URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Auditori

Alternativa | 24 Març, 2010 07:00 | facebook.com twitter.com

  Al ple de demà, a més de la moció per a la realització d'un pacte anti-corrupció  (article anterior), presentam una altra moció demanant  estudis i informes previs a la realització de l'auditori. Presentam en forma de moció el que hem demanat reiteradament, (veure aticles anteriors), fins ara sense resposta.

La realització del futur auditori és un aspecte molt rellevant pel futur d’aquest municipi, tan des del punt de vista econòmic com cultural. I  abans de prendre una decisió tan important volem tenir totes les dades a la mà

Cal vincular el projecte arquitectònic amb les necessitats culturals i les necessitat reals del dia a dia de Pollença, mitjançant un pla de gestió i un pla artístic previst. Aprofitant al màxim el personal del que disposem i traient el màxim rendiment possible a l’auditori.

 A un moment de crisi econòmica, i amb una situació finacera crítica del municipi, s'ha de justificar i ajustar de manera racional la important despesa de doblers públics que es pensa fer a l’auditori, i com es pot encaixar aquesta despesa als pressuposts del municipi.

 Pensam que es pot fer una bona sala multifuncional amb els més de 10 milions del Govern i del Consell

Per altra part consideram interessant portar el tema de l'auditori al ple ja que teòricament abans de finalitzar el 2009  s'hauria d'haver de fer un ple per prendre la decisió final sobre el mateix i el batle va dir que les obres començarien al 2010.

A la moció demanam:

 - La realització d’un informe dels serveis tècnics municipals que justifiquen el pressupost previst per la realització de l’auditori.


- La realització d’un estudi que justifica la necessitat d'una sala de 600 places de capacitat amb dades objectives .

 

- La realització d’un estudi per part dels tècnics municipals on es faci una previsió de les partides pressupostaries anuals necessaries pel manteniment, dotació de personal i programació artística.

 


 

 Imatge del capitol 349 de los Simpsom ( us podeu afegir al grup de facebook, fans del episodio 349 de los Simpsom)

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Tot comença quan, un dia que la família Simpson visita Shelbyville, escolten als ciutadans  dir que els residents de Springfield no tenien cultura. Això enfureix a Marge, qui li suggereix al Comitè Cultural de Springfield contractar a l'arquitecte Frank Gehry perquè dissenyi i construeixi un nou centre cultural per a la ciutat. Impressionat amb el suggeriment de Marge, l'arquitecte envia el seu disseny, el qual és aprovat per la ciutat.  El projecte, que consistia en un teatre d'òpera, és portat a terme, però aviat el lloc tanca davant l'absència de públic.

L'abandó del costós edifici permet que el Sr. Burns l'hi apropiï amb una idea: prendre el lloc i convertir-lo en una presó estatal...

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: Auditori

Pepe | 25/03/2010, 14:50

Què un partit no compleixi els seus propis estatuts a un tema tan important com aquest és prou significatiu de fins on ha arribat la seva degradació o de com ha passat a ser controlat per una minoria cada vegada més allunyada dels valors del socialisme.

Simplement trist

Rafel

PSOE

Rafel | 25/03/2010, 08:45

Aquests dels PSOE no s'enteren del sant ni de la festa. Han eliminat en Jaume Plomer com a secretari general de la web i ara estan sense secretari general. No son coneixedors dels seus propis estatatuts: quan el secretari general dimiteix, per ende, dimiteix tota la executiva!! Amen si vos enterau d'una vegada. Els de la FSM i PSIB uns altres que no s'enteren. Com poden creure amb una gent que no respecte ni els seus propis estatuts? El que han de fer els socialistes es nombrar una gestora. En Murillo aquest és un de tants que l'únic que vol es pintar-la un poc.
Per no parlar den Juanjo Mir: quin fiasco de "socialiste". Com a advocat i "socialista" (que ho dut que ho sigui)hauria de coneixer els estatuts del partit. La repasada den Xineta se la té ben marascuda aquest.

Sociolistos

Re: Auditori

Sociolistos | 25/03/2010, 08:18

Acabo de ver en la pàgina del PSOE de Pollença que José Martín Morillo es el nuevo secretario de organización. ¿Cómo y cuando se ha hecho esta elección?
Esto se llama Pacacracia

idoi

idoi

idoi | 24/03/2010, 23:12

Llengua neta mai no ment,
en Reus no sap dir mentides,
i ara que pensarà sa gent?
...és hora de prendre mides.

Un pic va ser RASPUTIN
després BITEL...Son Espases
i noltros que no miram prim
semblam una guarda d'ases

Cola-Cao i Joventut
PALMA-Arena i Palauet,
es poble quedava fotut
ells pujaven com un coet

S'altre dia dins sa pleta,
quan sembrava un ametler,
un polític em va fer
i ...sa cartera ben neta

Això ja sembla un sainete,
un espectacle vertader,
haviam tendrem "Palacete"
per aturar un bombarder.

Tentol!! anavem de bromes,
ell ha estat sense voler,
en tornar votar ses persones
...vos demanaran de parer?

Sa llàstima és sa memòria,
sa memòria tenim de peix,
ell repetirem s'història
si repetim el mateix.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb