URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes juny 1

Alternativa | 04 Agost, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

  Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Preguntes del ple de juny.

  1. Ha realitzat el zelador municipal la inspecció de les construccions de la parcel·la 782 del polígon 3 Ca'n Cullerassa  que tenia una llicència de consolidació parcial de coberta a instal·lació agrícola (expedient 561/02), que vam demanar a l’anterior ple?

  Sí, ha realitzat la inspecció però encara no s’ha demanat el final d’obra, s’intervindrà quan ho sol·licitin.

  1. S’ha fet la revisió de la llicència de la parcel·la 782 del polígon 3 Ca'n Cullerassa. Ampliació i reforma de vivenda unifamiliar aïllada.

  Creu que ja té final d’obra (ho comprovarà) i, per altra banda, no s’ha fet cap revisió d’ofici atès que les revisions es duen a terme quan existeixen extrems molt substanciats, si no se’n podrien fer sempre.

 

Pensam que a aquest cas fa falta una revisió de la llicència i així l'hem demanat. 

  1. Ens preocupen els moviments especulatius que hem detectat en torn a la casa al costat de l'ermita del Calvari. Volem saber si s’ha rebut qualque petició de llicència d’obres a aquesta zona?

No consta cap petició de llicència però si que també han observat aquests moviments.

Ja vam fer un article sobre el tema "Fer negoci al calvari" i seguim fent feina al mateix

  1. S’ha obert cap expedient per incompliment de l’actual ordenança reguladora de l’ús de la via pública?

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Encara no s’ha imposat cap sanció però la policia municipal ja ha aixecat actes d’inspecció per excés d’ocupació; també hi ha reduccions d’ocupació respecte anys anteriors.

 La veritat que nosaltres no hem vist aquesta reducció i vosaltres?

 

 

  1. Quan es pensa tornar a posar a exposició pública la nova ordenança reguladora de la ocupació de via pública amb taules i cadires?

S’han de contestar les al·legacions i també revisar l’ordenança; segurament hi haurà un altre termini d’exposició pública.

  1. Ja ha fet l’informe el cadastre per la continuació de l’expedient d'infracció urbanística obert a la fina de Ternelles, polígon 4 parcel·la 469. En  cas de resposta negativa voliam una explicació d’aquest retard de mesos en fer aquest informe?

No s'ha fet, la gerència del cadastre encara no ha fet l'informe, per que s'està fent amb cura.

  1. Respecte a l’encreuament de declaracions a la premsa que ha hagut aquests dies entre diferents membres de l’equip de govern d’UM-UNPI i el PSOE tenim una sèrie de qüestions:

-         Quin personal té la regidora delegada del Moll, na Francisca Ramon,al seu càrrec? Per què el regidor Jaume Plomer del seu grup diu que no té personal al seu càrrec?

 

-         Si la regidora delegada del Moll fa una feina de coordinació entre àrees, i el regidor del seu grup Jaume Plomer  diu que no és responsable de les deficiències de manteniment denunciades al Port de Pollença. Qual és el problema? La regidora no dona les ordres pertinents o el regidor de serveis no fa la seva feina?

-         És cert que el batle va adoptar la decisió de realitzar l’experiència pilot de semipeatonització al Port sense informar als seus socis de govern (declaracions del regidor Jaume Plomer que surten publicade al diari Ultima Hora del passat 16 de juny )

-         Després de tota aquesta polèmica i de que s’hagin lliurat més de 500 signatures que demanen la dimissió de la Delegada del Port, Senyora Francisca Ramon. Què decisions s’ha pres per solucionar els problemes denunciats al Port ?

La regidora Sra. Francisca Ramon té la confiança total de l’equip de govern i fa feina conjuntament amb totes les àrees atès que els assumptes del moll afecten a tots; es destinarà una partida econòmica més grossa i es realitzaran més reunions entre els regidors/es per obtenir més coordinació.

El regidor Jaume Plomer no va contestar a les preguntes per que les seves declaracions,   les va fer com secretari no com regidor !

 

                          Genial i real com la vida mateixa... Manel Fontdevila

 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Preguntes juny 1

Pepe | 04/08/2009, 23:43

El millor regal és aquest dies que desconnectaré de la política molt tranquil·lament per que deix el partit en bones mans.

Miquel Sánchez

Re: Preguntes juny 1

Miquel Sánchez | 04/08/2009, 09:21

pepe, ara que rebre regals ja no és delicte.

Què t'han regalat tio? Venga.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb