URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pujada d'impostos

Alternativa | 25 Octubre, 2007 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui us esperam al ple a les 20:00 h, com podeu llegir es debatran dues propostes nostres i s’aprovarà una cosa tan importat com una sèrie d’impostos municipals.

Aquest és l'ordre del dia del ple d'avui, encara ens podeu fer arribar precs i  preguntes

1. - Aprovació acta sessió anterior

2.- Aprovació, si procedeix, de la modificació de les ordenances fiscals reguladores de l'impost sobre béns immobles; l'impost sobre activitats econòmiques; l'impost sobre vehicles de tracció mecànica i l'impost sobre l'increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.

El forat econòmic a l’Ajuntament és molt important i com sempre s’ha triat l’opció més fàcil; pujar els impostos. Nosaltres pensam que sense haver fet cap demostració d’una major austeritat i sense un pla de retallada de despeses, amb el projecte de l’Auditori de Moneo a l’horitzó, no podem donar suport a aquesta pujada d’impostos indirecte

Amb les pujades previstes:

IBI ( Impostos sobre Bens Immobles)  Urbà de 0,49% a 0,53%.Es justificant dient que encara són per davall de la mitjana dels ajuntaments.

IBI Rústic de 0,30 a 0,70%, els immobles disseminats en zona rústica, abans considerats urbans  ara són considerats rústics i la pujada es justifica  per equiparar aquests immobles amb la fiscalitat dels urbans.

IVTM ( Impost sobre vehicles de tracció mecànica). Variació percentual del 10,33%. Es justifica dient que la darrera revisió és del 2004, per compensar l’inflació. El criteri d’augment està en fucnió dle consum dels vehicles i s’afegeix una bonificació pels vehicles híbrids.

IAE ( impost sobre activitats econòmiques). Els coeficients de situació varien un 92,4% Es diu que es fa atenen a criteris de capacitat econòmic ai que aquestes empreses tenen una xifra de negocis superio a 1.000.000 euros

IIVTNU.(impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana). Ve determinat pels nous valors cadastrals i té més incidència en els immobles adquirits en períodes curts de temps, per desactivar l’especulació.

La variació dels valors catastrals es bonifica la quota íntegra en un un 45%

En total l’Ajuntament ha previst recaptar 1,400.000 euros més que al 2007.

3.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa  EU-EV relativa a la separació de les actuacions pro pies de la gestió municipal de qualsevol manifestació de caire religi6s i la retirada del crucifix de la sala de sessions de la Casa Consistorial., ja comentada.

4.- Moció presentada pel grup municipal PP-UMP relativa a la sol·licitud d'execució del projecte de canalització d'aigua potable i la depuradora, a través de la variant del Port de Pollença, a la Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca. A l’enllaç podeu llegir aquesta proposta que ja es va presentar per via d'urgència a l’anterior ple. No va poder ser debatuda i votada per que  primer s'havia de votar l'urgència per majoria, però l'equip de govern es va abstenir i no es varen poder debatre.

5. - Aprovació, si procedeix, de l'inici de l 'expedient per a la dedicació del nom de l'actual carrer de Formentor al Sr. Antoni Segui i Bennàssar

En aquest punt pensam que el procés per canviar els noms del carrer hauria de ser més participatiu i partir dels ciutadans. Una vegada obert l’expedients els ciutadans tenen 8 dies per presentar al·legacions.

6.- Proposta presentada pel grup municipal Alternativa EU-EV relativa al Pla Bàsic d'Accessibilitat i Supressi6 de Barreres Arquitectòniques . , ja comentada.

7.- Propostes/Mocions d'urgència

 PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.-Informació de Batlia

2. - Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i les resolucions de la Batlia.

3.- Precs i preguntes. 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Dormir

Pepe | 26/10/2007, 18:25

No em varen fer en forma de pregunta sinó que el PP el varen utilitzar com argument per acceptar la retirada del crucifix, el que ja m'anava bé.

Joan  Ramon

Salut Fralokus

Joan Ramon | 26/10/2007, 16:51

En un momento dado ...
;-)

fralokus

Re: Pujada d'impostos

fralokus | 26/10/2007, 16:48

Joan Ramon

"Entonses este es uno"

fralokus

Re: Pujada d'impostos

fralokus | 26/10/2007, 16:43

Si et van preguntar si dormiries millor sense el crucifix hauries d'haver respost que si, gràcies a aquests símbols la meitat de la humanitat està enfrontada a l'altra meitat, i això no ha de deixar dormir tranquil a ningú.

Joan Ramon

Cruyff

Joan Ramon | 26/10/2007, 16:40

Fralokus però no trobes que ja possats a posar simbols és podria afegir el de Cruyff?
Ja saps que a mi és un personatge que sempre m'ha caigut en gràcia, si 16 dels 17 regidors volen mantenir un crucifix, també podem demanar alguna consecio els ciutadans no?
o és tracta de fer parts i quarts?
i si, ja se que és serios el tema, però vist el resultat de les votacions, jo preferesc riure pr no plorar.
Salut i República

Pepe

Humor

Pepe | 26/10/2007, 16:38

Fralokus com no m'agafi el tema amb una mica d'humor acabaré com D. Guillem Cifre de Colonya abans Coll.

Joan Ramon

Tema espinos

Joan Ramon | 26/10/2007, 16:36

Ostres si Cruff, Neskens...
Els dos Johans i la resta, quedara perfecta.
Qui es podra negar, jo pens que hi haurà consens :-)
Futbol es futbol...

fralokus

Re: Pujada d'impostos

fralokus | 26/10/2007, 16:35

I jo que creia que estàvem parlant d'un tema seriós, aquí no es tracta de ser com els talibans que es van carregar els braços de tots els "Budas", com sabreu la religió islàmica prohibeix la reproducció de figures humanes perquè just Al·lah pot fer-lo.

Al meu entendre la sala de plens de l'Ajuntament malgrat no tenir un disseny funcional, està correctament decorada, just sobren els símbols religiosos, perquè en teoria totes les decisions que es prenen en aquesta sala encertades o no, són per a tots, catòlics, musulmans, testimonis de Jehova i els altres. A més els homes i dones que proposen i voten aquestes propostes són mortals teòricament en nom dels seus partits polítics, ideologies, no en nom de cap divinitat.

Garci

Re: Pujada d'impostos

Garci | 26/10/2007, 16:22

Quina vergonya!
On és el PSM?
On és el PSOE?

Pepe

JR

Pepe | 26/10/2007, 15:57

La taronja mecànica, quina meravella, també m'agrada. Podem organitzar un concurs per redecorar la sala completament.

Joan Ramon

Sala de Plens

Joan Ramon | 26/10/2007, 15:33

Em deixaran possar un poster de'n Cruyf? És que en el meu temps de més afició a futbol i tenia una especial predilecció. O només valen signes religiosos?

Pepe

JR

Pepe | 26/10/2007, 15:23

JR els del PSOE i Biel haurien de fer una penitència molt dura. Igual decor el saló d eple al meu gust; un poster de Gandhi, altre del Che, Marx ( Groucho i Karl)...
També he pensat que igual és bona idea posar un peix, ichtus o ichthys (ΙΧΘΥΣ) símbol original dels cristians.

Pepe

Més raó que un sant

Pepe | 26/10/2007, 14:28

Tens raó fralokus, pensava que el tema era més senzill però és clar que no.
I si al ple de l'any que es decideixen les festes locals proposam el 31 de maig per veracitat històrica ja que fem un simulacre històric,i el 15 de febrer dia que va nàixer Guillem Cifre de Colonya abans Coll.

Joan  Ramon

que Deu ens afgafi confesats.

Joan Ramon | 26/10/2007, 11:52

Pepe que podires proposar possar in confesionari per poder confesar-se en abcabar els plens?
Moltes gràcies

Ora Pro nobis

fralokus

Re: Pujada d'impostos

fralokus | 26/10/2007, 10:03

El tema del crucifix és més profund del que sembla, cal tenir en compte la por al que diran, per altra banda totes les festes patronals estan dedicades a una verge, a un sant o una santa.

Declarar la laïcitat del equip de govern i oposició, és un risc que cap equip de govern voldrà córrer, per la simple raó que negaríem l'existència de la patrona del poble com ésser màgic i totpoderós, degradant-la a ser humà com tu i com jo, tot el que he llegit de la mare de Jesús de Nazareth és bo, va ser mare i senyora exemplar i sempre va fugir del protagonisme que els mortals li hem donat.

Per altra banda no estaria de més preparar a la població i a les noves generacions per al que pot venir, com seria en futures legislatures un regidor musulmà o d'altra religió que no sigui la catòlica i fins i tot cristiana.

Cal recordar que les festes patronals són del poble, per tant si el poble vol conservar el folklore del "Te Deum" com un acte més de la patrona, cal considerar-lo com el que és, un acte més de les festes encara que per a mi fa ja molt temps que va deixar de ser un acte religiós.

Jesús va expulsar als mercaders del temple i no utilitzaràs el nom de Déu en va, el qual vulgui entendre que entengui.

fralokus

Re: Pujada d'impostos

fralokus | 26/10/2007, 09:23

Ora Pronobis

Pepe

Intranquil

Pepe | 25/10/2007, 22:34

Bona nit, Nora del PP al debat ha dit que estarien disposat a admetre la retirada del crucifix si així dormia més tranquil. Bé al final m'en vaig a dormir intranquil. Que fa Joan per manejar d'aquesta manera a PSM i PSOE, com les he dit m'he perdut l'article al seu pacte de govern que fixava aquest tema.

pepe

Carrer

pepe | 25/10/2007, 22:15

Al final del meu comentari del ple volia dir:
que no es tractava de donar nom a un carrer si no de cercar un carrer per donar-li el nom d'una persona.

Pepe

Déu meu!

Pepe | 25/10/2007, 22:12

He posat un comentari al blog del PSM, encara no m'he recuperat, pensava que aqeust era un tema senzill, lògic i racional sense major transcendència, ara pens que fa falta obrir debats respecte al tema de la laïcitat a aquest poble i per tant faré les meves propostes en aquesta línia.

Joan Ramon

Plenari

Joan Ramon | 25/10/2007, 22:00

Jo trob que està bé el tema de un Carrer amb el nom d'Antoni Segui.
Per altre banda ja contaras, en el tema del crucifix,ara que veig el resultat dela votació, senzillamnet al·lucin
Salut

Pepe

Primer avanç del ple

Pepe | 25/10/2007, 21:54

Hola Francisca no sé com s'ha vist des de fora el ple, el que si que hem notat és la retransmissió per la ràdio ha influït en Joan. i la seva manera de dirigir el ple ha estat diferents als anteriors.
Esper les teus comentaris de les meves intervencions; positius per aguantar i negatius per millorar.
Aquests dies tinc que corregir molt d'exàmens ( amb la preparació del ple i l'UNAC se m'ha acumulat la feina) per tant els articles sobre el ple sortiran la setmana que ve, us deman perdó i una mica de paciència.
Procuraré anant avançant coses als comentaris.

La proposta de laïcitat només l'he votat jo a favor, PP-UMP ha donat llibertat de vot i tots ( si no m'equivoc crec) han votat en contra, mentre que UM_UNPI_PSOE_PSM s'han abstingut en bloc sense llibertat de vot ni res, això m'ha deixat en estat catatònic (ja el comentaré.
La proposta d'accessibilitat s'ha aprovat per unanimitat.
Un altre tema que volia comentar. Inicialment he anunciat que m'abstenia al tema de l'inici de l'expedient per a la dedicació del nom de l'actual carrer de Formentor al Sr. Antoni Segui i Bennàssar per les raons de forma que podia ser més participativa ( el que he explicat a l'article). Però després de vostres comentaris a aquest blog i de l'argument de que no es tractava de donar nom a un carrer si no de cercar un carrer per donar nom a una persona, he decidit votar a favor de l'obertura d'expedient.

francisca

NO ESTA DIT TOT

francisca | 25/10/2007, 21:02

Estic molt contenta de veure, despres de haber escoltat el ple, que no som la unica critica amb el pip. Compartesc l'opinio de la relacio pip - joan cerda rull que a senyalat la regidora del pp.
Per cert,el nivell politic dels nostres representants es del tot deplorable.
Gracies

Garci

Hola Francisca.

Garci | 25/10/2007, 20:07

Així m'agrada! que poc a poc se sumi més gent al projecta i que fem propostes, preguntes i precs entre tots. Ets del tot benvinguda i necessaria amb el que puguis aportar i aportes, que no és poc.
Ja saps la nostra adreça de mail on posar-te en contacte amb nosaltres.
En el tema del PiP crec que ja està dit tot. Però només s'ha de pensar una cosa, el que anomenen dret a fer els que els dona la gana als propietaris. És privat, per moltes subvencions qe els arribin de l'Ajuntament, i això no canviarà fins tenir una plana web eficient, unaràdio publica a l'abast de tothom i plural, etc. etc.

Joan Ramon veterà

Eficiencia

Joan Ramon veterà | 25/10/2007, 18:31

Tinc pensat parlar de l'Ajuntament des de dedins.
No te pots ni imaginar, Margalida Amengual i altres que recurriu al tòpic de que "els que estan a l'Ajuntament no fan feina", de les immenses dificultats que tenim els que volem treballar per un Ajuntament amb serveis i administració eficients i moderns, el que implica també, a mes de cumplir , fer cumplir, cosa que no els hi agrada a la major part de regidors, presents i passats, ja que així no poden exercir les seves arbitrarietats. Jo com a recurs per a la mava salut mental dins un ambit on vols fer la feina ben feta i no et deixen, recurresc a la ironia, cosa que alguns regidors no entenen. Quan tingui tamps , anire contant anecdotes. He arribat a pensar,dins l'absurditat i el generalment baix grau de preparació dels concejals per administrar la cosa pública, i dedicar la major part de temps a crearse bona imatge amb mínima gestió, que no volen gent eficient i feinera a l'Ajuntament, perque si n'hi ha molta d'aquesta , deixam amb evidència les mancances dels regidors, feim que la seva presència sigui innecessaria, i no hem parlem de les dedicacions exclussives, a mes de tenir mes dificultats per fer parts i cuarts amb els diners de tots si hi ha empleats públics eficients i honrats.Ho temen mes be els tarembanes pilotes, per inutils que siguin, que fan el que conve a l'ectoralisme imperant.
Darrerament utilitz el terme " absencia productiva i eficient" per designar que moltes vegades , l'absencia del regidor d'un àrea ajuda a que poguem fer feina com cal, ja que no hi ha interferencies destinades a bejenades, i podem fer feina per el nostre vertader empresari, el poble.

francisca bennassar

CAL DIR LES COSES TAL I COM UN LES SENT

francisca bennassar | 25/10/2007, 17:16

Bones tardes a tots, bones tardes Fralokus:
No estic d’acord amb tu quan dius que alguns estam criticant massa al Pip. Tot el contrari. Tampoc no entenc la raó que té dona en Garci. Algunes consideracions: el Pip és un mitja de comunicació no plural, poc ètic, per exemple no dona la cobertura a tothom i que fomenta la rumorologia, el “mal rollo” a través del fil directe. Això sense contar amb alguns contrapunts d’Eva Cerdà del tot destructius. Dir això no es ser crític amb el Pip és dir la veritat, i tal volta, pel fet de dir-la, algunes actituds puguin canviar. Escolta, que son més de 10 anys de crítiques (se tura un senyor per dir-nos, ens arriba un correu per dir que en fulano o en sutano.., una dona ve al pip per dir que...) No. Basta, prou.
Fralokus, te demanes si passa res més al poble que el pip no conti. Jo crec que passen moltísimes coses que el pip no conta, i no conta per aquesta falta de pluralitat i falta d’ètica. Mira, podria posar-te molt d’exemple, però ten poso un que resumeix que a Pollença passen coses i que el pip no sen fa reso per aquesta falta de pluralitat que parlàvem:
Fa uns cinc anys, es va fer a Pollença la primera feria de abril. Un event, que ens agradi o no va reunir a milers de persones durant tres dies. Un event organitzat per gent que viu a Pollença, uns pollencins d’adopció i altres pollencins natius. El pip no va fer ni menció, però ni menció (bueno, crítiques al fil directe, per variar). A la segona feria de abril es va reunir més gent que a la primera i el pip ni menció (crítiques al fil directe). A la tercera feria d’abril més de lo mateix, a la quarta res de res i a la darrera un breu article sense foto (faltaria mes) i per suposat no firmat ni per Eva ni Gracià.
Podríem seguir, però crec que és prou eloqüent, no? A tot això, un ajuntament que si gasta molt de diners en publicitat poguen-los gastar en coses que fan més falta. Fralokus, això no és criticar, això és dir basta.
A partir d’aquí... totalment d’acord amb tu, hi ha moltissins de temes que requereixen prioritat avanç que aquest i caldria posar-hi fil a l’agulla ja. Sense anar més enfora, un PAC depriment: pocs metges, falta pediatra, unes instal•lacions petites i obsoletes, una manca de reserva d’estacionament en cas d’urgència, un tracta no molt correcta per part del personal sanitari, i una clara carència de material sanitari. Això si que és una prioritat.
En permís de tots m’apunto a fer política amb vosaltres (si me voleu) i començaré a preparar mocions i solucions que posaré a l’abast de tots perquè siguin debatudes.
Respecta a la “Ç”, el millor que es pot fer es retirar aquesta campanya i no perdre ni més temps ni diners.
Gràcies

Pepe

Ok Margalida

Pepe | 25/10/2007, 14:27

Hola Margalida pens que el control és feina de tots,encara que la responsabilitat no sigui igual per tothom.
Si n'hi ha un cap de servei és clar que és el primer responsable, igualment que són responsables els regidors. El problema dels polítics es que passem i canviam mentre que els funcionaris no.

Un altre problema són les filies i fòbies particulars dels polítics i els seu tracte desigual a funcionaris i personal segons siguin de la seva corda o no.

Es veritat que s'havia de donar exemple des de dalt, però com això no es fa, hem de pressionar des de baix.
El problema com dius és clau pel bon funcionament de l'Administració municipal.

Com n'hi ha un bon grapat de funcionaris i personal laboral que llegeixen aquest blog pens que estaria bé escoltar la seva opinió.

Margalida Amengual

´Traballadors de l'ajuntament

Margalida Amengual | 25/10/2007, 12:57

Pepe, les persones del carrer podem denunciar els qui creim que no compleixen amb la seva feina però creume, primer, que es molt difícil que això es faci i segon que, si així es fés, no serviria de gaire. Crec que es tasca dels responsables de cada departament controlar els treballadors i no crec que això sigui tant difícil. Si els pollencins de peu veim el que passa no me faràs creure que els qui en son responsables no ho veuen. De totes maneres vull que quedi clar que no dic que siguin tots els treballadors ineficients, com per tot hi ha de tot però, de sempre, aquest ha estat un problema que té el nostre ajuntament i un problema molt comentat. Crec que ja es hora de posar-hi remei de veres i aquesta responsabilitat ha de caure en les persones que els pollencins hem votat. D'acord que tots hem de col.laborar però primer hem de veure voluntat, per part dels nostres governants municipals, de solucionar aquest problema que no crec que sigui cap tonteria.

Garci

Re: Pujada d'impostos

Garci | 25/10/2007, 12:32

Crec que lo de pujar els imposts no queda més remei que fer-ho. Però hem de ser cosncients que tot parteix de l'herència anterior: PP/UMP-UM/UNPI. Tots aquests son culpables.
Lo del nom del carrer a jo no me pareix bé donar-lo a aquest home. No me malinterpreteu no per ell, que no se qui és més que per comentaris, sinó pel mètode. Qui el proposa? És unanime entre els pollencins? Jo som partidari de fer un procés obert i participatiu on la gent proposi tots els noms que vulgui i després se faci una votació. Així serà la única mnera de que la gent trii el nom i se faci particep d'una desició tan fàcil de fer com aquesta.
Democràcia participativa ja!

Pepe

Ple a la ràdio

Pepe | 25/10/2007, 11:57

Per cert avui si no hi ha canvis el ple serà retransmès per la ràdio municipal, aquesta mesura formava part de nostra petició de millora d'informació

Pepe

Gràcies Margalida

Pepe | 25/10/2007, 11:48

Per evitar que paguin justs per pecadors hauria d'haver un control efectiu de tots els que fem feina a o per l'Ajuntament.
Això és una feina que hem de fer entre tots amb denúncies amb nom i llinatges de les persones que no compleixen siguin regidors, funcionaris o personal laboralr. Fils directes, remors i xerrar als bars com fa molta de gent no arregla res i només serveix per embrutar a tothom, el que no és just, però és més fàcil que donar la cara.

Respecte a la reducció de despeses pens que les festes en general si són populars, com són les de Pollença, no calen tan de pressupost.

Gràcies per les teves aportacions.

Margalida Amengual

Plé d'avui

Margalida Amengual | 25/10/2007, 11:36

Crec que s'haurien de demanar moltes responsabilitats dins l'ajuntament, no només als regidors sino també a la gent que hi treballa, funcionaris o no. La meva sensació, i la de molts altres pollencins, es que hi ha gent que treballa a l'ajuntament que no fot res en tot lo dia. Això ens costa mols de doblers als pollencins. Jo quasi diria que amb un poc més de la meitat de la gent que treballa per la vila n'hi hauria prou si fossin eficients. Això qui ho controla?.
En quant a lo de reduïr despeses crec que s'hauria de fer ja; per exemple, per la Patrona, tema espinós també, no hi ha el perque fer tant de gasto; un altre, el sopar a la fresca, me pareix fantàstic que se faci però no hi ha el perque l'ajuntament doni vi i altres coses. L'ajuntament ha de facilitar el sopar i organitzar la tancada de carrers però lo de regalar menjar i beure sobra.
Lo del crucifix, s'ha de fer llevar ja.
Lo del carrer a Antoni "Niní" no me pareix malement, era un home que s'estimava molt el Moll i ho va demostrar durant tota la seva vida; com a professor no el vaix conéixer.

Pepe

JRV

Pepe | 25/10/2007, 10:21

JRV el que dius és el que demanarem al ple, però de moment pens que no n'hi ha cap pla d'estalvi ni res similar.
Cada regidor que arriba vol deixar el seu record, premis literaris, firas marineres, sopars a la fresca... i sense entrar a valorar la utilitat d'aquestes actuacions el que és clar és que les despeses pugen i mentre tant hi ha serveis bàsics inexistents i cap regidor s'atreveix a llevar una cosa ja instituïda.

Pepe

Fralokus

Pepe | 25/10/2007, 10:17

Gràcies per l'aportació fralokus, esper que tothom doni la seva opinió sobre aquest tema.
Com sé que també hi ha gent contrària esper que tots els comentaris es facin des del respecte.

Pepe

J.R

Pepe | 25/10/2007, 10:15

Totalment d'acord JR, quan escoltes a l'actual equip de govern sembla que només els regidors del PP es varen excedir als seus pressupost, però Michel i Martí Ochogavía em consta que també es varen passar de molt dels seus pressuposts.
Això només es pot admetre per algun fet extraordinari,i no va ser el cas. El que m'ha quedat clar és que a la pasada legislatura l'ajuntament funcionava com un regne de taifes i el més llest gastava sense límits.
Una mostra més de com funciona aquest muncipi.
Jo també seria partidari d'introduir algua clausula de responsabilitat a la feian que fem com polítics.

Joan Ramon veterà

Planificació

Joan Ramon veterà | 25/10/2007, 08:33

Hi haurà una planificació i metodologia d'estalvi, moderació i sobrietat en la despesa municipal, o quedarà , com sempre, en comentaris de taverna i cotorrades de peluqueria i barberia en la Junta de Govern, per pal·liar aquesta situació vergonyosa, consequencia de la irresponsabilitat dels diferents equips de govern?

fralokus

Re: Pujada d'impostos

fralokus | 25/10/2007, 07:55

Des d'aquí vull donar el meu suport a donar el nom a un carrer "Antonio Segui i Bennassar".

Va ser un home del Port i per al Port, record que de petit en les escola no m'agradava com professor però ara reconec que amb diferència va ser el millor que vaig tenir.

Entre les seves virtuts, la celebració anual del Dia de la No Violència, els seus homenatges a Gandhi i la seva afició per la poesia i la lectura que sempre va intentar inculcar als seus alumnes.

Crec que seria un gran reconeixement per "Bocchoritano".

Com anècdotes, sempre m'acordaré que en una festa de final de curs en els anys finals de la dictadura, va recitar el "Pí de Formentor" en mallorquí, tot un atreviment en aquells temps.

Joan Ramon

Responsabilitats

Joan Ramon | 25/10/2007, 06:03

Ami d'aquest fet hi ha una cosa que em sobta, la passada legislatura va haver una seria de regidos tant de UM com del PP que es van excedir en més del 50% del seus presuposts: Festes,MEdi Ambien i serveis entre ells. Ara haurem de pagar els plats romputs tots els ciutadans, ja que no assumeixen les seves responsabilitats, no podrien ser cesats aquests regidors?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb