URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Atenció als ciutadans (2a part)... Pla de Futura Gestió (IV)

Alternativa | 08 Febrer, 2011 07:00 | facebook.com twitter.com

Continuam amb la publicació del nostre PLA DE FUTURA GESTIÓ pel municipi perquè sigui enriquit amb les propostes de canvis, noves inclusions o aportacions de tothom que vulgui dir-hi la seva.

 

2. ATENCIÓ ALS CIUTADANS. (part. 2). ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ MUNICIPAL MÉS RACIONAL.

 

6. Racionalitzarem la brigada d'obres per tal de fer-la més àgil i sostenible.

 

7. Gestionarem mitjançant proves selectives a les treballadores familiars.

 

8. Ampliarem el nombre d'àmbits de competència de l'Empresa Municipal EMSER, com és el clavegueram i les platges, així com l'àmbit de subministrament d'aigua potable a la totalitat del Municipi, inclòs Cala San Vicenç. Qüestió que hem defensat al ple (article).

 

9. Regularitzarem progressivament els falsos autònoms actualment existents a l'ajuntament. Farem convocatòries de concurs públic per les places ocupades d'aquesta forma irregular.

 

10. Regularitzarem els falsos becaris.

 

11. Cobrirem les places de direcció i organització dels diferents àmbits tècnics, de serveis i assistència municipal amb personal suficientment qualificat i professional (Residència, Emser, l'encarregat de la brigada...). (Cal recordar que la Residència, Emser, etc. han de ser gerents i directius professionals on no es tingui en compte la seva adscripció política, sinó la seva capacitat i competència. En quant a l'encarregat de la brigada, igualment la plaça s'ha de cobrir mitjançant proves de promoció interna o externa...).

 

12. Reservarem el 5% de les ofertes d'ocupació pública per a persones amb discapacitats físiques o psíquiques.

 

13. Explorarem a fons les possibilitats de l'Ajuntament com a ocupador i qualificador de mà d'obra, participant en convenis amb institucions supramunicipals per promoure l'ocupació i la formació ocupacional. Al setembre del 2007 es va aprovar una moció nostra a favor de l'adopció de mesures davant la crisi econòmica (article) amb aquest punt. Una moció que no ha estat complida, com tantes altres.

 

14. Concertarem, de forma permanent, contractes de garantia social als diferents col·lectius avinents de discapacitats o joves amb risc social.

 

15. Instal·larem progressivament programes de codis oberts a l'administració municipal.

 

16. Ambientalitzarem l'administració impulsant l'ús de paper ecològic i/o reciclat i l'estalvi d'energia elèctrica, de combustible en els vehicles municipals, de l'energia elèctrica (tant a les  dependències com a l'enllumenat públic, que farem progressivament menys agressiu mediambientalment), així com també l'estalvi d'aigua potable. Potenciarem la funció de reciclatge òptim i armonitzador mediambiental de la deixalleria municipal.


Punts anteriors del PLA DE FUTURA GESTIÓ:

1- Informació (part.1).

2- Informació (part.2).

3- Atenció als ciutadans (part.1).


RECORDAU:

- El PLA DE FUTURA GESTIÓ és un programa de gestió del municipi a llarg plaç i no només pels propers 4 anys.

-Som conscients que amb la situació econòmica i amb el desgavell organitzatiu que pateix l'ajuntament en aquests moments, aquest PLA DE FUTURA GESTIÓ no és realitzable en un temps breu.

Els nostre propòsit en fer aquest pla no és altre que mostrar la nostra idea de poble per al futur i demanar-vos que ens faceu les aportacions que cregueu necessàries mitjançant aquesta eina democràtica que és el bloc. Totes les propostes, crítiques o idees seran ben rebudes, debatudes i, si escau, afegides al PLA DE FUTURA GESTIÓ definitiu.

 

Dibuix original de Mateu Moragues "canari".

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Atenció als ciutadans (2a part)... Pla de Futura Gestió (IV)

Miquel Sánchez | 08/02/2011, 21:18

Malgrat aquesta nova formació "abertzale" em crea molts de dubtes, es una passa endavant molt important que els seus estatuts diguin ben clarament que rununciin a la violència fins i tot a la d'ETA, ara just falta que es creguin de veritat que això és possible.

Però crida l'atenció que sigui precisament el PP el que està cridant i demanant la il.legalizatció del nou partit quan aquest té persones sense cap tipus d'antecedent violent, pel PP és més delicte que persones aspirin a desvincular-se del estat espanyol, que amagar pots de doblers baix terra, per posar un exemple.

Garci

Re: Atenció als ciutadans (2a part)... Pla de Futura Gestió (IV)

Garci | 08/02/2011, 20:29

Si els estatuts del nou partit compleixen la llei, no podem prohibir que es presentin. Si les persones son terroristes, que les jutgin i les condemin, però no és just que vulguin mantenir il·legalitzades unes idees que condemnen el terrorisme. Crec que aquestes actituds, com la de UPyD que he sentit avui matí, que comparen la nova formació amb el nazisme, no son pròpies d'un estat de dret.

Pepe

Re: Atenció als ciutadans (2a part)... Pla de Futura Gestió (IV)

Pepe | 08/02/2011, 19:53

Estic al·lucinant.amb les declaracions dels dirigents del PP fent de jutges i dient que el nou partit de l'esquerra abertzale no es pot presentar a les eleccions. No vivim a un estat de dret?
La veritat que el que diu el nou partit és prou clar:
“el nou partit desenvoluparà la seva activitat des del rebuig de la violència com a instrument d'acció política o mètode per a la consecució d'objectius polítics, qualsevol que sigui el seu origen i naturalesa; rebuig que, obertament i sense embuts, inclou l'organització ETA, pel que fa subjecte actiu de conductes que vulneren drets i llibertats fonamentals de les persones”.
No és tracta d'un tema de confiança o no confiança es tracta d'un tema de compliment de la llei.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb