URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

10 conclusions de l'operació Voltor.1

Alternativa | 09 Febrer, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Fem una segona valoració de l’operació Voltor (la catarsi).

1.- Resulta molt difícil creure el que defensa el nostre batle i altres dirigents d’UM; que només ens trobam davant d’un cas de fallades de gestió i temes administratius. Encara que s’ha de mantenir la presumpció d’innocència, els delictes imputats per la fiscalia i el Jutjat són molt greus; s’imputa a la trama d'Inestur el desviament d'1,2 milions d'euros i atribueix als acusats els delictes de frau, malversació de doblers públics, prevaricació i suborns

2.- Antoni Oliver, ex-regidor de cultura (2003-2007),  número sis de la llista electoral d’UM-UNPI a Pollença, “assesor especial”de cultura del batle (des del cessament d’en Tomeu Cifre) i fins ara un dels noms que se sentia com substitut d’en Joan a la batlia;  és qui acumula el major nombre de delictes penals. Se li imputen delictes de frau, malversació, un delicte continuat de prevaricació administrativa, coaccions i suborn. A diferents diaris com el Diario de Mallorca s'informa de com Antoni Oliver va ordenar canviar al guanyador d'un concurs convocat en aquesta legislatura per l’ Inestur per una quantia de 360.000 euros: La seva explicació és que Miquel Àngel Flaquer l’havia obligat! Coses que pasen quan l’ética es posa per davall de la cadira.


3.- Sense entrar en el tema penal s’ha demostrat  el que significa “ho nostro” per a UM; clientelisme i caciquisme a ple segle XXI, parlar dels doblers públics com si fossin propis i repartir-les només entre amics sense importar que és millor o més necessari pel bé comú.  Aquesta  pràctica corrupta del que significa la política és la mateixa que hem denunciat al cas d’en Martí Ochogavía, no es pot consentir. Hem de recuperar l’ética a la política amb urgència.

4.- S’ha demostrat la facilitat amb que les empreses públiques escapen als controls democràtics i el perillós que és això sobre tot quan la resta de socis de govern preferien mirar cap a altre costat. A Pollença tenim un bon exemple amb el Consorci de la Gola, un forat negre de doblers públics del que la’oposició pràcticament no sabem més que el que publica la premsa, a pesar de demanar en nombroses ocasions informació.  Pensam que aquest Consorci s’hauria d’unir al 20 d’empreses públiques que han estat suprimides i així el demanarem.

5.- Ha quedat també demostrat l’excés de càrrecs de confiança  i polítics a les institucions. S’ha expulsat a 130 càrrecs d’UM a les tres insitucions i això sense contar encara els que hi ha a empreses públiques com EMAYA on UM ha col·locat a nombrosos militants i simpatizants. Massa càrrecs  amb uns bons sous que surten de la nostra  butxaca sobre tot quan després els mateixos al ser acusats de una malifeta diuen"que no llegeixen el que firmen"... Per fer se fotografies i anar d'inaguració en inaguració no necessitam tanta de gent.

Genial Quino en diversitat funcional

 

 

Comentaris

ufffffffffffff

PP + UM= corrupció?

ufffffffffffff | 16/02/2010, 15:38

Si aquesta llista no basta perque a UM facin una reflexió de que no s'han fet coses bé, alomillor haurem de parar més de secta que de partit:

- Miquel Nadal, regidor de Palma, ex conseller de Turisme, ex líder de UM. Detingut pel cas Voltor de supossat desviament de fondos. Imputat també en els casos Can Domenge i Maquillatge. En llibertat sota fiança.
- Miquel Àngel Grimalt, ex conseller de Medi Ambient. Imputado por el caso Maquillatje. (Una persona que malgrat tot, me dol veuré en aquesta situació processal)
- Miquel Àngel Flaquer, ex cosellerex líder de UM. Detingut pel cas Voltor de supossat desviament de fondos. Imputat també en els casos Can Domenge i Maquillatge. En Llibertat sota fiança.
- Antoni Oliver, ex director de Calidad Ambiental y ex gerent del Institut de Turisme. en llibertat sota fiança.
- Joan Sastre, ex director general de Turismo y regidor de Porreres. En llibertat sota fiança.
Antoni Rebassa, ex gerent de área de Inestur i regidor d'Alaró. En llibertat, sense fiança, però amb càrrecs.
- Álvaro Llompart, contable de UM i ex administrador del Inestur. En llibertat sota fiança.
- María Antonia Munar, presidenta del Parlamento balear, ex líder de UM, imputada en el cas Maquillaje i el cas Can Domenge.

són genials

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

són genials | 12/02/2010, 20:05

Sorpresa; l'Agrupació Socialista que fa notes de premsa sobre un fogueró,encara no diu res sobre la decisió d'Antich de llevar del govern a UM.
Ay Paca, Paquita, Paca...

castaldo

tufo

castaldo | 10/02/2010, 10:39

Es veu, pere vei, que això de l'honradesa i les coses clares no es lo teu, he?

maki

vei

maki | 10/02/2010, 10:36

Enga, pepe, dexins robar un poquet, nomes un poquet?

maki

oxogavia

maki | 10/02/2010, 10:34

Ochogavia dimitir????!!!

JA, JA ,JA, JA, JA ,JA,

Pepe

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

Pepe | 10/02/2010, 10:29

Pere i veí una vegada més ens trobam amb la idea de matar al missatger.
El que destrossa el Festival és la seva situació comptable irregular.
Respecte al protagonisme si aquesta situació il·legal s'hagués solucionat al 2008 quan la vam conèixer i la vam denunciar internament ningú s'hagués ni tan sols adonat compte.
Hem tengut molt de paciència però evidentment en aquest moment crec que no és massa demanar complir la llei ique els comptes del Festival siguin fiscalitzat per qui le correspon que no es una altre que l'interventor. Si tot està bé no sé a que venen tan de nerviós i si hi ha irregularitat se han de solucionar i depurar responsabilitats, i això no és "carregar-se el festival".

Garci

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

Garci | 10/02/2010, 10:20

Que trist és veure com a alguns els molesta veure com demanam que les coses es facin segons la llei.

Que preferiu, un Festival on no sabem on van a parar els diners?

Que té a veure la fiscalització del Festival amb la seva desaparició o no?

en bosses

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

en bosses | 10/02/2010, 10:12

Pere i Veï, és increïble que hi hagi gent com voltres. Quan qualcú com la gent d’Alternativa s’esforça per aclarir comptes dubtosos i procurar que no ens robin, voltros feis aquests comentaris embullosos. Així anam.
Quins interessos deveu tenir vosaltres?

Miquel Sánchez

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

Miquel Sánchez | 10/02/2010, 09:53

De fora qué? Vols viure a un poble amb prestigi, dacord, vols que això surti per un ull de la cara? d'acord.

Però al manco vull veure les factures.

Entrant a la part artística, que no és el motiu de l'article, crec que cal "pollensinitzar" el festival, fer un festival amb preus populars per tota la gent, i intertar engrescar els porfessors i professores de música de les escoles pollencines perquè els nins estimin el festival, s'ha de facilitar als docents el programa del mateix el darrer trimestre d'escola i preperar els alumnes pel que es podran trobar al mateix.

El festival com reclam turístic avui en dia és una mentida, com va dir en Turgut per aquest blog, disfrutem el festival, i és el que hem de fer.

Pere

Destroidors

Pere | 10/02/2010, 09:20

Jo crec que per aquesta contrada urxellera en hi ha qualcun que es carregaria el que fos si això li dona protagonisme. De fora vindran que tot ho detrossaran.

Veï

Festival de Pollença

Veï | 10/02/2010, 09:16

Esper que ara aprofitant que les aigües van mogudes no te vulguis carregar el Festival de Pollença, perque això ja seria massa per la teva part

en bosses

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

en bosses | 10/02/2010, 08:18

Prevadicació = prevaricar amb dedicació.

Pau

Prevadicacio

Pau | 10/02/2010, 08:00

ja que no em deis que vol dir prevadicació, vos record que en garzón ha estat imputat per prevadicació també en referencia a la repressio franquista.

Sorpreses

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

Sorpreses | 09/02/2010, 23:14

Si en aquest moment dimiteix í Ochogavía, en Toni entraria com regidor. Quina ironia no?

Aleluia

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

Aleluia | 09/02/2010, 23:09

Fiança. El frare Joan ha intercedit i Colonya ha avalat

Comentarista desafortunat

D'on treuen tants de doblers

Comentarista desafortunat | 09/02/2010, 19:26

Una altre pregunta: d'on ha tret en Toni els 100.000 euros per pagar la fiança? Perque jo, que no tenc un sou xerec, no els tenc i ni tan sols el banc me'ls voldria donar
Per cert, si la fiança és de 100.000 € (16 milions de pts), quina deu ser la quantitat que presumptament ha robat?

Follonero

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

Follonero | 09/02/2010, 19:21

Pau el que està clar es que la corrupció a mallorca té dos noms PP i UM. Esper que la gent recordi això a l'hora d'anar a votar.
De totes formes crec que seria bo fer auditoria a totes les conselleries i no sols a les de UM, seria una bona senyal de trasparencia que aixi com estan les coses bona falta fa.
Ah i respecte al PSOE de pollença també esper que la gent s'en recordi del seu recolzament incondicional a UM

en bosses

Re: 10 conclusions de l'operació Voltor.1

en bosses | 09/02/2010, 17:19

Pau, a què dona gust fer-se palles mentals?

Pau

Conselleries i empreses

Pau | 09/02/2010, 16:44

Per que si sobraven conselleries i empreses públiques no es varen eliminar a l'innici de la legislatura?

Perque només s'eliminen les d'UM i no es toquen les del BLOC o les del PSOE?

Pq el Sr. Antic continua al Govern essent el partit en manco vots una vegada romput el pacte?

pq la ruptura del pacte fa que les persones de UM no imputades no siguin legitimes, si la legitimitat de càrrec tan de President/a, Batlesa com les dels càrrecs les va donar el pacte?

pacte romput = a tornar a l'innici = No tenen legitimitat pel govern i sino eleccions.

per que amb la Constitució en la ma i amb la pressumció d'innocencia paguen justs per pecadors?

Consell: Alerta amb el que publica la prensa, no tot és cert i recordau que no ho podeu verificar pel secret de sumari.

ja que hi sou que vol dir "prevaricació administrativa"'

Joan

SIsisi

Joan | 09/02/2010, 16:24

Frares? Vaja simil més desafortunat...

pepito grillo

FORÇA TONI OLIVER

pepito grillo | 09/02/2010, 15:27

Toni forever, ara tornarà a ser company de pepe garcia, tornarà a l'institut a fer feina, i entre en toni i en pepe podran explicar història en anglès.

Forever toni&pepe

Sor Ciril·la

Beato fals

Sor Ciril·la | 09/02/2010, 13:32

Santo di guixo, que ni cago ni pixo.

Colonya Avals Ètics

QUIN FRARE AQUEST RULL

Colonya Avals Ètics | 09/02/2010, 13:17

"Encara hi ha frares per tant hi ha convent" ha declarat en Joan Cerdà Rull a IB3 Televisió. Tal vegada tots aquest frares acabin convertits amb monges de clausura.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb