URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nova ordenança terrasses 1.

Alternativa | 04 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

  Al ple de gener es va presentar l’aprovació inicial de l'ordenança reguladora de l'ocupació de la via pública amb taules, cadires i altres elements complementaris i del us de terrasses i zones privades de la oferta turística bàsica visible de la via publica. Es va aprovar amb les abstencions del PP-UMP i nostra.

 Com sabeu hem dedicat un bon grapat d’articles, precs i preguntes a denunciar l’incompliment de l’anterior ordenança d’ocupació de la via pública (Espai públic?, Les promeses són eternes, els titulars es repeteixen, El Calvari…). A molt de llocs l’espai públic s’ha vist reduït a angosts passadissos per les taules, cadires, publicitat. Entre altres excuses el batle sempre parlava de la impossibilitat de fer complir l’anterior ordenança per la seva complexitat.  

Fa un any es va parlar del projecte de canviar l’ordenança de manera consensuada i s’ens va mostrar uns primers mapes de com seria la plaça major de Pollença amb les zones delimitades per la nova ordenança. Després ja no s’ens va mostrar res més fins que a les comissions dels ple de gener on es va informar que es presentaria per urgència l’aprovació inicial.

Encara que feia un any que es parlava la precipitació final de la presentació d’aquesta ordenança es va demostrar en que a la mateixa s’havien oblidat d’esborrar el nom de Càlvia, que ha estat el model que han seguit per fer la nova ordenança.

L’equip de govern s’ens va excusar, va dir que a les al·legacions hi hauria consens i negociació... Una demostració més de que les coses no es fan bé i que l’equip de govern està sobrepassat per la gestió del municipi. Ja no és que no vulguin saber res de democràcia participativa, és que ja ni tan sols faciliten la participació dels grups polítics.

Aquesta ordenança com podeu veure al seu llarg títol es refereix al tema de les terrasses, per tant  a la resta de temes  ( càrrega i descarrega, construcció...) segueix vigent l’anterior ordenança. L’aprovació inicial de l’ ordenança va ser publicada al boib del 24 de febrer i teniu un mes per presentar al·legacions.

Demà parlarem i valorarem més específicament  l’ordenança que podeu llegir al següent document pdf i podeu veure els mapes de delimitació de les zones d’ocupació al següent pdf. Una vegada més hem de denunciar que aquesta feina l’hauria de fer l’Ajuntament i no un blog d’un partit com aquest.

Un exemple; carrer Cresques (Port de Pollença), a l'estiu hi ha espais intransitables pels vainants.

 


 

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Miquel Sánchez | 05/03/2009, 16:07

Ara la setència de Son Espases. Per què els jutges normalment sempre donen als radical la raó ???

Pepe

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Pepe | 05/03/2009, 09:06

Si que m'ha cridat l'atenció que els regidors d'UNPI siguin a la junta directiva d'UM. Per ser més coherents els d'UM s'haurien d'integrar en UNPI.

Axartell

PIP

Axartell | 05/03/2009, 08:19

Lo més interessant d'aquest darrer punt informatiu, és la noticia de renovació de la "junta directiva" de Unió Mallorquina. Un Joan Cerdà Rull en clar desmarcament dels llocs directius de UM i Marti Ochogavía vocal. Interessant. Si Marti Ochogavia és vocal de UM, ja no és membre de UNPI, o si com és això?

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 05/03/2009, 06:34

Sa mentida des desenvolupement sostenible consistèix en una operació de maquillatje què consistèix en protègir es voltor i es ferreret i autoritzà 60 noves urbanitzacións.Agafar un símbol,protegir-lo i continuà amb la destrucció!!.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 05/03/2009, 06:27

Es desenvolupement sostenible des polítics a Mallorca és una més de sa seva colecció de mentides podrides.Aquí de moment es seu desenvolupement sostenible ens ha deixat es hospitals plens de nins malalts de càncer.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 05/03/2009, 06:13

Immobiliàries=Tones de merda damunt Mallorca a canvi de hospitals plens de nins malalts de càncer.¿Per què no protesta tothom contre aquesta estafa??

Emylse

Premios Limonada

Emylse | 04/03/2009, 17:53

Heu rebut el Premio Limonada, podeu passar pel meu blog per saber les condicions... Felicitats!

Pepe

Aclariment

Pepe | 04/03/2009, 17:26

Respecte a la notícia publicada avui al PIP volia aclarir que de moment nosaltres no hem demanat la dimissió de la regidora d'educació, si el fem la demanarem al ple, nosaltres hem demanat solucions i convocar al Consell Municipal Escolar. La nostra nota deia:

"En definitiva hi ha molt de problemes pendents i en aquest moment el malestar als col·legis respecte a l'àrea d'educació va a més, algunes persones han arribat a demanar la dimissió de la regidora d'educació, per això seria convenient començar a donar solucions i convocar al Consell Municipal Escolar, el reglament del qual va ser aprovat al darrer ple."

Pepe

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Pepe | 04/03/2009, 14:59

Per desgràcia pens que Miquel té raó, no interessa una justícia independent que funcione bé. La lluita contra la corrupció hauria de ser una prioritat de tots els partits i no ho és.
Toni el problema de la sentència del TSJB és que reconeix l'ús públic però per fer-ho efectiu s'hauria d'expropiar i indemnitzar. Fa dos mesos que varen demanar calcular el cost d'aquesta expropiació i també estudiar la possibilitat jurídica de fer un decret de batlia per obrir el camí. Al ple de gener varen dir que feien feina, ja veurem.

Garci

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Garci | 04/03/2009, 14:57

Perquè no tenen nassos d'exigir l'obertura. Bàsicament.

toni

pena penaaaaaa

toni | 04/03/2009, 14:52

Porque quandemanesa l'Ajuntament peranar a ternelles,et diuen q estanpendents d'unasentencia iel TSJB de balears ja va emetresentència?

perque menteixen als ciutadans?

Garci

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Garci | 04/03/2009, 13:32

Gràcies per la propaganda, ho acab de veure.

Podeu seguir el tema del DM a: www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2009030400_10_441434__SUCESOS-fiscal-quiere-sentencia-recoja-inhabilitacion-inspector-Gomez

Gunni

Miseria urbanistique dins els ajuntaments Orco.

Gunni | 04/03/2009, 12:25

Vos acab de fer propaganda al Diari de Mallorca...ha,ha,ha.

Gunni

Corruptes han de ser expulsats de s'administració i es ajuntaments.

Gunni | 04/03/2009, 12:04

En Bagheera ha deixat es seu comentari al Diari de Mallorca.Jo l'he copiat i l'he duit aquí per després poder deixar es meu.Sa corrupció ha de ser desterrada des ajuntaments i de ses institucións i tots hem de demanar què això canviï.Sa Justícia ha de ser una màquina implacable destruïnt corrupció i corruptes.Si és necessari reunir un milió de firmes, es pot començar demà matèix.Demanar-ho com es demana llibertat o aire net per respirar.

Miquel Sánchez

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Miquel Sánchez | 04/03/2009, 11:00

Hola Baqheera, a los políticos profesionales no les interesa que la justicia funione, y van hacer lo posible para que esto siga así, por muchas huelgas que los jueces y empleados de la justicia hagan.

Imaginate el contencioso que tiene Alternativa y el GOB contra el Ayuntamiento de Pollença por las licencias de obra de la UNAC-33 en la Cala San Vicente, si este proceso se resolviera en 15 días y a favor de los demandantes la obra se habría ya terminado, con las construcciones hechas ganar ese litigio no solo será anecdótico sino una soberana perdida de tiempo y dinero.

Peró no hay que confundir corrupción con este caso en concreto simplemente es para que demostrar el porque funciona así la justicia.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Corruptes han de ser expulsats de s'administració i es ajuntaments.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 04/03/2009, 10:18

Totalment d'acord amb en Bagheera.S'ha de fer exactament així en sos polítics i funcionaris corruptes.Las cabezas de los corruptos tienen que rodar por el suelo.

Bagheera

Corrupció

Bagheera | 04/03/2009, 10:15

considero que si la fiscalia actuase con la misama contundencia que el caso son baña, y lo hiiera con TODOS CIUDADANOS corruptos que campan por sus respetos, y ostentan cargos institucionales, los ciudadanois creeriamos verdaderamente que el PODER JUDICIAL, funciona,pero me temo, no lo se ,que hay gente que tiene CERA DEL CORPUS, y se permiten predicar lo que saben positivamente que nadie se lo cree. NO QUEREMOS CHORIZOS EN EL PANORAMA BALEAR , QUEREMOS TRANSPARENCIA, y como en el caso son baña se hagan escrupulosamente y con revisión, unas indagaciones profundas y consisas Mallorca se lo merece

Miquel Sánchez

Re: Nova ordenança terrasses 1.

Miquel Sánchez | 04/03/2009, 09:29

Nova reflexió del "Animalista Convencido"

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb