URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Crisi al PSOE local

Alternativa | 28 Maig, 2008 18:05

Fa temps que havíem parlat de que havia descontents dins el PSOE de Pollença, veure articles;UM té majoria absoluta a Pollença? i Cal un auditoria 

 Ara aquest malestar s'ha confirmat amb la dimissió del secretari general del PSOE a Pollença , en Toni Cifre Crespí,  juntament amb la resta de membres que formaven l'executiva socialista local. 

Pensam que la situació és insostenible, amb un forat econòmic impressionant,  un equip de govern que s'ha negat a fer una auditoria i uns regidors d'UM-UNPI que  s'han negat  assumir  la seva responsabilitat  i que a més a més segueixen tudant doblers, com si no passes res, mentre els regidors de PSOE i PSM han de fer malabarismes per gestionar les seves àrees.Tot això unit a que encara no s'han presentat els comptes del 2006 ni el pressupost de l'any actual 

Fins ara els regidors del PSOE han demostrat una total subordinació a UM -UNPI, ara esperam que reaccionin i i no governin  d'esquenes a la seva assemblea. Ens alegraria també una reacció per part del PSM i que realment no donés la impressió de que UM-UNPI tenen majoria absoluta.

El dimitit Antoni Cifre Crespí  

 


 

Comentaris

Pepe

Renovació

Pepe | 08/06/2008, 22:27

La renovació s'hauria de veure a la feina diària, a les mocions, a les propostes... La veig molt complicada en aquest moment.

Toni

PsoE

Toni | 08/06/2008, 09:03

La renovació real començaria per un canvi en la Portaveu Municipal, tot el demés sembla un poc paripé per poder conservar el seu lloc privilegiat i viuré de la mamella municipal.

Marti

Renovació al PSIB POLLENÇA

Marti | 08/06/2008, 08:35

El PSIB s'està renovant i crec que és interessant. Hi ha rumors de que canviaran bastant totes les bases i la renovació serà total. A més, sense entrar amb especulacions, crec que el secretari general no ha sigut un dels pitjors que ha tingut l'agrupació, sino el PITJOR. No ha fet res de res, sols volia fer de regidor i figurar i això no és així.
En fin, ja vorem mem que passa.

Garci

Re: Crisi al PSOE local

Garci | 29/05/2008, 11:58

Hola Maki. També som de la opinió que en l'actual línia del PSOE podria pactar amb el PP sense gaires problemes.
Però també mirant la línia del PSM crec que quadra més amb UM que amb EU.
I això ho dic pensant que les persones fan el partit. I que si les persones opten per una ideologia concreta el partit hi va.
Per això en aquests moments la política d'esquerres del PSOE i PSM no existeixi, tot i ser "socialistes".
Jo si fos a l'equip de govern preferiria abandonar i que governi qui pugui amb minoria. Però ja se que el sou, les fotos i el poder ja no és el mateix.

Notícia al DdM

Re: Crisi al PSOE local

Notícia al DdM | 29/05/2008, 10:12

El secretario general y toda la ejecutiva del PSOE dimiten por ´desacuerdos internos´

Antoni Cifre admite la existencia de desaveniencias con la portavoz municipal Francisca Ramón

Maki

còpia

Maki | 29/05/2008, 09:43

Tres quarts del mateix al PSM.
Els pactes "contra natura" no ho son tant quan es miren d'aprop, per allò de que els partits no fan les persones, les i a un poble compten les persones. A Pollença, un pacte PP-PSOE i tal volta PSM i EU, no seria tan anti-natura quan es veu el taranna de Joan Cerdà i la seva tropa. A mes , crec que ha agafat una certa sensació d'impunitat que no es bona per a ningú. O deixar-lo governar amb minoria. El problema seria Fca. Ramon. Però sempre es pot fer de UM.

Joan Martorell

ANTONI CIFRE CRESPI

Joan Martorell | 29/05/2008, 08:58

El pitjor secretari general que ha tingut el PSOE. El vertader motiu de la seva dimissió és no poder ser regidor avui. Ell espera que o bé Maria del Mar Sastre o Jaume Plomer dimitissin per entrar ell. No ho ha aconseguit i ha dimitit, aquesta és la raó. Ideología en el PSOE de Pollença en aquest moments? CAP NI UNA. Figurera i motius econòmics, res més.
Als dirigents del PSOE que queden, només els hi feria una pregunta: per què fuig tanta gent del PSOE i no tornen?

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans | 28/05/2008, 21:26

Ses antenes cancerígenes les veuràs sempre devora guarderíes,col·legis o residències de la tercera edat.Mercaders de misèria,malalties i Mort.

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans

Consellerias de Fraus i Estafas als ciutadans

Director General Gerent de Fraus i Estafas als ciutadans | 28/05/2008, 21:25

Montuïri no necessita cap polígon industrial.Heu convertit une terra ubérrima amb un ós descarnat.

Garci

Re: Crisi al PSOE local

Garci | 28/05/2008, 20:01

És lògica la reacció de la gent del PSOE vista la submissió d'aquests a UM. Joan és omnipotent i fins i tot parla en nom dels regidors del PSOE tant als plenaris com, segons diu en Pepe, a les comissions informatives.

S'han d'aturar una mica els peus a Joan i això ho ha de fer un PSOE i PSM forts i a l'esquerra. Varem decidir abstenir-nos a la formació del nou govern, perquè pensavem que el PSM i el PSOE farien girar a l'esquerra a UM. Per ara no és així.
Saludo amb molts bons ulls que la gent del PSOE faci una cosa com aquesta i doni aquest avís als seus regidors que, pel que es veu, ja no ho son seus.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb