URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La Màfia

Alternativa | 30 Abril, 2010 05:58 | facebook.com twitter.com

La primera sorpresa del dia va ser saber que Rafel Morro , tancador de la carretera vella de Lluc i promotor de l'oposició a declarar BIC el centre històric de Pollença, organtizava un dinar amb coques, vi davant de Can Llobera. Inclús es van permetre pujar al ple a convidar (amb escàs èxit) a la gent que omplia el ple . És clar que per UM i els seus acòlits el ple municipal s'ha convertit en una molèstia. Es mouen millor entre mentides, remorsi sopars, molt de sopars.

Respecte al ple es va retirar  " la delegació mitjançant conveni per a la recaptació de tributs municipals". La raó és que abans no havia portat cap informe a la comissió informativa. L'enèsim nyap del regidor d'Hisenda.

Sorprenentment l'equip de govern va presentar de urgència  la prorroga de la modificació puntual de l'article 60 de l'Ordenança de Policia i Bon Govern de l'Ajuntament de Pollença. "Durant l'any 2010, l'Ajuntament podrà autoritzar obres durant el periode que va des d'1 de maig al 15 de juny, i d'1 d'octubre a 30 d'octubre, prèvia audiència amb l'empresa constructora i els possibles establiments turístics afectats on es determinarà en quines condicions es pot desenvolupar la dita obra". Un tema pel que havíem demanat fa mesos al ple sense resposta.  La raó del canvi és reduir les conseqüències de la crisi actual al sector de la construcció. A un tema polèmic i complex una vegada més hem trobat la improvisació i manca de criteri amb la que funciona l'equip de govern. Vam mantenir la mateixa opinió que fa un any(veure article anterior sobre el tema). La moció va ser aprovada amb els vots a favor d'UM-UNPi, PSOE i el nostre i l'abstenció de PP-UMP i PSM.

 Respecte a les preguntes, primer es va canviar el que s'havia fet fins ara i es van contestar les preguntes orals i després les escrites. D'aquesta manera les preguntes més esperades per la gent es van fer més tard. Igualment el batle no va deixar pràcticament replicar als regidors de l'oposició i em  va fer dos advertències d'expulsió al en molt poc temps. Clar que després quan vaig perdre els nerviós amb el regidor d'Hisenda ( li vaig cridar) i em podia  advertir amb raó no el va fer. Ja vaig demanar  perdó al moment i el torn a demanar. 

En general, ja publicarem les respostes concretes, però voliam comentar al manco un parell de temes. Va restar molt clar l'immobilisme de l'equip de govern, en alguns temes amb l'excusa de la crisi... La realitat és que a una any de les eleccions no volem molestar a ningú.

EXPLOTACIÓ DE LES PLATGES.

Defensa tancada del batle de l'Associació de Veïns del Port i cap explicació convincent de per que`no han fet res per evitar el desastre de tenir avui les platges del Port sense serveis. 

LES CONVERSES DEL CAS VOLTOR.

El batle va negar les vinculacions entre el cas voltor i Pollença a pesar de que  al sumari hi ha nombroses converses sobre pràctiques com mínim irregulars i immorals a  Pollença i  que la nostra denúncia sobre el festival s'ha inclòs al sumari .

Moltes mentides i comportament indignes.

LA REDACCIÓ DEL PLA DE MOBILITAT.

A aquest tema  davant la manca de respostes del regidor de medi ambient vaig perdre els nervis. Com la licitació va ser legal la resta ja no importa, i a pesar dels incompliments flagrants del contracte cap problema, després de tot són els nostres doblers. Més baix no poden caure els regidors del PSOE.

 En resum esperam que les converses de l'operació voltor hagin obert els ulls a més d'un sobre quin equip de govern tenim. El batle va dir que l'acció conjunta de l'oposició li recordava al pacte Ribbentrop- Molotov. Bé jo li puc dir, també des del respecte democràtic com va dir ell, que les  converses i comportaments publicats de l'operació voltor em recorden a la màfia.

Recordau avui, Divendres 30, 20.30h. Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya.

Xerrada

Dona i repressió sota el franquisme. El cas de les Illes Balears.

A càrrec de David Ginard Feron.

 

Comentaris

Joan

FINCA DE LES CREUS

Joan | 02/05/2010, 17:56

A les Creus, una finca propetat de'n Rafel Morro, s'han hormigonat camins, s'han fet obres de reforma, s'han ampliat una petita caseta de figaral convertint-la amb un "chalet", s'han tallat centanars d'arbres... I jo que h pas sovint per aquesta finca MAI hi he vist un cartell amb la partinent llicència d'obra.
Que tire la primera piedra quien este libre de pecado...

JRV

realitat

JRV | 02/05/2010, 08:28

Tal volta li hem d'agrair a Rafel Morro l'evidència real de que la condició humana i social no ha canviat tant, al manco a Pollença. Malgrat ell no doni la cara directament, es a dir, presentant-se a eleccions, te al batlle manipulat, o al manco, acollonat, i pot fer practicament el que li dona la gana. : tancar camins publics amb la tolerància del batlle, manipular els ciutadans en la questió del BIC, manipular l'arquitecte municipal, intentar acollonar els funcionaris honestos...
Ell s'ha donat compte que la debilitat de l'Ajuntament en el seu conjunt es tan gran, la ddefensa dels interessos públics és tan secundaria pels regidors de l'equip de govern, que no és ficaran amb ell seriossament, i ho fa a cara alta, aquesta és la diferencia amb altres (a rquitecte, president de la AAVV, per exemple).

Pepe

Re: La Màfia

Pepe | 02/05/2010, 08:06

Gràcies Manolo.
Rafel és una persona que només es mou pels seus interessos i la seva preocupació pel bé comú es pot veure en el tancament de la carretera vella de Lluc.
Un personatge més propi dle caciquisme de principi del segle XX quan a Pollença abans de les eleccions els cacics convidaven a licor i tabac als que anaven a vota.

Manolo E.

Rafel Morro??

Manolo E. | 01/05/2010, 17:00

Rafel morro o rafel "moro", es un sinvegüenza, un manipulador hacia sus intereses, el puede hacer lo que le salga de las pe... y no pasa nada, pone barreras, quita barreras, ahora abre una ventana en su casa de la plaza y nadie le dice nada, vaya sinvergüenza pero de los grandes. PEPE no podran con nosotros. Ánimo y suerte.

Alternativa per Pollença

Re: La Màfia

Alternativa per Pollença | 01/05/2010, 09:27

I al mateix diari UH, el senyor Rafel Morro, que només es mou pel seu propi interés, és proclama portaveu dels pollencins:

«a los pollencins no nos agrada que la sala de plenos del Ajuntament, que representa al pueblo, sea un gallinero. Necesitamos soluciones, no un juicio paralelo a los juicios policiales»

Alternativa per Pollença

Re: La Màfia

Alternativa per Pollença | 01/05/2010, 09:25

Al UH
El alcalde de Pollença se niega a dimitir por la vinculación del ‘caso Voltor’ con el Ajuntament
h ttp://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/el-alcalde-de-pollen-a-se-niega-a-dimitir-por-la-vinculacion-del-caso-voltor-con-el-ajuntament.html

Alternativa per Pollença

Re: La Màfia

Alternativa per Pollença | 01/05/2010, 09:23

Al DdM

Cerdà dice que su "único vínculo" con el caso Voltor es su amistad con Oliver.

Denuncian favoritismos a la AAVV del Port por la explotación de la playa

Pepe

Re: La Màfia

Pepe | 01/05/2010, 09:20

JRV els "tomeus" no van ser advertits i crec entre les primeres intervencions (dos advertències) i les del Tomeu (PP)no havia gran diferència, al tema de les platges si que va estar contundent.
Evidentment UM i PP mantenen els ponts oberts per futurs pactes mentre que els regiodr del PSOE es deixen utilitzr de mala manera.

Joan C

Re: La Màfia

Joan C | 01/05/2010, 09:06

No m'acava d'agradar el tema de la utilització política del Barça per Joan Laporta, crec que és cert que el Barça és més que un club i que en certa manera ha d'ajudar a transmetre el que és Catalunya a la resta del món. Però per altra banda crec que en Laporta ha utilitzat el Barça per fer carrera política.

JRV

El que no llora...

JRV | 01/05/2010, 08:06

No estic ben d'acord amb tu, Miquel. Catalunya està, li agradi o no, dins l'estat espanyol on el lema " el que no llora, no mama" és plenament vigent i on el que crida mes fort sembla que és el que te mes raó. A Catalunya per tant el Barça crec que TAMBE es utilitzat amb aquestes finalitats.
Com deia Baroja, a Espanya és paga menys per la feina, es paga mes per la submissió, i ja que Catalunya és feinera i submissa, el Barça fa renou. Res d'estrany.

JRV

Molestos

JRV | 30/04/2010, 19:19

Me sap greu no haver estat al Ple, sobre tot amb un pallasso animant l'exterior de Can Llobera...Me demano si el batlle també va advertir d'expulsió Els Tomeus Cifres...
I si Tomeu Cifre Ochogavia encara te coses a amagar, perque ell sap ser agressiu quan vol...

JRV

Venedors de fum

JRV | 30/04/2010, 19:16

Certament, el paper de Juanjo Mir és patètic, defensant l'indefensable, sient que ells no es com el tandem Francisca-Joan Cerdà. Qui va fer el cartell les passades eleccions juntant les dues mitges cares( dues de la mateixa moneda) ja coneixia l'assumpte...

JRV

Venedors de fum

JRV | 30/04/2010, 19:16

Certament, el paper de Juanjo Mir és patètic, defensant l'indefensable, sient que ells no es com el tandem Francisca-Joan Cerdà. Qui va fer el cartell les passades eleccions juntant les dues mitges cares( dues de la mateixa moneda) ja coneixia l'assumpte...

Miquel Sánchez

Notícia TDT

Miquel Sánchez | 30/04/2010, 16:19

Els seguidors del canal SONY ET, ja no podreu gaudir del mateix, avui aquest canal ha estat substituït pel canal AXN propietat també de multinacional nipona, per poder veure aquest canal s'ha d'estar abonat a GOL TV i serà snse pagar més fins al mes de setembre.

AXN és una canal principalment de sèries de televisió.

Pepe

Re: La Màfia

Pepe | 30/04/2010, 15:20

La banda sonora d'aquest equip de govern és "desidia la borde del mar" i tu Joan C. els demanes feina.

Joan C

Re: La Màfia

Joan C | 30/04/2010, 12:08

Trobau normal que un local de un restaurant que està tancat hagi de pagar la basura com si estigués obert?

Joan C

Re: La Màfia

Joan C | 30/04/2010, 12:08

Trobau normal que un local de un restaurant que està tancat hagi de pagar la basura com si estigués obert?

Pepe

Re: La Màfia

Pepe | 30/04/2010, 09:39

El perfil del número 1 d'UM a Pollença en aquest moment ha de ser una persona sense ideologia ni escrúpols.

Pepe

Re: La Màfia

Pepe | 30/04/2010, 09:27

El paper d'en Juanjo Mir a aquesta legislatura ha estat molt trist, ahir només va ser un capítol més.
Els regidors del PSOE han donat la cara més d'una vegada i dues en defensa d'UM, mentre que UM sempre els deixa tots sols.
Ahir per exemple el batle no em deixava pràcticament replicar-se i després em va deixar dir-le tot el que volia a Juanjo.

José.

NOTICIA PRIMICIA

José. | 30/04/2010, 09:05

Fuentes oficiales informan que, supuestamente a lo largo de la semana que viene, UM Pollença presentarà a su nuevo candidato. Hagan sus apuestas.

Miquel Sánchez

Re: La Màfia

Miquel Sánchez | 30/04/2010, 07:43

Ahir va ser un plenari com dirien a la ràdio "lleno hasta bandera", em va cridar l'atenció la presència de tots els empleats de les platges de AAVV.

Disortadament em vaig haver d'anar a la moció d'urgència per un dany col.lateral pel fet de retard de l'Ajuntament en pagar les factures als industrials (però d'això ja em parlarem un altre dia).

Follonero

Re: La Màfia

Follonero | 30/04/2010, 07:35

Lo del PSOE i l transparència evidentment o deia amb ironia. M'haguès agradat escoltar les explicacions sobre el tema del pla de mobilitat en boca de Francisca Ramón en lloc de la d'en Juanjo "alias me como todo los marrones"

idoi

Dimissió

idoi | 30/04/2010, 06:46

Si tengues dignitat, Joan Cerdà dimitiria.

vaja

Vaja duo

vaja | 30/04/2010, 06:46

Rafel Morro + Joan Cerdà = LOVE

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb