URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No necessitam l'O.R.A

Alternativa | 22 Març, 2012 07:00

Aquests dies l'equip de governs ens ha fet arribar el Pla d'implantació de l'O.R.A. al Port de Pollença i avui és el darrer dia per fer-hi aportacions. A Alternativa mantenim la nostra oposició a l’O.R.A de pagament que es vol implantar al Port i pensam que l’estudi  s’ha fet en referència aquesta zona és correcte però teledirigit al traure del mateix gran part del aparcament disponible a la via de circumval·lació i el aparcament del centre de salut. Tampoc té sentit fer un estudi i després dir que un tema tan important  com la zona verda pels residents no s’aplicarà fins al 2013, el que desvirtua l’estudi.

No entenem com a la reunió prèvia que es cita a la realització de l’informe de l’ORA només es va convidar a representants dels comerciants  i no es va convidar ni a la policia municipal, ni als ciutadans, ni a l'empresa dels vaixells que porten els turistes a Formentor (afectada per l'ordenança), el cas dels restauradors que són la majoria dels negocis afectats, un 29,3 %, és més sagnant ja que aquests no veren ser capaços de consensuar un representant ells mateixos per representar-los davant l'Ajuntament. Realment aquest negocis necessiten zona blava?

 A l’estudi fan referència a llevar  la zona de càrrega i descàrrega dels autobusos que donen servei a les golondrines (vaixells que porten els turistes a Formentor).a petició de Ports. Hem parlat amb la gent de les golondrines i Port no els ha dit res, ni tampoc l’Ajuntament. No entenem quina molèstia pot ser aquesta zona quan just és de càrrega i descarrega, i no ens sembla normal descarregar als passatgers de les golondrines darrera l'església com es planteja.

Per altra part en el que respecta a l’estudi de càrregues i descàrregues pensam que és millorable:

- Pàgina 22 figura 11 no trobam bé posar el carrega i descarrega al carrer Elcano, precisament on es posa el carrer s'estreny i per accedir a Passeig Saralegui no hi ha voravies i a l'estiu hi ha molt de trànsit rodat, molt perillós.


- Pàgina 23 figura 12 La solució de llevar aquest carrega i descarrega ens l'ha de explicar millor, el trànsit que pot haver des de Ecòmon Torres fins Joan XXIII és residual, és precisament un camió per fer carrega o descarrega o algú que s'ha equivocat a la "rodona dels gelats valls", posar el carrega i descarrega davant el xiringo és perillos perquè aquest tram de Econom Torres és molt estret i mentre hagi trànsit rodat a la primera línia és pas obligat cap a Formentor.

Antecedents.

Al ple de maig de 2008 va ser rebutjada nostra  proposta  relativa a la Ordenança Reguladora d'Aparcament al Port de Pollença on demanavam dotar d'una targeta identificativa gratuïta als residents i comerciants amb vehicle dels carrers on n’hi ha implantada l’ORA i suprimir l’ORA de pagament totalment quan el contracte amb l’empresa concessionari el faci possible.(article)

Al Port de Pollença tenim 1625 places infrautilitzades (article)

Al ple d'octubre de 2010 es va rebutjar la nostra moció de millora d'aparcaments. i es va eliminar l'ORA amb un  informe de la policia que deia que no era necessària.(article)

 Al ple de novembre de 2011 vam presentar una moció demanant la gratuïtat de la zona blava però davant la minoria dels grups que presentavam la moció, s'oposaven l’equip de govern i UMP vam acceptar esmenar la moció i llevar el punt referent a la gratuïtat de la zona blava , amb el compromís de canviar els carrers de la zona blava i que els preus fossin el més ajustats possibles per pagar el servei. Això també va servir per aprovar el segon punt que  seria realitzar i executar un pla de millora dels aparcaments existents al municipi; senyalització, informació, obertura de passos de vianants a la circumval·lació del Port de Pollença, condicionament i regularització (article1 ).(article 2)

 Tornam a recordar el vídeo que va fer un dels nostres regidors en Miguel Sánchez.

 

Comentaris

El mes mallorqui de tots!

Ciutadà..

El mes mallorqui de tots! | 22/03/2012, 22:00

Es que si només noms "Ciutadà", fa mal convidarte.
T'aconsello que te posis un nom mes personal, així ets mal de destriar, perque tots els mascles d'aquest municipi, son ciutadans. ( Les altres, ciutadanes!)

Home mes mallorqui...

Sopas i sobrasada

Home mes mallorqui... | 22/03/2012, 21:57

Home, sembla que de poques coses estan a favor aquests de Alternativa, poca cosa:de l'honradessa, de la veritat, de les coses ben fetes, de servir al poble, de la justicia, de la solidaritat...bah tonteries!

sí

Si a la llengua.

sí | 22/03/2012, 18:37

Demà, divendres, 23 de marça Can Alcover-Espai de Cultura, hi haurà la presentació, en roda de premsa, del manifest “Crida ciutadana per la llengua”. El text, signat per personalitats destacades de la societat civil de les Illes Balears, dóna suport a les mobilitzacions per la llengua organitzades per diferents col•lectius ciutadans i fa una crida a participar a la manifestació “Sí a la nostra llengua”, que tendrà lloc el proper diumenge, 25 de març, a les 18.00 hores, a la plaça d’Espanya de Palma.

Toni

Sa calatrava

Toni | 22/03/2012, 17:10

D'home mallorquí,
N'hi de curt i d'eixerit.

Garci

Re: No necessitam l'O.R.A

Garci | 22/03/2012, 16:57

Que el batlle no t'hagi convidat és culpa nostra? Les reunions entre el batlle i els restauradors de Pollença se suposa que són entre ells i que és a ell a qui li toca convidar a qui vulgui, no? O és pública, oberta i per tothom la reunió? Has demanat a la resta de partits (8 en total) el mateix que a nosaltres?

Veig moltes ganes de molestar.

ciutadà

Re: No necessitam l'O.R.A

ciutadà | 22/03/2012, 16:43

Ja se que el vostre amo i señor el batle no vol que hi hagui concurrència a aquesta reunió, pero almenys podrieu dir que ara a les 6 hi ha la reunió per tractar la ocupació de la via pública.

Pepe

Re: No necessitam l'O.R.A

Pepe | 22/03/2012, 16:22

Doncs Home a aquest blog tens 2274 articles, estic segur que amb una mica d'atenció trobaràs coses de les que estam a favor; zona humida de l'Ullal, obertura de camins públics, compliment de la llei de contractació pública, eliminació de barreres arquitectòniques... Ànims només cal saber llegir.

Home Mallorqui  .

Re: No necessitam l'O.R.A

Home Mallorqui . | 22/03/2012, 16:20

DE QUE ESTAU A FAVOR ? XQ MAI MAI MAI HE VIST QUE ESTIGUEU A FAVOR DE RES .

Alternativa per Pollença

Re: No necessitam l'O.R.A

Alternativa per Pollença | 22/03/2012, 16:12

Alternativa afirma que el estudio sobre la ORA en el Port está ´teledirigido´

www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/03/22/alternativa-afirma-estudio-ora-port-teledirigido/754092.html

Joan C.

Re: No necessitam l'O.R.A

Joan C. | 22/03/2012, 08:54

Pareix que la proposta se fonamenta amb un estudi. Qui ha fet aquest estudi?...pareix que ha estat una empresa externa a l´Ajuntament passant per damunt els serveis tècnics municipals. Qui ha comenat aquest estudi?. Esper que hi hagui un contracte?. No seria bo repetir errors passats.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb