URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

INFORMACIÓ (1a part.)... Pla de Futura Gestió (I)

Alternativa | 21 Gener, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui començam a publicar el que serà el nostre PLA DE FUTURA GESTIÓ del poble. Però abans hem d'aclarir una sèrie de punts per evitar equívocs:

- El PLA DE FUTURA GESTIÓ és un programa de gestió del municipi a llarg plaç i no només pels propers 4 anys.

-Som conscients que amb la situació econòmica i amb el desgavell organitzatiu que pateix l'ajuntament en aquests moments, aquest PLA DE FUTURA GESTIÓ no és realitzable en un temps breu.

Els nostre propòsit en fer aquest pla no és altre que mostrar la nostra idea de poble per al futur i demanar-vos que ens faceu les aportacions que cregueu necessàries mitjançant aquesta eina democràtica que és el bloc. Totes les propostes, crítiques o idees seran ben rebudes, debatudes i, si escau, afegides al PLA DE FUTURA GESTIÓ definitiu.1. INFORMACIÓ (1a part.)

Volem una Pollença on la ciutadania estigui ben informada i pugui opinar i prendre decisions claus en la seva vida quotidiana. Cal una administració moderna, transparent i eficaç amb capacitat de donar respostes i resoldre la tramitació administrativa amb rapidesa.

PROPOSTES

1.      Millorarem i potenciarem la pàgina web de l’Ajuntament i la comunicació via Internet amb els ciutadans. Al ple de juliol de 2008 es va rebutjar la nostra moció relativa a la inclusió d'enllaços a la pàgina web municipal (article).

-  Publicarem tota la documentació pública complint la llei de protecció de dades, feina que venim fent a aquest bloc però que s'hauria de millorar i fer de manera institucional.

- Ampliarem els punts de connexió municipal  a Internet.

2.      Contestarem als ciutadans qualsevol reclamació, plec o petició que facin per escrit.

3.      Farem un ple extraordinari al 2013 sobre l'estat del municipi, i hi podran participar les associacions i  ciutadans que ho desitgin.

4.      Redactarem memòries anuals dels diferents serveis de l'Ajuntament i les farem públiques.

5.      Repararem i recuperarem els taulons municipals com a eina de comunicació.

6.      Desenvoluparem el conveni subscrit entre l'Administració General de l'Estat i la Comunitat Autònoma per a la implantació d'una xarxa d'oficines integrades d'atenció ciutadana (oficina de contacte). Es tracta de donar tots els serveis d'informació, orientació, atenció i tramitació de l'activitat administrativa a un espai. (Aprovat per unanimitat al ple de juny de 2008).

7.      Publicarem la declaració de béns patrimonials i activitats dels càrrecs electes. (Moció que vam presentar al desembre de 2008 i es va aprovar però només fent la publicació de forma voluntària. Articles 1 i 2).

 

Comentaris

Pepe

Re: INFORMACIÓ (1a part.)... Pla de Futura Gestió (I)

Pepe | 11/03/2011, 16:14

Gràcies Maria.
Ampliant el que ha dit en Garci, al ple de juliol de l'any passat vam presentar una moció conjunta amb el PSM, a favor del Dret a Decidir i les Consultes Populars, proposada per la Plataforma de carrecs municipals Avançam (www.avançam.cat/blog/).++¡¡
Es va aprovar,amb el vot a favor de tots els grups excepte el PP que es va abstenir.
h
ttp://alternativa.balearweb.net/post/88215

Garci

Re: INFORMACIÓ (1a part.)... Pla de Futura Gestió (I)

Garci | 11/03/2011, 12:10

Hola Maria. En el tema de les consultes sobiranistes, que no és competència municipal, nosaltres estem per l'autodeterminació. Tots els pobles han de decidir què volen ser. I en aquest sentit ens vàrem sumar a la Plataforma pel Dret a Decidir.

Esper haver-te respost.

Maria

Re: INFORMACIÓ (1a part.)... Pla de Futura Gestió (I)

Maria | 11/03/2011, 11:58

Bon dia, teniu el meu suport per les properes eleccions, pens que estau fent una gran tasca pel municipi. També, volia saber quines propostes o objectius presentau respecte les consultes sobiranistes a Pollença. Gràcies

Pepe

Re: INFORMACIÓ (1a part.)... Pla de Futura Gestió (I)

Pepe | 21/01/2011, 09:37

El que publicam avui pens que es pot fer a la seva totalitat a la següent legislatura.
A l'Ajuntament hi ha un gran dèficit de transparència.
No pot ser que a la majoria de les ocasions no es contesti als ciutadans quan fan una queixa o prec per escrit. Som els ciutadans els que amb els nostres impostos mantenim l'Ajuntament i com mínim mereixem respostes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb