URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mentiders i muts.

Alternativa | 23 Desembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Abans de comentar punt per punt el ple d'ahir , les votacions del mateix les podeu trobar a l'article "ple de desembre"voliem comentar el virus que va afectar a l'equip de govern a l'hora de debatre la  moció on demanavam que es llevés la prova pilot  del Port mentre es solucionen els problemes plantejats, que es fes un nou informe i que en cas de que no es llevi se senyalitzi adequadament. La meva sorpresa va ser total quan l'equip de govern no va dir res al seu torn, pens que no es pot caure més baix a un ple. Aquesta actitud és una manca de respecte no només a la meva persona i als ciutadans que represent sinó a tots  els ciutadans en general i al mateix concepte de democràcia.

El senyor batle Joan Cerdà ens va mentir (una pràctica cada vegada més habitual per la seva part) quan va dir que no havia cap document de l'Associació de Veïns, igualment va mentir quan va dir que tothom li felicitava al Port per aquesta prova pilot. També va amagar gran part del que deia l'inspector de policia als seus informes... A la fí tenim un batle que cada vegada ha perdut més el contacte amb la realitat, que ja no diferència veritat de la mentida i que amb uns socis de govern apàtics i desactivats es pensa ser el "batle Sol"  i poder  fer el que vol.

La senyora  regidora del Port, na Francisca Ramón que al ple d'octubre va posar en dubte les més de mil firmes que s'han recollit contra la peatonització, ahir va optar per un silenci mantenint una sumisió als dictats d'en Joan Cerdà simplement penosa. Aquesta gent fa temps que ha deixat de representar als socialistes peròamb el silenci d'ahir han tocat fons.

Tomeu Cifre del PSM que va estar bé a la resta de  mocions crec que es va equivocar al no dir res  a aquest punt. Al seu comentari a l'anterior ple es va queixar de que els debats eren massa llarg i crispats i que esta crsipació no aportava res a la sol·lució dels problemes de Pollença, té raó però encara és pitjor el silenci, això sí que no aporta absolutament res

En definitiva a un tema on cal consens i la màxima participació i debat possible a l'oposició només ens han reunit cinc minuts per informar-nos i ahir quan tenien l'oportunitat de parlar, informar i debatre varen optar pel silenci.Un silenci vergonyós com vergonyosa ha estat la seva actitut a aquest tema.

Veure a tot un equip de govern silenciat va ser simplement deplorable. Aquest és el tarannà moderat de consens i conciliador del que parla UM? Com és possible que el PSOE i el PSM s'hagin deixat silenciar d'aquesta manera?

Després diran que nosaltres som els radicals.

Han convertit el que és una prova pilot cutre i mal feta en definitiva, les barreres es troben unes abandonades al parc infantil de la plaça Joan Cerdà i altres a les voreres, ja no només passen els autobusos sino també els cotxes sense cap control...

A la prova pilot cada setmana és una aventura saber on seràn les barreres.


 

 

Comentaris

Pepe

Tenim el que ens mereixem?

Pepe | 23/12/2008, 16:44

Tenim una empresa que fa feina i cobra sense contracte. Una feina mal fet això sí.

Tenim un regidor responsable; Martí Ochogavía que no s'havia adonat que el contracte havia finalitzat (ara ja fa vuit mesos), que no tenia els itineraris de neteja, que no tenia els plans diaris de feina i que al ple on parlavam de tot això es va restar mut.

Tenim un batle que va parlar per l'anterior i que damunt de totes les queixes sobre la feina de LUMSA diu que es reunia cada quinze dies amb l'empresa, però no se le va ocorrer ni mirar el cotnracte, ni els mapes, ni els plans de treball...

2+2 són 4, si no es per pensar mal ja em direu?

Garci

Re: Mentiders i muts.

Garci | 23/12/2008, 11:21

No me diguis que LUMSA no t'ha donat aguinaldo, Joan Ramon...

Que raro.

JRV

motivacions. Fets.

JRV | 23/12/2008, 10:50

Aquestes motivacions que al teu article tan be fas arribar, Pepe, son las que al seu dia en varen motivar per afiliar-me al PSM a mi i a altres persones i crec que passà i deu passar a molts moviments politics i d'altre mena d'alt component altruista.
Alguns deiem que ojalà el PSM qualque dia ja no fos necessari perque s'havien aconseguit totes les seves reivindicacions. Tu mes o manco has dit lo mateix respecte al teu partit. Llastima peró que aixó sigui tan mal d'aconsseguir, atesa la naturalessa humana, que no sempre te forçes per aguantar una feina i actitut, en el temps sobrehumana. Voldria però el millor per a una ilusió que mereix el meu recolçament,i al que no ajuda la institucionalització de les idees també contradictoriament inevitable.
Els fets que hem conten es que LUMSA, en la seva linia de fer marketting i com casi totes les empreses que treballen privadament dins lo públic, ha de tenir content al personal que participa del pagament de les factures que presenta. Es una actitut ben habitual a les entitats que per la dinamica monetaria han de mirar primer el benefici abans que qualitat o rendiment, i la moral a fer punyetes.
Per aixó avui a la a l'antesala del batle hi ha caixes grosses "d'aguinaldo" per a bona part del personal d'intervenció, o per l'encarregat de recollida de fems, etc. etc
Curiosament, als que anotem les seves malifetes de agafar aigua de les boques de reg sense pagar, o recullen dades per carregar-lis l'import de deixar les boques de reg rajant i altres endemeses i que no es deixen seduir pel marketing-corrupció no els hi caiem tan be....

Garci

Re: Mentiders i muts.

Garci | 23/12/2008, 07:48

Tal vegada, Pepe, és que es feia tard i tenien gana. La gana lleva forces i no és qüestió de parlar si estàs dèbil.

Si no és aquesta l'explicació d'aquesta actitud tan despreciativa no li trob altre resposta.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb