URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No al macro aparcament de la Gola. Si a la recuperació com a espai natural.

Alternativa | 27 Agost, 2008 06:00

Ara que pareix que la carretera de primera línia de mar del Port de Pollença començarà a tancar-se, d'alguna manera han de justificar la destructiva via de circumval·lació.
 
Doncs ara, des d'Alternativa EU-EV, volem deixar palesa la nostra indignació envers als projectes del consistori municipal en quant a la realització d'un macroaparcament a la Gola.
 
Aquest aparcament, per solventar la pèrdua d'aparcament a l'hora de tancar la primera línia, és faria amb diners que haurien d'anar destinats a la recuperació de la zona humida. Fet que a la legislatura passada tant el PSOE com el PSM és negacen a acceptar que es desviessin diners de la Gola per altres projectes.
 
Per altre banda, aquest macro aparcament farà que centenars de persones passin pel mig de la zona humida, amb la conseqüent desturbació de l'entorn natural, que en comptes de ser visitat per persones interessades en la natura veurà l'entrada de banyistes de tot tipus.
 
Ja em dit molts cops que la zona humida està més pensada per l'esser humà que pel animals.
 
La nostra proposta, expressada ja en moltes ocasions, és la d'habilitar i facilitar l'aparcament a la primera variant de circumval·lació. En aquest tram hi ha molt aparcament aprofitable.
 
Avui som breus però concisos:
No al macro aparcament de la Gola. Si a la recuperació com a espai natural. 
 
 
 
Fotografia de Biel Perelló. Fotobloc de natura.
 
Més imatges del desastre de la Gola a: http://www.webverd.com/fotobloc/la_gola.htm 
 
Un article interessant sobre la Gola:http://bloc.bielperello.com/post/50556
 
Moció i article sobre la Gola:Més participació o més respecte a la Gola.
 
 
 
 
 

 

 

Comentaris

Margalida Amengual

No al macro aparcament de la Gola.

Margalida Amengual | 29/08/2008, 11:59

Totalment d'acord amb voltros, no hi ha res més a dir.
Ai que ho tenim de malament en aquest poble les persones que estimam la natura! Sempre que he criticat les super vies de cincumvalació, perque son més pròpies de Nova York, per exagerar, que d'un poblet com el nostre, m'han dit de tot, desde beneïta i antiprogressista a que ja era hora perque no se podia anar per eu moll (el mes d'agost no ho discutiré però la resta de l'any...)La qüestió a n'aquest poble es encimentar i asfaltar. Ja que hi son podrien encimentar les platges que a mí me molesta l'arena.
Per cert, heu anat a Formentor darrerament? Es un mar de grues. I lo que ens espera! I de la Font ja ni en parlem.
Això es Pollença, amics meus, a més de bruta, descuidada, obsoleta i mil coses dolentes més. Ara bé, el dia de la Patrona tothom a fer el paperillo i a xistar la gent si fa renou durant l'Alborada.

Ferm

Idea?

Ferm | 28/08/2008, 00:25

Si bé s'ha de pacificar el trànsit al passeig londres (algun dia hi haurà algun accident greu tal com van els cotxes), s'han passat una mica volguent-ho tallar de cop.

No seria més sensat fer que sigui una via d'un sol sentit amb cotxes aparcats amb bateria? Mantendriem (o augmentariem) els aparcaments, podriem eixamplar les aceres i es pacificaria la via.

És que a ningú se l'hi ha acudit això?

Joan

Platges

Joan | 27/08/2008, 21:50

Estaria bé mirar-ho
qui sap si s'està ft una activitat il·licita amb aquest cobrament a les platges.

Joan Ramon

Qui lo sa...

Joan Ramon | 27/08/2008, 16:21

No se si ès legal, ja t'he dit, però si no hi ha rebut amb NIF, tal vegada Hisenda no estarà conforme amb aquest procediment, dic jo.

De totes maneres la conseció de les platges a de tenir unes bases, supós que s'hauria de mirar si es cumpleixen i aclaririem algun dubte, voldria pensar que l'Ajuntament fará complir els requisits, i no permetria una activitat no permesa, peò vegent l'ocupació de la plaça del "moll", es pot esperar el pitjor. El dit ni idea d'aquesta activitat, però pel que dius, odria ser que no estigues declarada la seva activitat fiscal.

Salut

Ignorant

Platges

Ignorant | 27/08/2008, 15:36

No hi ha factura; poses la moneda dins una ranura hi ja pots obrir la porta.Per lo vist qui ho cobra es l'AA.VV.

Joan Ramon

Platges

Joan Ramon | 27/08/2008, 15:24

No se si ès legal, però a la factura almenys hi ha de haver el NIF, sinó ja entreriem en la primera irregularitat.
Però a mi no me sembla tan greu pagar per aquest servei.
Me sembla és greu que l'Ajuntament paguí gelats per tothom el dia del sopar a la fresca, i desprès amb la pujada d'imposts que han acordat, casí podriem comprar "la Menorquina", en lloc de només comprar gelat un dia.
Això sí, millor el gelat de "ca'n Butxaca".
Salut

Ignorant

Platges

Ignorant | 27/08/2008, 13:22

Me podrieu informar si es legal cobrar 0,50 € per utilitzar els WC's de les platjes.

Garci

Re: No al macro aparcament de la Gola. Si a la recuperació com a espai natural.

Garci | 27/08/2008, 12:37

Los servicios sociales se trasladan de momento a la iglesia de Sant Jordi

El paro de las obras del nuevo edificio ha precipitado la mudanza

Los servicios sociales se trasladarán temporalmente a la iglesia de Sant Jordi, después de que el Ajuntament de Pollença haya decidido resolver el contrato con la empresa constructora del nuevo centro de día. Este nuevo edificio alojará, más adelante, los servicios sociales municipales en la primera planta.

Ante el retraso que acumulan las obras, acrecentado por el hecho de que la constructora ha presentado un concurso de acreedores, el Ajuntament ha optado finalmente por trasladar de forma temporal los servicios sociales al local municipal que hay en la iglesia de Sant Jordi. La actual oficina de servicios sociales no reúne los requisitos mínimos de privacidad, tal y como ha venido denunciando la oposición desde hace tiempo.

La regidora de Servicios Sociales, Francisca Ramon, quería evitar un doble traslado de la oficina (primero a Sant Jordi y posteriormente al nuevo local) pero los problemas con la constructora han precipitado la mudanza, dado que no se podía continuar prestando el servicio mucho tiempo en las condiciones en que se da ahora.

El Ajuntament planea convocar un nuevo concurso para las obras de construcción del centro de día el próximo mes de septiembre y desbloquear así la paralización de las obras del edificio. Ha abierto además negociaciones con la Conselleria de Salut para renunciar a construir la ampliación de la residencia geriátrica, prevista en la primera planta del inmueble, y utilizar este espacio para ampliar el actual centro de salud. Así, en la primera planta del edificio, el ala izquierda se destinaría a los servicios sociales y el ala derecha, al centro sanitario.

------------------------------------------------
JA ERA HORA!!!!

AUTOPROPAGANDA D'UNA IDEA GENS SEVA.

FA MESOS QUE HAURIEN D'HAVER FET AIXÒ.

cercabloc

Re: No al macro aparcament de la Gola. Si a la recuperació com a espai natural.

cercabloc | 27/08/2008, 11:30

http://cercabloc.cat

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb