URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 21 Agost, 2014 00:01 | facebook.com twitter.com

A l'enllaç (pdf) podeu consultar l'ordenança reguladora de l'ús i la conservació de la carretera vella de Lluc a Pollença. Encara estau a temps d epresentar al·legacions

Com sabeu fa uns dies vam denunciar que aquesta ordenança s'ha fet a mesura d'alguns propietaris, entre altres el batle  i  vam demanar a l'Ajuntament que presentés al·legacions per garantir el seu domini  i ús públic. (Veure article L'Ajuntament ha de presentar al·legacions). Per part d'Alternativa ja hem presentat les nostres al·legacions  en la mateixa línia que la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts demanant fonamentalment que el Consell recuperi tots els trams de la carretera, l'eliminació de l'ús privatiu de la Carretera i recuperar . la franja de protecció de tres metres de la carretera.

Avui en referència a aquest tema voliam fer l'exercici didàctic d'analitzar les declaracions del batle en referència a aquest tema a Ràdio Pollença (el podeu escoltar a l'enllaç del minut 31 on podeu comprovar com en Tomeu Cifre oblida els deures del seu càrrec quan un tema l'afecta a ell o als seus.

El primer que fa el batle es acusar-nos de demagogs, un clàssic, en comptes d'argumentar i debatre idees, insultar. Diu que mesclam el públic amb el privat, pensam que qui no és capaç de distingir una cosa i altra és el balte. Nosaltres sempre defensam el mateix sigui a la carretera vella de Lluc, la Plaça, Ternelles, les platges...  I no és altra cosa que els espais i els bens públics,  com a aquest cas no li interessa, doncs això treu la paraula màgica Demagògia que serveix per ocultar les pròpies vergonyes.

El batle després continua amb les seves desqualificacions, que no arguments i  diu que "no ens enteram de la pel·lícula"  ja que els tècnic van fer al·legacions la primera vegada que es va exposar l'ordenança. Donca si que ens enteram de la pel·lícula de fet al seu moment ja vam criticar la forma i els fons d' aquelles al·legacions i el  podeu llegir el que vam escriure fa un any a l'article; "Conflicte d'interessos".  El que és lamentable és que ni a la primera exposició ni a aquesta l'Ajuntament defensi el bé comú; la recuperació total de la carretera i el seu ús públic.

Posteriorment ataca a la Plataforma Pro Camins Públics i diu que és un instrument polític,  només cal entrar al seu bloc per comprovar la feinada que han fet, denunciant la inactivitat de l'administració governés qui governés.  També podeu llegir al preàmbul de l'ordenança tots els acords del Consell de Mallorca des del 2007 fins ara per recuperar la carretera, acords possibles a la feina de la Plataforma.

Arribant a un cinisme total el batle diu que li preocupa que es faci una bona ruta de pedra en sec i que no hi hagi perill pels caminants... Clar per això ha fet tot el que ha pogut i més per posar obstacles i ocupar el traçat de la carretera vella de Lluc.

La traca final és quan es demana al batle per l'ús privatiu, i el mateix comença a parlar de cavalls, ciclistes, quads... Embullant totalment el tema. Si com el diu el que es tracta és de que tothom pugui anar per la carretera tranquil·lament, a l'ordenança cal eliminar l'ús privatiu  que significa que un particular pugui ocupar part de la carretera vella limitant o excloent la utilització per part d'altres persones.

El tema en el fons i sense embullar ni insultar és molt senzill; el batle hauria de defensar la recuperació total d'un bé públic com  la Carretera vella de Pollença a Lluc de manera lògica i coherent per acabar bé una ruta tan important turísticament com és la Ruta de Pedra en Sec, sense obligar als excursionistes a sortir a la carretera asfaltada. Però clar això com en Tomeu Cifre no l'interessa.


 

 

 

Comentaris

JRV .

Xapussa continua

JRV . | 26/08/2014, 10:59

Per a recepcionar la xarxa de la urbanització de Boquer, i gracies a una clausula que afortunadament, i excepcionalment, el concessionari del Moll feu signar al seu dia , se varen pagar per part d'aquest mateix urbanitzador mes de 80 milions de pessetes que s'havien d'invertir en millora de la xarxa, i així als usuaris no havien de pagar res. NO fou així, i els milions de pessetes se varen esvair en altres cotorrades...porca miseria crónica...

JRV .

Merder constat

JRV . | 26/08/2014, 10:56

La gestió dels diversos consistoris, i des de abans de la mort d'en Franco en relació a les diverses urbanitzacions i la seva recepció ha sigut dessastrossa, per tant, també amb els seus serveis. Se pot parlar de connivencies entre batlles i equips de govern, per un costat, i urbanitzadors i promotors, per l'altra.
El subministrament d'aigua a La Cala, existí al seu dia per donar possibilitat de realització a la Urbanització "Los Encinares", de la mateixa forma que ho fou el pou del carrer Llevant per poder portar endavant la macrourbanització de Boquer, amb més superficie que tota la resta del Moll. Per cap altra motiu, ni previssió de creixament, i per tant, de necessitats, ni un bé negre. A veurer-les venir. Després, i degut a la sobreextracció, més que previsible, ambdos pous se varen salinitzar, però d'això, i d'altres malifetes, als diferents consistoris s'en varen dessentendrer. Que solucionar aquestes "nimietats" porta feina i gestió, i per això no están preparats molts regidors, per molta dedicació exclusiva, a l'inrevés, que a vegades alguns "dedicats exclussius" han sigut els més inutils, ja que no tenien feina o l'avorrien..
Porca miseria. I ara , improvissació i fer culpables els usuaris???

jrv

L'ase va dir al porc...

jrv | 26/08/2014, 10:44

Si, Santvicenter, ja veig que prediques amb l'exemple, i fás bó allò de que l'ase va dir al porc, orellut!.
Comença identifican-te, i hi haura un dialég constructiu, que comença perque els interlocutors sapiguen amb qui parlen. D'altra forma, miseria...

Sal Costa

Ben fàcil de comprovar

Sal Costa | 22/08/2014, 12:02

Pepe postís, tu mateix ho pots comprovar...

Alternativa

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 22/08/2014, 10:27

L'anterior comentari no és del nostre regidor que habitualment signa com Pepe. "Pepe" et demanariam que per no crear confusió utilitzis altre nom,en cas contrari esborrarem els teus comentaris

Pepe

Mes mentides encara..

Pepe | 22/08/2014, 10:16

Pués vaya despilfarro, toda el agua que proporciona el tubo colocado por EMSER para suministrar agua a Cala San Vicente debe terminar regando la montaña, no en los hogares de la Cala. O no ha informado el topo político al guru del agua de esto?

Sal Costa

Mes mentides encara..

Sal Costa | 22/08/2014, 08:11

Doncs si viviu a Cala Sant Vicenç i deis que l'aigua te més bona qüalitat, és que teniu el paladar enratjolat...perque el pou del Coll de S'Iller, que subministra aigua a la Cala, segeix funcionant al dia d'avui. Qualsevol que vagi al lloc del pou s'en pot adonar...

G

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

G | 21/08/2014, 23:46

Un exemple:

alternativa.balearweb.net/post/119348

I n'hi ha més...

G

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

G | 21/08/2014, 23:41

Més clar que totes les denúncies públiques i peticions fetes als plenaris durant els últims anys per part d'Alternativa?

A aquest mateix bloc hi ha diversos articles sobre el tema.

Aigües de Cala Carbó ha tengut "bo". Ho hem dit molts cops i ho mantenim.

santvicener

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

santvicener | 21/08/2014, 16:55

"Aigües de Cala Carbó tenia bo a l'Ajuntament ( i no només amb un partit)"

Xerrau clar, de que teniu por?

Alternativa

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 21/08/2014, 15:55

El PP està salvat a Pollença, Bauzá envia a na Bel cerdà com reconqueridora..-

Bauzá envía a su Govern a reconquistar la part forana

www.diariodemallorca.es/mallorca/2014/08/21/bauza-envia-govern-reconquistar-part/956083.html?utm_source=rss

Alternativa

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 21/08/2014, 13:45

On són ara tots els que no van voler saber res la passada legislatura de rescatar la concessió de l'aigua? I els que defensen que la gestió privada sigui millor que la pública?

El que no estam d'acord és que els responsables del desgavell durant anys hagin sortit "de rositas". Al seu moment també vam demanar l'obertura d'un expedient sancionador sense resultats i és que Aigües de Cala Carbó tenia bo a l'Ajuntament ( i no només amb un partit). El tema que els usuaris hagin de pagar la taxa de 300 euros no és tan clar com diu el batle (parlam d'un servei bàsic abandonat durant anys) i l'amenaça de contribució especial que fa no té cap sentit. El que pensam que tampoc té sentit és que l'Associació de veïs surti a la premsa quan Podemos simplement planteja parlar del tema i tampoc té sentit de que parli de "politització del tema com si fos una cosa "bruta". Tot el que es decideix sobre la gestió dels recursos i doblers públics és POLÍTICA i els ciutadans han de parlar, debatre, opinar....

"Primer mes de agosto sin cortes de red en el agua potable"
h
ttps://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/p350x350/10570535_4606487737033_7901728839402341362_n.jpg?oh=441a961f3c03897d55939a2e2cfe8cff&oe=54644D5C&__gda__=1415758596_103cde554e354ac9f2d6e7b7414a66cc

Alternativa

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 21/08/2014, 10:51

No serà que darrera d'aquest tema no hi ha altra cosa qué la molèstia de l'esglèsia pel nom?
Los más de 600 tiques puestos a la venta para el Birracruzis ya están agotados
El alcalde exige a la organización que entregue una memoria con todos los detalles de la fiesta

www.diariodemallorca.es/part-forana/2014/08/21/600-tiques-puestos-venta-birracruzis/956017.html

Alternativa

Re: Alternativa presenta al·legacions i el batle oblida el seus deures

Alternativa | 21/08/2014, 10:39

Al ple PP & PI van dir que no havien escoltat cap veu contra el nou model de les platges. A aquest reportatge poden escoltar un grapat. Com deia ahir al Diario de Mallorca na María Amengual Coses com el parc flotant " pasan, en no pocos casos, por molestar a quienes no participan de esa forma de asueto porque prefieren hacer cosas tan estúpidas como leer un libro o reflexionar. Sin tener la canción del verano de banda sonora porque Internet es gratis. O se relajan mirando el mar, la naturaleza y la inmensidad del horizonte. Sin que las vistas se tengan que ver interrumpidas por fabulosos centros de diversión flotante"
Les noves instal·lacions del port de Pollença creen discrepàncies.
h
ttps://ib3tv.com/20140820_219381-les-noves-instal·lacions-del-port-de-pollenca-creen-discrepancies.html

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb