URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense pressupost a turisme

Alternativa | 22 Juliol, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Com ja varen comentar el dimecres passat varen tenir reunió del Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme a la mateixa no varen venir cinc dels regidors de l'equip de govern ( dos d'ells tenen a més a més dedicació exclusiva): Joan Cerdà, Catalina Campomar, Juanjo Mir,  Biel Cerdà i Francisca Ramón, en substitució d'aquesta darrera va venir María del Mar Sastre.

O sigui a la sessió eren la regidora de Turisme Magalida Llompar i  Mª Mar Sastre per part de l'equip de govern i els tres representants de l'oposició Elionor Tugores i María Petra per part del PP-UMP i Pepe García per part d'Alternativa EU-EV.

I no penseu que era una sessió de pur tràmit, ni penseu que s'han fet moltes reunions d'aquest Consell. És la segona reunió que s'ha fet en tot l'any de la legislatura i avui es presentava el pressupost del 2008 del Patronat; 605.720,91 euros (pdf)  que varen ser rebutjat  per 3 vots en contra i 2 a favor

Les nostres raons per votar en contra són de forma i contingut.

Formalment tot és un desastre; es presenta el pressupost del 2008 passada la meitat de l'any, amb part del mateix ja gastat, cosa totalment irregular, anormal i impensable a qualsevol lloc que vulgui funcionar seriosament. A més a més s'ens dona el pressupost en el mateix moment de la reunió sense temps.

Per altra part tampoc ens agrada el seu contingut que és més del mateix dels anys anteriors, un contingut buit, propagandístic i tudant doblers;

-  Molta de despesa en llogar  locals (més de 31.000 euros, als que hem d'afegir 10.800 de manteniment) quan hi ha locals municipals buits o sense aprofitar.

- Molta de despesa en publicitat 47.545,70 euros en guies i anuncis, 32.000 euros en la marca de Pollença, 28. 870 en acudir a fires (algú ens podria explicar que fan els polítics a les fires)...

En definitiva continuisme, ineficàcia i apatia d'un equip de govern  a un moment de crisi on faria falta l'energia, feina i idees de tothom. 

La situació econòmica al Patronat com a tot l'Ajuntament a més a més és complicada, el romanent de Tesoreria és de -62.815,84 euro. Recordau que es va aprovar un extrajudicial  de 69.237,18 euros al ple de Març i s'arrosegava uns 60.000 euros del 2006. En total estam parlant d'uns 200.000 euros que s'han de compensar al pressupost del 2008, quasi res. 

Per la nostra part hem rebut un bon grapat de bones idees i ja varen comentar a la reunió que esperam que el pla d’actuació del 2009 s’ens doni amb temps per poder fer aportacions.

Un altre dia parlarem del pla d’actuacions d’enguany.

Si pitjau la imatge podreu veure el pressuposts en pdf

 

Comentaris

Xesca Ensenyat

SAMBA LANDO, SAMBA LANDÓ

Xesca Ensenyat | 22/07/2008, 13:24

QUÉ TIENES TU

QUE NO TENGA YO

LA GENTE DICE QUÉ PENA

QUE TENGA LA PIEL OSCURA

COMO SI FUESE BASURA

QUE SE ARROJA AL PAVIMENTO.....

LIBERTAD PARA LOS NEGROS

CADENAS PARA EL NEGRERO

SAMBA LANDÓ

SAMBA LANDÓ

QUÉ TIENES TU

QUE NO TENGA YO

BABALUSA LA MEDUSA, 15

a L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS

un bloc de mesvilaweb.cat

Notícia

Re: Sense pressupost a turisme

Notícia | 22/07/2008, 09:46

Avui al DdM entrevista. Martí Ochogavía/Regidor del ayuntamiento de Pollença y autor teatral
´La pretensión de mi última obra es sacar dinero para fines benéficos´

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb