rodamón

UM=Solució Final per a Mallorca

Rodamón | 10/01/2008, 16:36

No m'en puc avenir de lo fàcil què és enganyar i estafar a sa gent en general.Sa gent pica i cau dins ses trampes mortals que li paren.Déu n'hi do!!

Rodamón

El PP-UM és la Mort!

Rodamón | 10/01/2008, 15:58

No m'heu convençut.UM és l'enemic.Amb ells arribarà la Solució Final per a Mallorca.

Rodamón

"Cristiano"

Rodamón | 10/01/2008, 15:56

Dubt molt què cap cristià insultàs com ho fa "cristiano".Es post d'aquest individu em fa caguera i oi i s'hauria d'esborrar perquè no hi està!!.Aquest individu és un tros de carn batiada!!

joan ramon

molts anys

joan ramon | 10/01/2008, 15:23

mnolts anys, desprès de la frustració que ha suposat per mi la pretesa coalició "nacional", només volia saludar i dessitjar que enguany pogue fer fogueró, doncs crec que serà enguany l'únic un poc crític, és a dir, serà fidel a aquesta festa.
jo enguany pens visitar altres contrades, anire per Manacor a veuré la festa.

Amb bula santoniera,
faceu glosses i cançons,
i una bona foguetera,
encarà que toquí els... nassos
Salut i molts anys

Pepe

Benvingut Rubi

Pepe | 10/01/2008, 12:06

Hola Rubi i gràcies per participar, si vols escriure en castellà cap problema.
De moment a Ports ha hagut poc canvis, crec que no tenen cap interès ja no en investigar si no en donar informació, i és que , evidentment a Ports només han llevat a en Mito i n'hi ha més gent implicada que encara fa feina allí.
El que estic molt sorrés és de que es puguin posar tan de problemes legals a un regidor per consultar informació de concessions i cessions d'una empresa pública.
Com he dit no abandonarem el tema però desespera fer tanta de burocràcia i feina per una cosa tan simple.
Una vegada més pens que si no volem informar és que tenen alguna cosa que ocultar.

Rubi

Re:seguim igual als ports?

Rubi | 10/01/2008, 10:29

Esta clar que algo s'amaga darrera aquestes concessions o cessions (aquestes sense publicitat), ¿a cambiat algo a la gestio dels ports?no, seguim donant concessions a dit amb ofertes extraviadas o altres que es presenten que no tenen ni cap ni peus o ofertes on tant sols es presenta una candidatura afin a ... ¿per que? lo logic es que a la gestio dels ports publics hi hagi total transferencia en tots els ambits que conlleva i aixo a Pollença ni ha passat ni passara.Gracis Pepe i disculpa si es meu mallorqui o catala no es molt bo

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb