URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

INFORMACIÓ (2a part)... Pla de Futura Gestió (II)

Alternativa | 24 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Continuam amb la segona part del nostre PLA DE FUTURA GESTIÓ pel municipi perquè sigui enriquit amb les propostes de canvis, noves inclusions o aportacions de tothom que vulgui dir-hi la seva. 

INFORMACIÓ (2a part).

8.      Potenciarem la ràdio municipal, aprofitant els mitjans de què disposam, per informar i detectar les mancances i les preocupacions de la ciutadania.

a)     Millorarem l’actual espai provisional de la ràdio i cercarem un espai adient. 

b)     Farem un estudi per tal de fer arribar la senyal de ràdio a tot el municipi, estudiant la conveniència de la instal·lació de nous repetidors.

c)     Mantindrem i reforçarem la independència de gestió i professional de la ràdio municipal, per evitar-ne les ingerències partidistes.

d)     Estabilitzarem laboralment les condicions dels treballadors, equiparant-los a la resta de personal laboral, tant del matí com de la tarda. Contractant preferiblement tècnics-locutors (treballadors amb capacitat per a realitzar ambdues tasques) per tal de diversificar la feina individual i poder augmentar les hores de ràdio, degut a la fatiga de la locució.

e)     Dotarem a la ràdio d’uns recursos econòmics adients que garanteixin uns continguts radiofònics de qualitat, una estructura de personal mínima i estable, però suficient, per fer un servei públic i l’encaix dels col·laboradors i de les entitats ciutadanes a l’emissora, tendint a la “professionalització” gradual de la ràdio municipal.

f)       Dotarem la ràdio amb el material necessari per a aquesta professionalització, amb la finalitat  d’abandonar la precarietat.

g)     Regularitzarem l’assignació pressupostària de la ràdio en forma de contracte-programa. El contracte programa és la fórmula que utilitzen les televisions i ràdios publiques per determinar quins continguts es poden considerar servei públic i, conseqüentment dotar-los d’una partida pressupostària que permeti donar el servei.

h)     Farem un pla per tal d’augmentar els ingressos de la ràdio per mitjà de la publicitat. Això ajudarà a solventar la manca de pressupost i personal i permetrà retribuir d’alguna manera als col·laboradors.

i)       Impulsarem l’emissió de la ràdio a través d’Internet.

j)        Cedirem i impulsarem els espais de la ràdio a tots els col·lectius i gent interessada del poble per aconseguir una ràdio el més comunitària i participativa possible.

k)     Promourem  la relació entre la ràdio municipal i tots els centres d’ensenyament per tal que puguin participar i fer de la ràdio una eina educativa amb la creació de tallers escolars.

l)        Dotarem la sala de plens amb material suficient per a retransmetre els plens de manera digna.

m)   Donarem difusió a través de la ràdio municipal a tots aquells projectes i maquetes dels grups de música locals.

n)     Aprofitarem els convenis amb RTVM i la Federació de Ràdios de Catalunya per tal d’augmentar la programació en els horaris on no hi ha programació pròpia.


Punts anteriors del PLA DE FUTURA GESTIÓ:

1- Informació (part.1).


RECORDAU:

- El PLA DE FUTURA GESTIÓ és un programa de gestió del municipi a llarg plaç i no només pels propers 4 anys.

-Som conscients que amb la situació econòmica i amb el desgavell organitzatiu que pateix l'ajuntament en aquests moments, aquest PLA DE FUTURA GESTIÓ no és realitzable en un temps breu.

Els nostre propòsit en fer aquest pla no és altre que mostrar la nostra idea de poble per al futur i demanar-vos que ens faceu les aportacions que cregueu necessàries mitjançant aquesta eina democràtica que és el bloc. Totes les propostes, crítiques o idees seran ben rebudes, debatudes i, si escau, afegides al PLA DE FUTURA GESTIÓ definitiu.

 

Comentaris

Pepe

Re: INFORMACIÓ (2a part)... Pla de Futura Gestió (II)

Pepe | 24/01/2011, 17:28

La ràdio municipal ha de ser l'eina fonamental de comunicació i intercanvi de idees amb els ciutadans. Una inversió com la ràdio municipal s'ha d'aprofitar al màxim i ha de servir per estalviar doblers en publicitat que moltes vegades respon més a interessos partidistes que a necessitats reals.

Del DM

Vertedero y procesionaria en suelo y ramas de pinos centenarios.

Del DM | 24/01/2011, 09:52

Dejo a la consideración de este periódico la realización de un reportaje fotográfico sobre unos pinos centenarios que se encuentran entre el edificio nuevo de Gesa y el Hospital de Sant Joan de Déu justo detrás de la parada del numero 30 de la EMT.En el suelo encontramos un vertedero y en sus ramas se pueden contar más de 20 bolsas de procesionaria que hacen que las campañas con avioneta contra la procesionaria no sirvan para nada.Todo esto a 60 metros de la entrada del Hospital Sant Joan de Déu.Es un caso digno de ser llevado ante la opinión pública para que ella misma juzgue el mucho trabajo que realizan "nuestras autoridades".Rogaría una solución así como que el GOB y la Sociedad Protectora de animales y plantas de Mallorca tomaran cartas en este asunto.¿Por qué se tienen que dejar morir unos pinos centenarios sin que nadie haga nada ni intervenga??.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb