URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les coses no són tan clares.

Alternativa | 22 Octubre, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Ahir  a la secció "Foganya" va aparèixer una nota referent a la meva persona, "les coses claras y el chocolate espeso", bé les coses no són tan claras.

Es deia que jo sóc soci de l'Associació de Veïns de Gotmar, no és cert, visc a Gotmar (mai he amagat aquest fet) però no sóc soci. Sí que és sòcia la meva dona.  Quan el pacte de progrés va perdre les eleccions al 2003 vaig decidir fer-me soci del GOB i afiliarme a EU. Després vaig decidir no fer-me soci de cap associació ja que com polític he de defensar interesos generals a vegades contraris als interesos d'una associació concreta, com és el cas.

Es deia que jo defens els interessos de l'Associació de Veïns de Gotmar,que la meva moció no era gratuïta i que presentam una moció contra la peatonització de la primera línia. Nosaltres no presentam una moció contra la peatonització sino per terminar l'actual prova pilot i fer un pla de mobilitat seriós. Una vegada recollida tota la informació i amb la participació de tothom podrem decidir si la peatonització ha de ser total o parcial, si ha de ser a tota la primera línia o a una part...Amb l'Associació de Veïns de Gotmar coincidim en la seva crítica a la manca de participació i informació a l'actual prova pilot.

 La veritat que la foganya d'ahir em va fer mal. Fa cinc anys que com coordinador i després regidor estic donant la cara  en multitud de temes, en alguns he de dir que la meva família ha  tingut que aguantar "petites revenjes" per la meva feina política. Evidentment la gran majoria del temes no m'afecten directament  però la major part de les queixes de la gent són per un interès personal i directe. Si aquests temes entren dins el nostre programa i ideologia hem fet feina per ells siguin a Formentor, la Cala o qualsevol lloc del municipi. Precisament això és la política; dedicar temps i treball a fer feina per la comunitat.

Seguim recollint firmes i esperam tenir un bon grapat per demostrar el dijous dia 30 al ple (us podeu descarregar el document en pdf).que el que s'ha fet ha estat un desastre i que la gran part de veïns de Pollença tan els que estan a favor com en contra de la peatonalització volen que les coses es facin bé. L'ordeno  i comando fa ja uns anys que es va terminar encara que alguns no s'hagin donat compte.

Del blog terra de ningú; el roto. 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb