URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Alternativa | 28 Octubre, 2011 06:00

Quatre hores de ple, no es van fer la part de control i seguiment, inclosos els precs i preguntes. Fins la moció referent als circs el ple es trobava ple de públic, sobre tot destacava la presència de militants d'anima naturalis ica animalista amb cartells reivindicatius contra el circ amb animals, també n'hi ha gent del circ Roma.

Es van aprovar tots els punts que es presentaven. 

 

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació definitiva, si procedeix, de la modificació puntual de l'article 60 i la correcció d'error material de transcripció de l'article 61 de l'ordenança municipal de Policia i Bon Govern.

Aprovada per unanimitat

2.- Aprovació, si procedeix, de la dissolució de l'organisme autònom Patronat Municipal de Turisme de Pollença

 

 Aprovada amb l’abstenció de Convergència, UMP i Esquerra.

L'Àrea de Turisme passarà a dependre directament de l'Ajuntament, com ja vam informar al seu dia (article) . Esperam que millori la participació dels grups polítics (actualment no tots tenen representació al Patronat), també esperam una col·laboració i participació per part del sector privat.

3.- Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació puntual de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa  pel servei de recollida domiciliària i de tractament de fems i residus.

 

 Aprovada amb els vots de PP-Lliga, abstenció de Convergência i UMP i vot em contra d’Alternativa, PSOE, PSM i Esquerra

 Vam demanar un compromís per part de l’equip de govern de complir amb les recomanacions del tècnic de medi ambient, que no es va produir i per tant vam votar em contra.  Farem un article.

4.- Aprovació provisional, si procedeix, de la modificació puntual de l'ordenança fiscal de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlues) . Aprovada amb els vots a favor de PP, Lliga i UMP, abstenció de La resta.

 

 Aquesta modificació minimitzarà l'impacte pels contribuents l'aplicació de l'import íntegre dels valors cadastrals dels terrenys a l'hora de calcular la base imposable de l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana. El tipus de gravamen aplicable passa del 22% actual a un 17%. Vam optar per l’abstenció ja que de totes maneres la pujada amb aquesta reducció será important i volem estudiar la possible presentació d’al·legacions a la nostra assemblea.

 

5.- Moció presentada pels grups municipals d'Alternativa, PSOE, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa a la declaració de Pollença com a poble lliure de circs amb animals .

 Aprovada amb el vot a favor de Lliga, Alternativa, PSOE, UMP, PSM i Esquerra, abtencions de PP i Convergência.

 

Veure article  . Pollença va fer honor a la seva declaració de municipi amic dels animals i és el setè municipi de Mallorca en declarar-se lliure de circs amb animals. El resultat va ser rebut amb gran emoció per part dels animalistes presents al ple i una gran alegria per la nostra part. Farem un article.

6.- Moció presentada pels grups municipals d'Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa al compliment dels contractes signats amb les entitats pro-discapacitats  Aprovada per unanimitat

Esperam que el PP al govern i al consell demostri realment més sensibilitat social i que es prioritzi l’ajuda a les entitats pro-discapacitats.

7.- Moció presentada pels grups municipals d'Alternativa, PSOE, PSM-EN i Esquerra Republicana per a millorar el model de finançament local i rebutjar l'espoli fiscal. Aprovada per unanimitat.

 

L’equip de govern va demanar la retirada del tercer punt de la moció al que es demanava que l’Ajuntament estudiés formes de reclamació judicial per evitar el pagament d’aquests dobles i que es coordinés aquestes accions amb els altres municipis dels Països Catalans. Els grups que presentàvem la moció vam acceptar l’esmena sol·licitada amb el compromís d’enviar al govern un document que ja s’ha fet a altres municipis de Catalunya de petició dels doblers al govern

 

 

8.-  Propostes/Mocions d'urgència

 

Moció per la protecció d’edificis singulars del passeig Voramar-Colón-Hernán Cortés i treballar en l’elaboració del catàleg municipal de Patrimoni presentada per Alternativa, PSM i Esquerra Republicana. Aprovada per unanimitat.

 

PP, Convergència i UMP van mostrar els seus dubtes sobre el primer punt de la moció ja que Can Franc té una llicència que s’ha d’estudiar i es citava al primer punt.  Vam acceptar retirar la referència específica a Can Franch i d’aquesta manera al primer punt es demana finalment que l’Ajuntament estudiarà tots els recursos legals possibles per evitar la pèrdua de tots els immobles de primera línia ja senyalats a un informe del Departament de Patrimoni de juny de 2008. Farem un article sobre el tema.

 

 

Moció per mantenir la llei de mesures urgents i per tant la protecció de Cala Carbó  i  la part alta del Vilà. Presentada per Alternativa, PSOE, UMP, PSM i Esquerra Republicana. Aprovada per unanimitat.

 

Es va discutir extensament sobre la història urbanística de Cala Carbó i el Vilà i sobre el que passaria si es deroga la Llei de Mesures Urgents. Però tots estavam estar d’acord en que la Llei de mesures urgents és beneficiosa pel municipi i es va aprovar per unanimitat.

 

El circ bover, un exemple de circ mallorquí sense animals

 

 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Alternativa per Pollença | 29/10/2011, 17:15

Agrairem que eviteu insultar a ningú als comentaris. Podeu dir el que volgueu sense necessitat de faltar.

Gràcies.

Urdangarin

Payaso

Urdangarin | 29/10/2011, 17:11

Michell, no hagas más el payaso, o es que 4 años no te han bastado, de payaso-aprovechado, que nos conocemos!

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 29/10/2011, 16:21

A Maria Cerdà sóc lliure de contestar i comentar al blog que vulgui. Covard és amagar-se darrera de l'anonimat per no aportar més que verí.

Ara dius que has comentat que en Miguel pareixia haver guanyat un Òscar "pq per la radio quan el Batle va dir que s’aprobava la moció i anava a dir per quins vots i es va alçar tot aquell rebombori. Me va semblar sentir com en Miquel feia agraïments als assistents com si hagués guanyat una cosa a nivell personal..." El micro de Miguel estava apagat i no va dir res o sigui que no vulguis continuar embullant.

manolo el del bombo

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

manolo el del bombo | 29/10/2011, 14:52

Parece que estos de UM no se dan por vencidos, pese a que el "paraiso" se perdió para ellos hace unos meses siguen creyendo en el totem perdido en las urnas, Miguel ni caso

J.

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

J. | 29/10/2011, 14:44

A veure si a les fotografies o vídeo podeu trobar a "María Cerdà"

Alternativa per Pollença

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Alternativa per Pollença | 29/10/2011, 14:41

Un article i un munt d'enllaços amb la repercussió de l'aprovació a la pàgina d'anima naturalis, també n vídeo del moment de l'aprovació.
www.youtube.com/watch?v=EDf7w194wJQ

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 29/10/2011, 14:38

Volia donar una vegada més les gràcies al suport dels activistes d'AnimaNaturalis que van tenir un comportament exemplar. Mereix la pena llegir la bona descripció que ha escrit avui Joan Fraus al Diario de Mallorca.
www.diariodemallorca.es/part-forana/2011/10/29/sonrisas-lagrimas-pleno-pollenca/715806.html

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 29/10/2011, 14:31

Divendres d'hora baixa m'en vaig anar amb la família al refugi dels Tossals Verds, on he pogut desconnectar al manco un dia (tal vegada he d'enviar fotografies i proves a qualque comentarista del blog de la punta per demostrar-les que no faig comentaris anònims dels quals se m'acusa.)

Veig que n'hi ha gent que només sap treure verí als seus comentaris, res de nou, la pena és que entre aquestes persones n'hi hagi un regidor que firma com "María Cerdà" i que escriu al blog de Convergència. Diu aquest "María Cerdà que "en Sanchez aprovada la moció pareixia havia guanyat un Oscar!", jo era al costat de Miguel i ni tan sols em vaig adonar (me l'ha dit ell) que havia fet un signe de la victòria durant un segon. Aquest signe només el van poder veure els socis d'anima naturalis i els regidors que eren davant.
Com dic molt trist aquesta actitud d'aquest regidor.

Sapiens

Meeeeeh!

Sapiens | 29/10/2011, 13:43

El comentari de MEEEE!!!(Magdalena Estrany Espasa en antitèsis) és subrealista, digne d'una xarlotada cruel.

Joan Ramon

No entenc.

Joan Ramon | 29/10/2011, 12:17

És a dir, el plenari aprova sense cap vot en contra i 10 vots a favor una moció, i algu ens ve a contar que s'ha aprovat per gent de Calvia i Palma, no entenc res...
Salut i enhorabona.

manolo el del bombo

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

manolo el del bombo | 29/10/2011, 10:41

Parece que estos de UM no se dan por vencidos, pese a que el "paraiso" se perdió para ellos hace unos meses siguen creyendo en el totem perdido en las urnas, Miguel ni caso

Jordi

Trol·lades...

Jordi | 29/10/2011, 10:22

Crec Magdalena E.E que emnpleant el nom i les incicials dels llinatges de la protevue de la lliga a Pollença, ja demostres que deixes molt a dessitjar...

jrv

Desbarats.

jrv | 29/10/2011, 09:26

La gent que feu 70 quilometres, va el·laborar pancartes, esperà impertèrrits i educadament un resultat incert de la moció contra el circs amb animals maltractats, te menys merit que no els suposadament pollencins que passaren absolutament d'anar al ple, però tenen temps d'escriure i fer potadeta constantment a aquest i altres blogs. A mes, fent potadeta contra Alternativa, quan, en una mostra de correcció democratica i esperit constructiu, casi TOTS, o TOTS els grups voten el mateix o s'abstenen. Crec que en tots els anys d'aquesta democracia mai s'havia donat la dinàmica constructiva que hi ha actualment entre tots els grupos politics. Lamentablement no tot hom hi participa, els hooligans no hi participen.

Joan

Bejenades.

Joan | 29/10/2011, 08:31

Ais jo crec que molta gent del poble està contenta amb aquest moció, per cert, crec que obvies una cosa important, la moció va ser aprovada amb els vots de 10 regidors i l'abstenció de altres set regidors, no sabia que aquests 10 regidors fossin de fora poble...

Magdalena E. E.

Intrusos

Magdalena E. E. | 28/10/2011, 21:41

Ido si ja ho vies. Aquets comunistes de IU es dediquen a fer la voluntat dels externs, be dir extern es faltar a la gent de fora poble. Aquets intrusos que ni tan sols saben la nostra llengua, que ens venen a dir que hem de fer i que no a ca nostra. Aquesta es la política local des comunistes "Pollencins"

I citant un dels personatges predilectes les vostre cap de llista vos diria que en teoria això que heu fet està molt be però..

Fins i tot el comunisme està be EN TEORIA (Homer Simpson). Aquí vivim al món real. ( M.E.E.)

Hans

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Hans | 28/10/2011, 21:27

"La no-violencia conduce a la ética más elevada, que es la meta de toda evolución. Hasta que dejemos de dañar a otros seres vivos, seremos todavía salvajes."
Thomas Edison

manolo el del bombo

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

manolo el del bombo | 28/10/2011, 21:22

Parece que estos de UM no se dan por vencidos, pese a que el "paraiso" se perdió para ellos hace unos meses siguen creyendo en el totem perdido en las urnas, Miguel ni caso

Pixeris

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pixeris | 28/10/2011, 20:56

Collanut Miquel ara resulta que a Pollença feim lo que vol la gent de Palma i Calvia, i els pollencins a on eran, a lo millor els es igual si venen circos amb animals o no.

Lluis C.

Democracia?

Lluis C. | 28/10/2011, 20:49

Miquel Sánchez, quin gran concepte que tu tens de la democracia. Lo positiu es que ho reconeixes i això es positiu perquè els ciutadans sabem les intencions reals dels polítics. Per cert, tu q ets un gra investigador....els resultats te avalen, on s'ha descrit el gest que te fa acusar a regidors?.

Margalida C.

Follador Animal Foraster

Margalida C. | 28/10/2011, 20:18

Me pareix lamentable el tò de alguns comentaris tan d´aquest bloc com el de La Punta. Crec que tots els que hi participam hauriem d´ignorar els comentaris d´aquests prsonatges: Troll, Follonero, Tirria, etc.. , tots els coneixem. Però si vull dir que alguna part de responsabilitat hi ha d´haver pels responsables dels respectius blogs peruqè el cert es que hi ha una identitat d´arguments amb alguns comentaristes habituals en tots i cada un dels temes. I a més, el que fan es traslladar els mateixos arguments d´un blog a l´altra i això empobreix el debat.

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 19:11

antipp, no és cap pinça, és democràcia.

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 19:10

Follonero, el meu gest va ser d'agraiment a unes persones que havien vingut de Palma i Calvià principalment just per recolzar la moció i que varen esperar fin a les 10 i mitja del vespre per esperar el desenllaç.

Mostra mab dos dits la "V" de victòria no és cap pecat ni falta de respecte a ningú.

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 19:06

Pere, mira si no hem tingut problemes per defensar el animals, però mira si tu ho veus així, perfecte.

Mallorca antitaurina? Crec que ja ho tenen començat però aquesta és otra guerra que el nostre municipi afortunadament no està implicat.

Pere

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pere | 28/10/2011, 18:52

Pepe
Si la moció nomes prohibeix u circos amb animals, i dema demanen permis a l'ajuntament per fer una exibició demunt plaça de focas domesticades que pasen per u tubo, l'hi donarien permis segons tu, no? o de cebres que ballen.
Per altre banda, que sehur que vosaltres i tots el de anima animalis estau d'acort, tenir un ca o un moix tencat tot el dia dins un pis i treural-lo nomes 20 minuts perque façi les seves necesitats, sense relacionarse amb altres animals de la seva especie, i no veure el propietari mes que una estona el vespre no es torura, perque per mi es igual que estar a una presó, o lo que fan els caçadors amb els cans?.
Lo que pasa es que es molt pogre sortir en defensa dels animals i per vosaltres apuntar-vos al carro, ja que es un bon fondo de vots.
Ara hi gent que l'hi agrada veure animal al circ i aquest a algus circ estan tan ben tretats com els cans domestics, igual que hi ha gent que l'hi agraden els toros, supos que la proxima moció sera declarar Mallorca Antitaurina.

antipp

circ

antipp | 28/10/2011, 17:40

des de que heu entrat al govern, o junta, teniu el batle ben agafat pels collons , això em recorda a la fomosa pinza del PP i Izquierda Unida contra el PSOE, aqui el que formen la ponza són Altrenativa i la Lliga qui vesdit que un pepero, caçador i no gaire preocupat pels animals deixas que uns perros flautas se sortisin amb la seva. Enhorabona Pepe

Follonero

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Follonero | 28/10/2011, 16:52

El trols perden els papers no tant sols en aquest bloc. Cal dir que ja l'hi han cridat l'atenció.
Per el que fa a la meva identitat és converteix amb la seva obsesió quan no tenen arguments per debatre el que dic. La pena és que en Pepe ho ha de sofrir sense tenir-ne la cupa.

Animal Foraster

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Animal Foraster | 28/10/2011, 16:21

Al bloc de CIU hi ha qui es pensa que el Follonero és en Pepe i li diuen "Forasterot"... jajajaja... és surrealista.

I Miquel ha guanyat un óscar! És igual si te veien o no. Estàvem de celebració i tenies dret a estar content!

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 16:04

Per cert al blog de Convergència algú s'ha retratat i de quina manera.

Quan es va aprovar la moció contra el circs jo li vaig fer i d'assegut la "V" de victòria amb els dits al n'Ismael d'AnimaNaturalis, tot els d'animaNaturalis estaven darrera la taula de la secretària amb el seus cartells i fent mambelletes, en poques paraules era imposible veure res des de les cadires del públic, just es podia veure el meu gest des de lles taules dels regidors. Oh no?

Garci

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Garci | 28/10/2011, 15:52

Benvolguts, el poble no ha decidit en referèndum perquè hem seguit el procediment normal. Tant de bo es poguessin fer consultes sobre tots els temes: ahir haguéssim hagut de votar 10 punts. I cada mes igual.

Per altre banda, no hi ha circ amb animals salvatges que els tracti bé. Com li ensenyes a un animal que té instints per estar a la selva o la sabana que faci somriures al públic, pugi damunt pilotes, passi per "aros" de foc, etc. sense maltractar-lo? Com m'ha dit una persona: "La letra con sangre entra" i això no ho hem de permetre. Els animals han d'estar al seu hàbitat natural i no dins gàbies o colcant en bicicleta.

Referendum no volem imposicions politiques

Circs

Referendum no volem imposicions politiques | 28/10/2011, 15:47

No tots son el circ que tu dius, si algu feia això que denuncies s´ha de denunciar i la policia actuar, sigui un circ o altra cosa, però si hi ha circs que tracten be els animals i compleixen amb la normativa per què no ha de poder fer la seva feina. No contestes, per què no ha pogut decidir el poble?

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 15:32

Ja està be, decicim tots!!, la veritat és poc m'importa la feina d'una persona que la seva feina és pegar garrotades a un animal de veritat, sona dur però es així, el CIRC ROMA DOLA segueix tinent les portes de Pollença obertes com abans, l'única diferència es que no podrà dur animals al seu espectacle.

I per altre part si vols venir a veure el pallassos dels regidors a la sala de plens, endavant, al manco allà no hi ha fuets ni cadenes per ningú, ah i és gratis

Ja està be, decicim tots!!

Circ

Ja està be, decicim tots!! | 28/10/2011, 14:26

Es lamentable que cap partit votes en contra, està clar que aquestes empreses, moltes elles familiars i que treballan amb animals salvatges criats en cautivitat, els hi efegim un altra problema. No basta cumplir amb la legalitat ara fins i tot amb els polítics. Ja està be, per què no decideix el poble? perque no se va proposar un referendum per escoltar l´opinió dels ciutadans?. No fa falta que me contestau, ja ho sé, perquè el que decidiriem es que Pollença fos un poble lliure de polítics i, a més seriem els primers de tot España. Ara queda molt clar, si volem anar el circ i veure els pallassos hi podem anar gratuitament un pic al mes, com a mínim. Lloc? la Sala de Plens municipal.

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 28/10/2011, 13:39

Pere primer no és el mateix ser contrari a ... que prohibir. La única cosa que es prohibeix amb la moció d'ahir són els circs amb animals salvatges.
Si vas escoltar el ple va sortir aquest tema i en Miguel va explicar que "la cetreria" era un altre tema i depenia d'esports.
Cap partit va votar en contra.

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 13:39

Pere, clar que els falcons són salvatges però una cosa és una mostra com es fa a la fira d'animals en perfectes condicions i un altra el circs.

Ichigo

Felicitats!!!

Ichigo | 28/10/2011, 13:38

Ja vos donava la bona sort i aprovada la moció en majoria, esperem que s'acabi el malson dels animals salvatges.
Pròxim circ a eliminar: els Congressos de Diputats.

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 28/10/2011, 13:36

Gràcies Joan Rafel la unanimitat va ser total ara cal que aquesta sensibilitat es faci real a la pràctica.

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 13:32

Gràcies Joan Rafel, crec amb el tema dels dicapacitats no hi colors polítics

Joan

Prodis

Joan | 28/10/2011, 13:11

Enhorabona a vosaltres per la vostré feina Joan Rafel.

Belu

Pollença poble lliure de circs amb animals

Belu | 28/10/2011, 11:34

Un municipi més a la illa lliure de circs amb animals! Som la segona Comunitat Autònoma amb més municipis que prohibeixen aquests espectacles, tan sol per darrere de Catalunya. Tot un exemple per a la resta del país. Enhorabona a Pollença per formar part del canvi i mostrar-se a favor del respecte i la dignitat de tots els éssers vius. Gràcies!

Pere

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pere | 28/10/2011, 11:32

Home la moció diu a nel punt segón:
- Declarar que aquest Ajuntament és contrari a l'exhibició d'animals salvatges en circs o en altres activitats que es trobin de manera permanent o temporal al nostre municipi.

Altres activitats que estroben de manera temporal es la exibició de animals a les fires, falcons son salvatges, al igual que els lleons de circ, o les cabres.

Pere

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pere | 28/10/2011, 11:32

Home la moció diu a nel punt segón:
- Declarar que aquest Ajuntament és contrari a l'exhibició d'animals salvatges en circs o en altres activitats que es trobin de manera permanent o temporal al nostre municipi.

Altres activitats que estroben de manera temporal es la exibició de animals a les fires, falcons son salvatges, al igual que els lleons de circ, o les cabres.

Alternativa per Pollença

Notícia a la WEB d'AnimaNaturalis

Alternativa per Pollença | 28/10/2011, 10:33

Pollença se une a la lista de municipios libres de circos con animales

www.animanaturalis.org/n/13188/pollenca_se_une_a_la_lista_de_municipios_libres_de_circos_con_animales

Joan Rafel

pro-discapacitats

Joan Rafel | 28/10/2011, 10:30

Volia mostrar la meva satisfacció i agraïment cap als 17 regidors que conformen l’Ajuntament de Pollença i a totes les seves formacions, per la sensibilitat mostrada en el Ple d’ahir cap a una problemàtica com és la situació actual de les associacions pro-discapacitats a Balears. Gràcies!

Alternativa per Pollença (A)

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Alternativa per Pollença (A) | 28/10/2011, 09:53

Una petita correcció que ens han fet des d'animanaturalis, no som el sisè sinó el setè municipi de Mallorca que prohibeix els circs amb animals salvatges.
Esporles 2006.
Puigpunyent 2007, en 2010 Palma, Sóller i Valldemossa 2010
Consell i Pollença, 2011.

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 28/10/2011, 09:29

Gracias a ti Hans, las cosas han cambiado bastante , sólo hay que ver el resultado de este pleno. Se aprovaron todas las mocions, incluso las que presentabamos grupos de la oposición sin mayoría.

Pepe

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pepe | 28/10/2011, 09:23

No entenc el teu comentari Pere, si ets tan amable d'explicar-te.
Gràcies

Miquel Sánchez

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Miquel Sánchez | 28/10/2011, 08:54

Pere, la fira no està afectada per aquesta moció, a la fira hi ha animals de granja i de caça cpm falcons etc. No tés res a veure amb aquesta moció.

Garci

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Garci | 28/10/2011, 08:52

Pere, per la Fira? Hem prohibit els circs amb animals. I aquests espectacles no son aptes per a nins perquè en el cir és tortura i maltracta als animals i se'ls desnaturalitza.

Pere

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Pere | 28/10/2011, 08:35

Tambe gracies a Alternativa, perque els nins i nines de Pollença puguinverure animals per la fira i altres ahuran de anar als altres pobles.

Alternativa per Pollença

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Alternativa per Pollença | 28/10/2011, 08:13

Ens han enviat aquesta informació.

INFORMACIÓ: PRODIS JA TÉ A LA VOSTRA DISPOSICIÓ LOTERIA NADAL.
SI EN VOLEU ADQUIRIR VENIU A PRODIS O SI EN VOLEU VENDRE VOS POSSAU EN CONTACTE AMB ELLS.

JRV

Ple de concordia

JRV | 28/10/2011, 07:54

Joa també estic satisfet amb Alternativa. Per a mi també és una mostra de que un partit d'ambit local, però també amb ideologia planetaria pot fer molt de be a Pollença, i això no és nou. I no ha d'entrar en els retrets estèrils com és "dediquen" els partits que han governat o governen a altres àmbits superiors, com feren ahir el PP i el PSOE, als que crec que convindria també una cura d'humilitat a àmbit Autonòmic i estatal.
Per cert, i no vull culpar a les persones: a la sala de plens, amb una acústica pèsima, a la secretaria no se la sent, a alguns regidors tampoc.

Garci

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Garci | 28/10/2011, 07:47

Després de tantes crítiques i absurditats, al final es demostra que almenys part de la feina feta ha donat els seus fruits i les mocions que hem presentat conjuntament han sortit endavant.

Per fi, després de 3 anys de presentar la moció, Pollença deixarà de torturar els animals als circs.

Hans

Re: Pollença poble lliure de circs amb animals.(resultats del ple d'ahir)

Hans | 28/10/2011, 06:15

Muy agradecido a Alternativa.
Un ejemplo de una oposición responsable, inteligente - un reconocimiento general a la logica y a la sensatez.
Gracias

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb